Suosittu draamasarja Yellowstone tekee odotetun paluun SkyShowtimelle marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu draamasarja Yellowstone tekee odotetun paluun SkyShowtimelle marraskuussa

Yellowstone

Maailmanlaajuinen hittisarja palaa fanien iloksi striimauspalvelu SkyShowtimelle torstaina 14. marraskuuta. MTV Entertainment Studiosin ja 101 Studiosin tuottama sarjaa kuvataan parhaillaan Montanassa.

Kuten aiemmin on ilmoitettu, Yellowstone kertoo Duttonin perheestä, joka pyörittää Yhdysvaltojen suurinta yhtenäistä karjatilatietoa. Liittoutumat muuttuvat, murhat jäävät selvittämättä, vanhat haavat raastuvat ja kunnioitus ansaitaan kovalla työllä. Ranchi joutuu jatkuvasti konfliktiin naapureidensa kanssa, joihin lukeutuvat laajeneva kaupunki, intiaanireservaatti ja Amerikan ensimmäinen kansallispuisto.

Yellowstonen ovat luoneet yhdessä Oscar-ehdokkaaksikin nimetty käsikirjoittaja Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water ja Sicario) sekä John Linson. Sarjan vastaavina tuottajina toimivat John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros ja Keith Cox. Paramount Global Content Distribution vastaa sarjan levittämisestä.

on saatavilla suoraan katsojille SkyShowtime-sovelluksella Apple iOS-, tvOS-, Android-laitteilla, Android TV:ssä, Google Chromecastissa, LG:n ja Samsungin älytelevisioissa, valituilla jakelukumppaneilla eri markkinoilla sekä verkkosivuilla.

Dexter: Original Sin – legendaarinen sarjamurhaaja tekee paluun Kommentit pois päältä artikkelissa Dexter: Original Sin – legendaarinen sarjamurhaaja tekee paluun

Dexter

on vahvistanut, että uusi alkuperäisdraamasarja tulee katsottavaksi palveluun. Tämä innolla odotettu esiosa Emmy-ehdokassarjalle sijoittuu 15 vuotta ennen alkuperäissarjan tapahtumia ja seuraa Amerikan rakastetuimman sarjamurhaajan Dexter Morganin oppivuosia. Päärooleissa nähdään Patrick Gibson, Christian Slat÷er ja Molly Brown

Uusi 10 jakson mittainen trilleri seuraa nuorta Dexteriä (Gibson), joka muuttuu opiskelijasta kostonhimoiseksi sarjamurhaajaksi. Kun Dexter ei enää saa pidettyä verenhimoaan kurissa, hänen on opittava hallitsemaan sisäistä pimeyttään. Harry-isänsä (Slater) ohjauksessa hän alkaa noudattaa säännöstöä, jonka tarkoitus on auttaa häntä löytämään ja tappamaan yhteiskunnalle vaaraksi olevia ihmisiä herättämättä lainvalvojien huomiota. Tämä on erityisen hankalaa nuorelle Dexterille, kun hän aloittaa rikospaikkatutkinnan harjoittelijana Miami Metro -poliisilaitoksella.

Slater on palkittu roolistaan Mr. Robot -sarjassa Golden Globe- ja Critics Choice Awards -palkinnoilla sekä useilla muilla ehdokkuuksilla. Hänet tunnetaan myös rooleistaan mm. sarjoissa Dr. Death ja Dirty John sekä elokuvista True Romance ja Heathers.

Gibsonin viimeisin roolityö nähtiin TV-sarjassa Shadow and Bone. Brown on aiemmin nähty mm. sarjoissa Evil ja Billions sekä elokuvissa Senior Year ja The Good House.

James Martinez (Love Victor), Christina Milian (Falling Inn Love), Alex Shimizu (The Blacklist) ja Reno Wilson (Mike & Molly) kuuluvat myös sarjan vakiohahmoihin Miami Metro -poliisilaitoksen työntekijöinä. Martinez esittää tunteet edellä töitään tekevää henkirikostutkijalupaus Angel Batistaa, Milianin roolihahmo Maria LaGuerta on Miami Metron ensimmäinen naispuolinen henkirikostutkija, Shimizun esittämä Vince Masuka on rikospaikkatutkija, joka jakaa mieluusti asiantuntemustaan ja hyödyntää kaikki tilaisuudet pomotella uutta harjoittelijaansa Dexter Morgania, ja Wilson esittää Bobby Wattia, joka on Harryn pitkäaikainen työpari ja uskottu mies.

Dexter: Original Sin -sarjan vastaava tuottaja on Clyde Phillips, ja sen ovat tuottaneet Showtime Studios ja Counterpart Studios. Vastaavina tuottajina ovat myös Scott Reynolds (Jessica Jones), Michael C. Hall (Dexter), Mary Leah Sutton (Resident Evil), Tony Hernandez (Emily In Paris) ja Lilly Burns (Russian Doll), ja sarjan on tuottanut Robert Lloyd Lewis (The Lincoln Lawyer). Slaterille Heathers-elokuvasta tuttu Michael Lehmann toimii ohjaavana vastaavana tuottajana.

Kaikki tähänastiset Dexter- ja alkuperäistä sarjaa jatkaneet Dexter: New Blood -kaudet ovat nyt striimattavissa vain SkyShowtimessa.

SkyShowtime on saatavilla suoraan kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS:lle, tvOS:lle, Android-laitteille, Android TV:lle, Google Chromecastille, LG:n yhdistetyille televisioille, Samsungin älytelevisioille, valituille jakelukumppaneilleen markkinoillaan sekä verkkosivustollaan.

SkyShowtimen kuukausihinta Normaali mainoksilla -tilaukselle on 4,99 euroa ja Normaali Plus – tilaukselle 8,99 euroa. Normaali mainoksilla -tilaus sisältää mainoksia, kun taas Normaali Plus -tilaus pysyy mainosvapaana.

Stallonen tähdittämä Tulsa King -sarja saa jatkoa syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Stallonen tähdittämä Tulsa King -sarja saa jatkoa syyskuussa

Tulsa King

on ilmoittanut, että odotetun Sylvester Stallonen tähdittämän -hittisarjan toinen kausi ilmestyy yksinoikeudella 18. syyskuuta alkaen. Palvelu on myös julkaissut ensimmäisen teaserin, joka tarjoaa katsauksen uuden kauden jännittävään tarinaan.

Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin, Oscar-ehdokas ja käsikirjoittaja Terence Winterin sekä moninkertaisesti palkitun ohjaajan Craig Ziskin tuottamaa Tulsa King -sarjaa kuvataan parhaillaan Oklahomassa ja Atlantassa. Sarjan tuottajina toimivat MTV Entertainment Studios ja 101 Studios.

Toisella kaudella Dwight (Stallone) ja hänen joukkonsa jatkavat kasvavan valtakuntansa rakentamista ja puolustamista Tulsassa. Heidän on kuitenkin oltava varovaisia, sillä he eivät ole ainoita, jotka haluavat alueen itselleen. Kansas City mafian ja vaikutusvaltaisen paikallisen liikemiehen uhkausten lähestyessä Dwight kamppailee pitääkseen perheensä ja joukkonsa turvassa sekä hoitaakseen kaikki asiansa. Samalla hänellä on vielä keskeneräisiä asioita New Yorkissa.

Tulsa King -sarjassa on myös uskomaton näyttelijäkaarti, johon kuuluvat Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund ja Dana Delany.

Taylor Sheridanin, Terence Winterin ja Craig Ziskin lisäksi Tulsa King -sarjan vastaavina tuottajina toimivat David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Sylvester Stallone, Braden Aftergood ja Keith Cox. Sarjan jakelusta vastaa Paramount Global Content Distribution.

Tulsa King on osa Sheridanin kasvavaa ohjelmatarjontaa SkyShowtimessa, johon kuuluvat: , , , , tuleva , tuotannossa oleva Lionessin toinen kausi sekä kaikki viisi kautta -sarjaa.

SkyShowtime on saatavilla suoraan kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS:lle, tvOS:lle, Android-laitteille, Android TV:lle, Google Chromecastille, LG:n yhdistetyille televisioille, Samsungin älytelevisioille, valituille jakelukumppaneilleen markkinoillaan sekä verkkosivustollaan.

SkyShowtimen kuukausihinta Normaali mainoksilla -tilaukselle on 4,99 euroa ja Normaali Plus -tilaukselle 8,99 euroa. Normaali mainoksilla -tilaus sisältää mainoksia, kun taas Normaali Plus -tilaus pysyy mainosvapaana.