Suosittu Among Us saapuu vihdoin PlayStation ja Xbox -konsoleille joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu Among Us saapuu vihdoin PlayStation ja Xbox -konsoleille joulukuussa

Among Us

Suuren suosion Among Us -moninpeli on saapumassa vihdoin PlayStation ja Xbox -konsoleille joulukuun 14. päivä.

Peli tulee olemaan saatavilla digitaalisena sekä fyysisenä versiona. Saatavilla tulee olemaan myös Impostor ja Ejected -versiot, jotka sisältävät paljon lisäkrääsää kuten pipon ja pehmolelun.

Pelissä pelaajat valmistelevat avaruusrakettia lähtövalmiiksi, mutta yksi miehistönjäsenistä on petturi, joka yrittää tappaa muut. Yhdessä joudutte selvittämään kuka on huijari. Pelata voi 4-10 pelaajaa netissä tai paikallisessa verkossa.

Among Us on saatavilla parhaillaan :lle. Peli saapuu PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille joulukuun 14. päivä.

Kommentoi

Kotimainen Supremacy Games julkaisee ensimmäisen pohjoismaisen NFT-mobiilipelin Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen Supremacy Games julkaisee ensimmäisen pohjoismaisen NFT-mobiilipelin

Race Team Rivals NFT Garage

Helsinkiläinen julkisti ensimmäisen Suomessa kehitetyn mobiilipelin, jossa on integroitu -toiminto. Race Rivals Garage on ilmainen mobiilipeli, joka on saatavilla maailmanlaajuisesti, Kiinaa lukuun ottamatta.

Race Rivals tuo ainutlaatuisen kokoelman -autoja, joita voidaan käyttää kilpailemiseen Race Team Rivals -mobiilipelissä. Peliä voi pelata myös ilman NFT-autoja, mutta NFT-omistus tarjoaa lisäetuja, kuten erityisen VIP-ajotilan. NFT-autot tulevat saataville 9. joulukuuta 2021, ja NFT-toiminnot ovat saatavilla pelissä vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

Race Rivals NFT Garage SERIES 1 on yksinoikeudellinen rajoitettu sarja, vain 2500 Series 1 -autoa tulee koskaan saataville. Autoja on keräiltävissä neljällä eri harvinaisuudella ja 25 eri tehotasolla. Autot eivät ole satunnaisesti luotuja, vaan ne on valmistettu huolella ja ne osoittavat tiimin autoihin liittyvää asiantuntemusta ja intohimoa.

Race Rivals NFT Garage -autot tulevat myyntiin 9. joulukuuta 2021 OpenSea-kauppapaikalla ja myynti vaatii Ethereum Walletin. Valikoima autoja ja lisätietoja on nyt saatavilla täällä.

”Suomi on johtava mobiilipelien kehityskeskus, ja olemme iloisia voidessamme yhdistää tämän asiantuntemuksen lohkoketju-osaamiseemme luodaksemme NFT-pelejä, jotka ovat hauskoja ja palkitsevia pelata. Tiimi on työskennellyt monien korkean profiilin IP:ihin pohjautuvien pelien, kuten Top Gearin, parissa, ja tämä innostus autoja ja ajopelejä kohtaan näkyy Race Rivals NFT Garagessa”.

kommentoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna

paljasti myös, että heillä on valmisteilla useita NFT-pelejä ja rajoitetun erän toiminnallisia token-kokoelmia, jotka liittyvät maailmanlaajuisiin brändeihin.

”Työskentely valtavien globaalien tuotemerkkien kanssa on jännittävää, emmekä malta odottaa, että pääsemme julkistamaan kaikki valmisteilla olevat nimikkeemme. Pyrimme luomaan pelejä, joissa NFT-toiminnallisuus antaa pelaajille todellista lisäarvoa ja sopii täydellisesti yhteen tuotemerkkien kanssa”.

sanoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna

Race Rivals NFT Garage -pelin voi ladata App Storesta, ja -versio on tulossa saataville pian.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, Nvidia Shield sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi