Suosittu mangasarja Akira saapuu valkokankaalle toukokuussa 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu mangasarja Akira saapuu valkokankaalle toukokuussa 2021

Ohjaaja tuo suositun mangasarjan Akiran valkokankaalle toukokuun 21. päivänä vuonna 2021. Waititi kertoi vuosi sitten Dazed -lehdelle, että aikoo kuljettaa tulevaa elokuvaa toteutetun sarjakuvan pohjalta eikä tuoda tarinaa vuonna 1988 toteutetun anime-elokuvan perusteella. Hän muistuttaa -faneille, että kuusi-osaisessa kirjasarjassa on paljon ammennettavaa.

“What I wanted to do was an adaptation of the books, 'cos a lot of people are like, ‘Don't touch that film!' and I'm like, ‘I'm not remaking the film, I want to go back to the book. A lot of the people freaking out haven't even read the books, and there are six gigantic books to go through. It's so rich.”

Elokuvaprojekti on saanut siunauksensa mangakirjailija ja anime-elokuvan ohjaajalta Katsuhiro Otomoltakin, joskin hän haluaa hyväksyä käsikirjoituksen etukäteen. Vaikka fanit ovat uutisesta varautuneita, on Waititin edellinen, kriitikoiden ylistämä, ohjaus Thor: Ragnarok osoittanut, että hänellä on taitoja elokuvamaailman parissa. Ilmoitus Akira-elokuvan virallisesta ilmestymispäivästä antaa faneille päivän, johon kohdistaa huomion ja joka tulee merkata kalenteriin. Elokuva ilmestyy :n kautta.

Harry Potter ja Welcome to Derry -sarjat siirtyvät HBO Originals -sisältöihin Kommentit pois päältä artikkelissa Harry Potter ja Welcome to Derry -sarjat siirtyvät HBO Originals -sisältöihin

Discovery muuttaa sisältöstrategiaansa. Tulevat -sarja ja It-elokuvien prequel siirtyvät nyt Max Originals -sisällöistä -sisältöihin.

Päätöksen takana on ja Max Contentin toimitusjohtaja Casey Bloys, joka kokee linjojen alustusten sisältöjen välillä hämärtyneen. Alun perin sarjat julkistettiin Max-yksinoikeuksilla.

Bloys kertoi heistä tuntuneen siltä, että heidän piti tehdä ero HBO- sarjan ja Max- sarjan välillä Varietylle. Vaikka Warner Bros.in immateriaalioikeuksia (IP) pidettiin alun perin tapana erottaa Max-sisältö, Bloys sanoo, että näiden sarjojen tuotanto peilaa HBO:n vakiintuneita menetelmiä.

Shrouded in secrecy olevan Harry Potter -sarjan odotetaan olevan uskollinen adaptaatio J.K. Rowlingin romaaneista. Sillä välin Welcome to Derry tutkii Pennywise-klovnin alkuperää ennen viimeaikaisia It-elokuvia. Vaikka Bill Skarsgård aiemmin sulki pois paluun, hänen on vahvistettu palaavan esittämään kauhistuttavaa roolia.

Tämä muutos ei vaikuta kaikkiin Max-alkuperäisiin sarjoihin. -spin-off ja : Prophecy saapuvat edelleen Maxille myöhemmin tänä vuonna. Bloys vihjaa kuitenkin, että The Penguin olisi saattanut päätyä HBO:lle, jos ajoitus olisi sallinut.

Harry Potter -sarjan odotetaan ilmestyvän vuonna 2026, kun Welcome to Derry saapuu ensi vuonna.

Mortal Kombat 2 saa ensi-iltansa syksyllä 2025 Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat 2 saa ensi-iltansa syksyllä 2025

Mortal Kombat

on ilmoittanut, että saapuu elokuvateattereihin loppuvuodesta 2025. Jatko-osa vuoden 2021 Mortal Kombat -elokuvalle saa ensi-iltansa -teattereissa 24. lokakuuta 2025.

Ohjaaja palaa ohjaamaan Mortal Kombat 2:sta, jonka käsikirjoittaa Moon Knight -sarjan käsikirjoittaja . Vahvistettuun näyttelijäkaartiin kuuluvat Karl Urban, Adeline Rudolph, Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson ja Tadanobu Asano. Myös Mehcad Brooks, Ludi Lin, Damon Herriman, Tati Gabrielle, Martyn Ford, Chin Han, Joe Taslim ja Hiroyuki Sanada ovat vahvistettujen näyttelijöiden listalla.

Huhuja Mortal Kombat 2:sta alkoi liikkua vuonna 2022, kun Slaterin huhuttiin olevan mukana käsikirjoituksessa. Aiemmin kuultiin myös huhua The Boys -sarjan Karl Urbanin kiinnityksestä Johnny Cagen rooliin. Urban on aiemmin nähty myös elokuvasarjassa Taru sormusten herrasta, uusissa Star Trek -elokuvissa sekä elokuvassa Thor: Ragnarök.

WWE-painija The Miz toivoi julkisesti saavansa Johnny Cagen roolin Mortal Kombat 2:ssa, mutta hän on sittemmin osoittanut tukensa Urbanille sanoen: ”Uskon, että hän tekee mahtavaa työtä Johnny Cagena, ja voit olla varma, että aion katsoa elokuvan.”

Ensimmäinen Mortal Kombat -elokuva voitti avausviikonlopun lipputulot vuonna 2021, ja se oli tuolloin toiseksi tuottoisin avausviikonloppu koronapandemian alkamisen jälkeen.

Lähde: IGN