Suosittu striimaaja Dr. Disrespect perustaa oman pelifirman Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu striimaaja Dr. Disrespect perustaa oman pelifirman

Dr. Disrespect

Suosittu striimaaja Dr. Disrespect, oikealta nimeltään Guy Beahm, on perustamassa omaa pelistudioaan ja etsii parhaillaan avukseen sen vetäjää. Näin käy ilmi miehen sivustolla julkaistussa työpaikkailmoituksessa.

Ilmoituksen mukaan peli tullaan kehittämään yhdessä suurien somevaikuttajien kanssa. Beahm kertoo myös tarkoituksen päästä tekemään unelmiensa peliä.

Vielä ei ole varmaa millainen kyseinen peli tulee olemaan, mutta sen lupaillaan tulevan :lle ja konsoleille.

Beahm on toiminut striimauksen ohella myös yhteisön vetäjänä Sledgehammer Gamesille sekä tehnyt myös tasosuunnittelua Call of Duty: Advanced Warfare -peliin. Viime vuonna Beahm sai pysyvät bännit Twitch -palvelusta edelleen tuntemattomasta syystä.

Kommentoi

Twitch poistaa sivustoltaan kevätsiivouksessa 7,5 miljoonaa bottia Kommentit pois päältä artikkelissa Twitch poistaa sivustoltaan kevätsiivouksessa 7,5 miljoonaa bottia

Twitch

Striimauspalvelu on löytänyt sivustoltaan 7,5 miljoonaa boteiksi paljastunutta käyttäjätiliä, jotka ovat paisuttaneet striimien katsojalukuja. Twitch kertoo löydöksestä Twitter -päivityksessä.

Nyt yhtiö on aloittanut kattavan kevätsiivouksen ja ryhtynyt poistamaan tilejä palvelustaan.  varoittaakin striimaajia mahdollisista seuraajamäärien äkillisestä vähenemisestä tulevien päivien aikana. Bottien tehtävä sivustolla oli kasvattaa seuraaja- sekä katsojamääriä striimaajien kanavilla. Twitch käyttää tilastoja molemmista määristä nostaessaan kanavia katsojien löydettäväksi.

 Useat striimaajat ovat nyt huomanneet äkillisen hupenemisen tilaajamäärissä. Twitchin viidenneksi suosituin striimaaja xQc menetti yhteensä 2,2 miljoonaa seuraajaa 8,1 miljoona seuraajan kokonaismäärästä. Chance ”Sodapoppin” Morris otti seuraajamäärissä vielä kovemman osuman, kun tekaistuja tilejä poistui seuraajista 2.8 miljoonan käyttäjän verran. Monet muut striimaajat näkivät paljon pienempiä pudotuksia tilaajamäärissään.

Bottien poistamisen lisäksi yhtiö ilmoitti aiemmin ryhtyvänsä toimiin katsojabottien myyjiä vastaan pitääkseen suosittujen kanavien tilastot aisoissa. tarkentaa, ettei aio rangaista striimaajia, jotka ovat joutuneet bottihyökkäysten uhriksi, vaan toimet koskevat pelkästään myyjiä.

Kommentoi

Twitch alkaa rankaisemaan palvelun ulkopuolisesta arveluttavasta käytöksestä Kommentit pois päältä artikkelissa Twitch alkaa rankaisemaan palvelun ulkopuolisesta arveluttavasta käytöksestä

Twitch

Yhtiön uudet sivuston ulkopuoliset linjaukset toteavat, että yhtiö on valmis lakkauttamaan käyttäjien tilejä, jotka lietsovat internetissä esimerkiksi väkivaltaista ääriajattelua, seksuaalista ahdistelua tai tiettyyn ryhmään kohdistuvaa vihapuhetta. Käytös ei siis tarkoita pelkästään Twitch -sivustoa, vaan se koskee myös sivuston ulkopuolista toimintaa.

Yhtiö on painoittanut, että se haluaa rakentaa Twitch -sivustosta turvallisen ja kaikki mukaan hyväksyvän alustan. aikoo turvautua myös ulkopuolisiin viranomaisiin vakavien käytösrikkeiden tutkinnassa. ”Meillä on käytössämme vähemmän luotettavia todisteita Twitchin ulkopuolisesta toiminnasta, joten tarvitsemme varmistusta toimitetuille tiedolle ennen suoritettavia toimenpiteitä”, yhtiö perustelee päätöstään.

Todisteena yhtiölle arveluttavasta käytöksestä ja häirinnästä käyvät esimerkiksi linkit julkisiin päivityksiin sekä kuvankaappaukset, jotka varmistetaan kolmansien osapuolien taholta. Henkilöt, jotka haluavat jatkossa raportoida käyttäjien arveluttavaa toimintaa internetissä voivat ottaa yhteyttä tutkintaan osoitteessa OSIT@.tv

Striimauspalvelu joutui puuttumaan käytökseen, kun viime vuoden puolella useita käyttäjiä syytettiin seksuaalisesta väkivallasta ja pahoinpitelyistä. Useissa tapauksissa näkyvyys ja seuraajat Twitch -kanavalla ovat edesauttaneet kyseisiin tekoihin syyllistyneitä.  päivitti sivuston häirintään liittyvät käytännöt joulukuussa tarkentaakseen minkälainen käytös sivustolla on kiellettyä.

Viime kuussa yhtiö valaisi tilannetta raportissaan, jonka mukaan se on ryhtynyt toimiin vain 2,5% kohdalla raportoiduista vihapuhetta , seksuaalista häirintää, uhkailuja ja yleistä häirintää koskevissa tapauksissa. Nyt asialle pyritään tekemään kattavaa muutosta.

Kommentoi