Suosittu Anno 1800 -strategiapeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu Anno 1800 -strategiapeli saapuu konsoleille

Anno 1800

tuo suositun Anno 1800 -strategiapelin uuden sukupolven pelikonsoleille maaliskuussa. Voit katsoa pelin esittelyvideon alta.

Anno 1800 on suositun pelisarjan ensimmäinen aluevaltaus pelikonsolialustalla. Tähän asti Anno-peleistä on saatu nauttia vain -tietokoneilla, joilla sarjan uusinta peliä onkin myyty jo yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Sekä Anno-sarjalle että pelaajille konsolivalloitus on ensiluokkaisen tärkeää, sillä nyt myös konsoleillaan peleistään nauttivat pelaajat saavat kokea strategisen ja virtuaalisen kaupunkisuunnittelun ilot ja haasteet.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Jotta kaupunki ja sen talous voisivat kukoistaa, on tärkeää sijoittaa myös kulttuuriin, viihteeseen ja yleiseen hyvinvointiin. Puistojen ja erilaisten tapahtumapaikkojen ohella tarvitaan myös kaupankäynnin ja tuotannon rakennuksia, unohtamatta aina niin tärkeää laivateollisuutta. Myös maanpuolustukselliset asiat ovat tärkeitä muistaa valtion turvallisuuden nimissä.

Rakentamisen ja kaupunkisuunnittelun lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Koska kaikki seikat vaikuttavat toisiinsa, joutuu pelaaja toisinaan vaikeiden päätösten eteen tasapainoa etsiessään.

Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää moninpelitilan, joka haastaa pelaajat yksinpelistä poikkeavalla tavalla tarjoten tekemistä lukemattomiksi tunneiksi.

Pelikonsolille Anno 1800 julkaistaan sekä peruspelin ja sen päivitykset sisältävänä standardiversiona että näiden lisäksi kosmeettiset lisäpaketit kattavana deluxe-versiona. Pelin ennakkotilaajat saavat näiden ohella lisäsisältöä, kuten kosmeettisia lisäyksiä, pelin digitaalisen taidekirjan ja pelimusiikin digimuodossa. Pelin kosmeettiset lisäykset ovat myös ostettavissa erikseen julkaisun myötä.

Anno 1800 julkaistaan 16. maaliskuuta Series X ja S sekä 5 -pelikonsoleille. Tämän lisäksi Anno 1800 on saatavilla digitaalisesti Store- ja Games -kauppapaikoista :lle.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, State of Decay 2: Juggernaut Edition, sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Chernobylite: Enhanced Edition
  • State of Decay 2: Juggernaut Edition
  • The Long Dark: Survival Edition
  • Volcanoids

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi