Suosikkihahmot Mario ja Rabbids yhdistävät jälleen voimansa kosmisessa seikkailussa Kommentit pois päältä artikkelissa Suosikkihahmot Mario ja Rabbids yhdistävät jälleen voimansa kosmisessa seikkailussa

Mario + Rabbids

Ubisoftin Forward-tapahtumassa julkistettiin yksi vuoden 2022 omintakeisimmista ja odotetuimmista pelitapauksista. Sparks of Hope -toimintaseikkailu tuo jälleen kerran yhteen maailman suosituimman pelihahmon, Marion, ja tämän vähintäänkin oudot ja persoonalliset Rabbis-kumppanit. Se vie pelaajan eeppiselle ja kosmiselle seikkailuretkelle pahansisuista Cursa-vihollista vastaan, joka turmelee planeetat pahalla olemuksellaan.

Pelissä yhdistellään toisiinsa hulvatonta huumoria, vuoropohjaista taistelua ja reaaliaikaista liikkumista sekä tietenkin monesta tuttuja ja rakastettuja pelihahmoja. Vaikka yhdistelmä onkin humoristinen ja kutkuttavan huvittava, peli haastaa pelaajan taktiset taidot ja kyvykkyyden vaativissa taisteluissa. Näissä yhdistyy toisiinsa ainutlaatuisella tavalla taktinen taistelu ja hauska pelattavuus.

Luvassa on Mario- ja Rabbids-peleistä tuttuja vihollisia ja vastustajia, jotka pistävät pelaajalle kampoihin erikoislaatuisen seikkailun aikana. Kosminen matka ajaa pelaajan peräti kahdentoista kipinän perään, joista jokaisella on omanlaiset voimansa ja luonteensa. Näiden voimat ovat myös pelaajan käytössä, mutta kaiken ollessa mahdollista asiat saattavat joskus myös mutkistua arvaamattomalla tavalla. Varmaa on vain se, että näiden kumppanien tehtävässä vain kaaos on taattua.

Sparks of Hope julkaistaan ensi vuonna Switch -konsoleille. Pelin tarkempi julkaisupäivä ja ikäraja tarkentuvat myöhemmin.

Kommentoi

Mario Party Superstars -pelin uusi traileri avaa pelitiloja ja ominaisuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Mario Party Superstars -pelin uusi traileri avaa pelitiloja ja ominaisuuksia

Mario Party Superstars

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Mario Superstars -pelistä. Trailerilla avataan mm. pelin eri tiloja sekä ominaisuuksia.

Videolla nähdään pelialustoja, joista osa pohjautuu 64 -konsolin Mario Party -peleihin. Alustoja ovat mm. Peach’s Birthday Cake, Woody Woods, Yoshi’s Tropical Island, Horror Land sekä Space Land.

Pelaajat voivat myös kommunikoida uusien tarrojen avulla, esimerkiksi tilanteissa kun ei tunne entuudeltaan kanssapelaajia.

Pelistä löytyy myös minipeljä kuten Face-Lift, Hot Rope Jump, Goomba Spotting sekä Pushy Penguins. Lisäksi pelattavana on pelitiloja kuten Sports and Puzzles, Survival, Tag Match sekä Daily Challenge.

ilmestyy Switch -konsolille lokakuun 29. päivä.

Kommentoi

Quake -uusinto päivittyi uuden sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Quake -uusinto päivittyi uuden sukupolven konsoleille

Quake

Quake -uusinto on saanut ilmaisen päivityksen uuden sukupolven 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille.

Päivitys mahdollistaa pelin pelaamisen 120 fps:n ruudunpäivitysnopeudella 4K-resoluutiolla. Xbox -konsolilla peli tukee Xbox Play Anywhere ominaisuutta ja 5:llä DualSensen adaptiivisia liipasimia sekä sisäänrakennettua kaiutinta.

Uusinto nivoaa peruspelin lisäksi sen kaksi virallista lisäosaa ja kaksi Machine Gamesin tuottamaa lisäosaa.

Alunperin vuonna 1996 ja PC:ille ilmestynyt peli käännettiin seuraavina vuosina myös Sega Saturn ja 64 -konsoleille.

uusinto on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi