Suomalaista huippudesignia Animal Crossingissa Kommentit pois päältä artikkelissa Suomalaista huippudesignia Animal Crossingissa

Animal Crossing

: New Horizonissa ulkoasu on kaikki kaikessa. Pelaajan omaa saarta, taloja sekä pelaajan vaatetusta saa muokattua monella tavalla. Kosmeettista täydellisyyttä saaren monimuotoisuuteen haetaan risteyttämällä kukkasia sekä istuttamalla uusia hedelmäpuita. Asukkaiden koteja saa kauniimmaksi kun puhuu näiden muuttajien kanssa ja tulee läheisiksi ystäviksi. Omaa kotia ehostetaan keräämällä resursseja ja rakentamalla huonekaluja itse laajasta valikoimasta. Avatarin ulkoasua saa muokattua yllättävän monimuotoisesti ja tästä on kekseliäät ja muotitietoiset suomalaiset ottaneet kaiken irti.

Ensimmäisenä on suomalaisen designin klassikko, Marimekon unikkokuosi. Tämä ajaton kuosi on nyt saatavilla myös virtuaalisena. Hieno suoritus.

Toisena keskivartalokomisteena on sohvaperunoiden ykkös valinta. Nyt joka päivä voi olla kuin vuodelta 95. Karjalapaitaa odotellessa. Jutin valinta.

Suomalainen perinneasu, aito jussipaita! Tämä kutiseva ja jäyhä lämmike ei esittelyjä kaipaa. Jos edessä on puusavotta, ei ole muuta valintaa kuin tämä.

Porilainen legenda, Porin Karhu. Miksi pitää muuta päässä kuin lippistä ja miksi pitää muuta lippistä kuin Karhua.

Taatusti nopein päähine. Ota juoksut Nookilta ja pue tämä päähän. Olet saaren kovin Ykä.

Kun tahdot päällesi nämä mahtavat kuteet tulee sinulla olla Animal Crossing app kännykässä sekä Nintendon maksullinen verkkopalvelu. Innolla odotamme mitä te seuraavaksi suunnittelette.

 

Tämä Game Boy ei mahdu taskuusi Kommentit pois päältä artikkelissa Tämä Game Boy ei mahdu taskuusi

Vaikka markkinoille on sittemmin putkahtanut pienempiä ja taskuun sopivampia laitteita, ei voida kiistää, että Nintendon vuonna 1989 julkaisema yksivärinen vauhditti merkittävästi mobiilipelaamisen nousua. Se antoi pelaajille ensimmäistä kertaa mahdollisuuden pelata kunnolla tien päällä.

This Game Boy Won't Fit In Your Pocket 1

 Kuva: Arnov Sharma

Kannettavuus on ollut keskeinen elementti niin Game Boy -sarjassa kuin myös Nintendon myöhemmissä -, - ja -perheissä. Modajaaja Arnov Sharma on kuitenkin päättänyt kulkemaan virtaa vastaan luomalla hirvittävän suuren :n.

This Game Boy Won't Fit In Your Pocket 2

 Kuva: Arnov Sharma

Laite sisältää :n ja on kustomoidussa 3D-tulostetussa kotelossa.

Kuten näette, tämä ei ole mikään tavallinen käsikonsoli, Sharma sanoo. Se on paksu ja leveä, hieman valtava ja todellinen möhköfantti.

Jos innostuit rakentamaan tällaisen itse, Sharma onneksi listannut kaiken tarvitsemasi täällä.

Hän kuitenkin huomauttaa, ettei ole tyytyväinen joihinkin asioihin, kuten sisäisen painon jakautumiseen, näyttöön eikä siihen, että laitteessa ei tällä hetkellä ole akun ilmaisinta.

Projekti oli kokonaisuudessaan onnistunut, mutta joitakin ongelmia on korjattava seuraavaa iteraatiota varten, hän toteaa.

LÄHDE

Hulluutta! Super Mario 64 on läpäisty ilman A-nappia 86 tunnin uurastuksen jälkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Hulluutta! Super Mario 64 on läpäisty ilman A-nappia 86 tunnin uurastuksen jälkeen

Yksi hulluimmista -haasteista on vihdoin selätetty – ensimmäistä kertaa koskaan peli on läpäisty painamatta A-nappia.

Muistathan, että A-napilla Mario hyppää tässä 3D-seikkailussa. Hyppääminen on melko olennainen toiminto pelissä, joka pyörii tasohyppelyn ja vihollisten päälle pomppimisen ympärillä.

Kyseinen ” 64 A Button Challenge” -haaste syntyi 2000-luvulla, ja yksi varhaisimmista yrityksistä on vuodelta 2006. Se, että on kestänyt näin kauan, kertoo kuinka vaikeaa pelin läpäiseminen on hyppäämättä.

Mutta se on vihdoin tapahtunut, rakkaat kansalaiset!

Twitch-striimaaja Marbler selvitti pelin tällä viikolla ja joutui hyödyntämään luovasti pelin tunnettuja hyödyllisiä toimintoja ja taktiikoita, joita nopeusjuoksun huippu-hahmot Mr_Robert_Z, Bottles704, Thiago Trujillo, Mp16z ja bobmario511 ovat selvittäneet tuntikausien tutkimisen jälkeen A Button Challenge -haasteeseen liittyen. Tämä läpäisy sisälsi 70 tähteä pelin läpäisemiseksi.

Haasteeseen kului kuitenkin tuskallisia 86 tuntia, puhumattakaan kaikista harjoituskerroista, joita Marbler oli tehnyt onnistuneen suorituksen eteen. Esimerkiksi kahdeksaan kuukautta sitten sama striimaaja onnistui läpäisemään pelin painamalla A:ta vain kerran.

On syytä huomata, että tämä suoritus tapahtui pelin Wii Virtual Console -versiolla, joka on ainoa vahvistettu versio, jolla tämä on mahdollista.

Lähde. Gamesradar