Suosittu farmipelisimulaattori Harvest Days ilmestyy konsoleille ja saa täyden version heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu farmipelisimulaattori Harvest Days ilmestyy konsoleille ja saa täyden version heinäkuussa

Harvest Days

Espanjalainen indie-kehittäjästudio Family Devs ja julkaisija Toplitz Productions ovat paljastaneet, että suositun -farmipelin Early Access -vaihe on päättymässä. Heinäkuun 25. päivä ei vain julkaista peliä täydellisenä versiona 1.0 :lle, vaan se saapuu samana päivänä myös konsoleille.

Harvest Days aloitti taipaleensa Steam Early Accessissa toukokuussa 2022. Lukuisien päivitysten ja koko kehityksen ajan kerätyn pelaajapalauteen myötä on aika siirtyä seuraavalle tasolle. Kauniilla lo-fi-grafiikallaan, rentouttavalla tunnelmallaan ja intuitiivisilla ohjaimilla kaikilla alustoilla tämä peli on täydellinen valinta kaikille ikäisille aloitteleville farmoreille.

Jätä suurkaupungin stressi taakse astuessasi Harvest Daysin maailmaan ja muuttaessasi ”Duda's Villageen” hoitamaan hylättyä tilaa. Kehitä omaisuuttasi omaan tahtiisi tutustuessasi naapureihin, hankkiessasi suloisia lemmikkejä tai tutkiessasi avointa maailmaa. Sinä päätät, mitä teet ja milloin teet sen.

Käytä helppokäyttöistä askartelujärjestelmää rakentaaksesi omia huonekaluja keräämistäsi raaka-aineista tai tuottaaksesi tuotteita myytäväksi paikallisille. Sijoita voittosi tilasi laajentamiseen ja optimointiin. Harvest Daysissa on aina hauskaa tekemistä.

Harvest Days -pelin täysi versio 1.0 julkaistaan PC:lle sekä , , ja S, sekä Nintendo -konsoleille heinäkuun 25. päivä.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä Kommentit pois päältä artikkelissa Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä

The First Templar

Klassikkopelien ystäville huikea uutinen! .com tarjoaa -peli – Special Editionin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja pääsee keskiaikaiseen Eurooppaan temppeliherran ja hänen naispuolisen kumppaninsa saappaisiin. Kaksikko selvittää salaisuuksia Temppeliherrain ritarikunnan ympärillä ja on osallisena suuressa salaliitossa.

Peli sisältää sekä yksinpeli- että yhteistyöpelimoodin. GOG.comin jakama versio on Special Edition, joka sisältää myös lisäsisältöä. The First Templar on yleensä saatavilla noin 9,99 eurolla, joten kyseessä on oiva tilaisuus napata peli ilmaiseksi kokoelmaasi.

Tarjous päättyy heinäkuun 6. päivä, joten toimi nopeasti! GOG.com tunnetaan DRM-vapaista peleistään, joten The First Templar on pelattavissa myös ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata pelin täältä.