Suomi mukaan Rainbow Six Siegen pohjoiseen valioliigaan Kommentit pois päältä artikkelissa Suomi mukaan Rainbow Six Siegen pohjoiseen valioliigaan

Rainbow Six Siege

julkisti Siege -pelin pohjoismaisen peliliigan sekä Iso-Britannian- ja Irlannin-peliliigan yhteisvoimin perustettavan valioliigan.

Siege -toimintapelin pohjoismainen mestaruussarja sekä Iso-Britannian ja Irlannin yhteiskansallinen UKIN yhdistyvät kokonaan uudeksi Siegen pohjoiseksi valioliigaksi. Sen pelaajayhteisö koostuu pohjoismaiden, Irlannin ja Iso-Britannian alueen kilpailijoista uudessa pelitapahtumassa, jossa on 25 000 euron palkintopotti.

Pohjoinen valioliiga eli Northern Premier League koostuu kymmenestä joukkueesta, jotka kisaavat yhdeksän viikon aikana menestyksestä. Kisat alkavat 19. huhtikuuta ja jatkuvat elokuun loppuun asti. Jokaisella viikolla on kisalähetys tiistaisin ja keskiviikkoisin. Valioliigan lopussa kaksi parasta joukkuetta karsiutuu jatkoon Euroopan-haastajaliigaan, jossa kisataan pääsystä ylemmän sarjan euroliigaan. Se on Euroopan alueen korkein taso Siege -peleissä.

Pohjoisen valioliigan neljä keskimmäistä tiimiä jatkavat pohjoisessa valioliigassa normaalisti, kun taas sijoille seitsemän ja kahdeksan jääneet joukkueet joutuvat puolustamaan paikkaansa liigan pudotuspeleissä. Liigan kaksi viimeiseksi jäänyttä tiimiä putoavat alempaan alueelliseen pelisarjaan.

Samalla alemman tason UKIN 2 -divisioona nimetään uudelleen UKIN-divisioonaksi ja vastaavasti pohjoismainen peliliiga toimii pohjoismaiden alueellisena pelisarjana.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Se on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio on saamassa oman version ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Limited, joka tunnetaan mm. Minecraft Dungeons sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin tilassa PC:lle vuonna 2013 Kickstarter joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

RimWorld: Console Edition saapuu ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin Skull & Bones on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan PC:lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi