Suosikkihahmot Mario ja Rabbids yhdistävät jälleen voimansa kosmisessa seikkailussa Kommentit pois päältä artikkelissa Suosikkihahmot Mario ja Rabbids yhdistävät jälleen voimansa kosmisessa seikkailussa

Mario + Rabbids

Ubisoftin Forward-tapahtumassa julkistettiin yksi vuoden 2022 omintakeisimmista ja odotetuimmista pelitapauksista. Sparks of Hope -toimintaseikkailu tuo jälleen kerran yhteen maailman suosituimman pelihahmon, Marion, ja tämän vähintäänkin oudot ja persoonalliset Rabbis-kumppanit. Se vie pelaajan eeppiselle ja kosmiselle seikkailuretkelle pahansisuista Cursa-vihollista vastaan, joka turmelee planeetat pahalla olemuksellaan.

Pelissä yhdistellään toisiinsa hulvatonta huumoria, vuoropohjaista taistelua ja reaaliaikaista liikkumista sekä tietenkin monesta tuttuja ja rakastettuja pelihahmoja. Vaikka yhdistelmä onkin humoristinen ja kutkuttavan huvittava, peli haastaa pelaajan taktiset taidot ja kyvykkyyden vaativissa taisteluissa. Näissä yhdistyy toisiinsa ainutlaatuisella tavalla taktinen taistelu ja hauska pelattavuus.

Luvassa on Mario- ja Rabbids-peleistä tuttuja vihollisia ja vastustajia, jotka pistävät pelaajalle kampoihin erikoislaatuisen seikkailun aikana. Kosminen matka ajaa pelaajan peräti kahdentoista kipinän perään, joista jokaisella on omanlaiset voimansa ja luonteensa. Näiden voimat ovat myös pelaajan käytössä, mutta kaiken ollessa mahdollista asiat saattavat joskus myös mutkistua arvaamattomalla tavalla. Varmaa on vain se, että näiden kumppanien tehtävässä vain kaaos on taattua.

Mario + Rabbids Sparks of Hope julkaistaan ensi vuonna -konsoleille. Pelin tarkempi julkaisupäivä ja ikäraja tarkentuvat myöhemmin.

Kommentoi

Realismiin pyrkivä moottoripyöräilypeli RiMS Racing sai uuden esittelyvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Realismiin pyrkivä moottoripyöräilypeli RiMS Racing sai uuden esittelyvideon

RiMS Racing

Elokuun puolivälissä julkaistava RiMS Racing -ajopeli keskittyy kilpamoottoripyöräilyn realismiin ja yksityiskohtaisuuteen. Uudella esittelyvideolla aiheina ovat muun muassa todellisen ajotuntuman mallintaminen peliin ja sen yksityiskohtien toteuttaminen.

Pelin tekemisestä on julkaistu uusi esittelyvideo, jossa pelinkehittäjät kertovat pelin tekemisestä ja realismin merkityksestä pelille. Videolla nähdään pelintekijöiden ohella myös Ducatin virallinen testikuljettaja Alessandro Valia.

RiMS Racing -moottoripyöräpeli tarjoaa pelaajilleen monipuolisen ja realistisen ajopelikokemuksen. Se sukeltaa syvälle kisamoottoripyöräilyn maailmaan tarjoten valtavan määrän säätövaraa ja erilaisia varaosia sekä tietenkin kiehtovia kisoja. Erilaisia moottoripyörän osia on peräti 500 erilaista, jonka lisäksi kuljettajan varusteita ja tarvikkeita on vaikuttavat 200 erilaista vaihtoehtoa. Pelaaja aloittaa ajajauransa valitsemalla moottoripyörän kahdeksasta japanilaisesta ja eurooppalaisesta moottoripyörämallista. Nämä on mallinnettu valmistajan kanssa tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kaikkiaan pelissä on kymmenen erilaista moottorirataa, jotka on mallinnettu peliin tarkasti ja realistisesti.

RiMS Racing julkaistaan sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja -konsoleilla sekä PC:lle 19. elokuuta 2021.

Kommentoi

The Crew 2 -pelin kolmannella kaudella kaahataan Yhdysvaltain itärannikolla Kommentit pois päältä artikkelissa The Crew 2 -pelin kolmannella kaudella kaahataan Yhdysvaltain itärannikolla

The Crew 2

The Crew 2: US Speed Tour East -pelilaajennuksessa pelimaailman kuvitteellinen Motorflix-televisiosarja toivottaa pelaajat tervetulleiksi kaikkien aikojen suurimmalle kiertueelle Yhdysvaltojen itärannikolla.

Pelaajat löytävät joka viikko uuden osakilpailun kaupungista toiseen ja erityisiä aika-ajotapahtumia matkan varrella. Yhteensä 16 uutta tapahtumaa tulee saataville koko kauden aikana. Lisäksi pelilaajennus tuo uusia parannuksia peliin uudistetulla käyttöliittymällä, palkitsevammalla kilpailujärjestelmällä ja monilla muilla uudistuksilla.

Uusi Motorpass-keräilypaketti sisältää huikeita uusia ajoneuvoja, kuten Porsche 911 Carrera Turbo Pulse Performance Edition, Pontiac GTO The Judge Sparrow Competition Edition ja KTM XBOW-R Spear Racing Edition.

Uuden kauden aloituksen kruunaa ilmaisviikonloppu, sillä peli on pelattavissa ilmaiseksi 8.-12. heinäkuuta PlayStation 4, PlayStation 5, PC ja Stadia-pelialustoilla.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja +-pelipalveluissa.

Kommentoi