Suosittu striimaaja Dr. Disrespect perustaa oman pelifirman Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu striimaaja Dr. Disrespect perustaa oman pelifirman

Dr. Disrespect

Suosittu striimaaja , oikealta nimeltään Guy Beahm, on perustamassa omaa pelistudioaan ja etsii parhaillaan avukseen sen vetäjää. Näin käy ilmi miehen sivustolla julkaistussa työpaikkailmoituksessa.

Ilmoituksen mukaan peli tullaan kehittämään yhdessä suurien somevaikuttajien kanssa. Beahm kertoo myös tarkoituksen päästä tekemään unelmiensa peliä.

Vielä ei ole varmaa millainen kyseinen peli tulee olemaan, mutta sen lupaillaan tulevan PC:lle ja konsoleille.

Beahm on toiminut striimauksen ohella myös yhteisön vetäjänä Sledgehammer Gamesille sekä tehnyt myös tasosuunnittelua -peliin. Viime vuonna Beahm sai pysyvät bännit -palvelusta edelleen tuntemattomasta syystä.

Maailman ensimmäinen Twitch -pelipaketti ilmestyi Steamiin Kommentit pois päältä artikkelissa Maailman ensimmäinen Twitch -pelipaketti ilmestyi Steamiin

Vs Chat Pack

-striimaajat voivat nyt pelata suoraan katsojiensa kanssa Vs Chat Packin kautta. Tanskalaisen kehittäjän KevDK Gamesin luomat neljä innovatiivista peliä on juuri julkaistu Steamissa.

on maailman ensimmäinen pelipaketti, jonka avulla Twitch-striimaajat voivat pelata yleisönsä kanssa chat-vuorovaikutuksen kautta. Katsojat voivat kirjoittaa erilaisia komentoja Twitch-chatissa vaikuttaakseen pelikokemukseen.

”Kokemusten jakaminen ja hienojen yhteisöjen rakentaminen on iso osa Twitch-striimausta. Uskon, että Vs Chat Pack voi auttaa monia Twitch-striimaajia tekemään juuri näin. Tämän pelipaketin avulla katsojat saavat harvinaisen tilaisuuden pelata suosikkistriimeriaan vastaan, ja se antaa striimaajille mahdollisuuden olla suoraan vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa. Olen keskittynyt venyttämään vuorovaikutteisen pelattavuuden rajoja ja luomaan näin jännittäviä uusia kokemuksia sekä striimaajille että katsojille. Ihmisten yhteen tuominen ja ikimuistoisten hetkien luominen on sitä, mitä Vs Chat Pack tekee parhaiten.”

Casper Friis Farsøe, Vs Chat Packin luoja

Vs Chat Pack sisältää neljä peliä neljässä eri genressä – jokaiselle striimaajalle ja jokaiselle mielialalle löytyy jotain! Vs Chat Packin neljä peliä ovat:

Predicting vs Chat

Strategiaennustuspeli – Sphere Fighters -taistelijat taistelevat areenalla, mutta kuka suoriutuu parhaiten? Ennen jokaista kierrosta esitellään Sphere Fighters -taistelijat, joilla on satunnaiset ominaisuudet ja kyvyt. Sinä ja jokainen katsoja valitsette erikseen Spheren. Saatte pisteitä jokaisesta eliminoinnista, jonka valitsemanne Sphere Fighter tekee, ja jos se on viimeinen pystyssä oleva Sphere. Tietyn määrän kierroksia jälkeen se, joka on kerännyt eniten pisteitä, voittaa pelin! Sinä ja jopa 5000 katsojaa voitte pelata Predicting vs. Chat -peliä.

Running vs Chat

Loputon juoksu, jossa katsojasi muodostavat kaikki esteet – kuinka pitkälle pääset, ja kuka on se, joka pysäyttää sinut? Katsojat voivat myös tehdä yhteistyötä tiettyinä aikoina luodakseen sinulle erityisiä yllätyksiä. Nämä voivat vaikeuttaa juoksua, joten pidä silmällä, mitä tahansa katsojat heittävätkin tiellesi!

Typing vs Chat

Kirjoita selviytyäksesi! Katsojiesi spawnaamat zombit ympäröivät sinua joka puolelta tässä zombiapokalypsissä. Sinun on ammuttava zombeja kirjoittamalla niiden nimet – jokainen zombi on nimetty sen katsojan mukaan, joka on lähettänyt ne. Muista kirjoittaa 'reload', jotta voit ladata aseesi uudelleen, kun luodit loppuvat. Katsojat voivat myös luoda erilaisia zombeja, joten ole varovainen!

Drafting With Chat

Tee yhteistyötä katsojiesi kanssa tässä pakanrakennuskorttipelissä. Kymmenen yhä vaikeampaa vastustajaa on tielläsi, ja ennen jokaista kohtaamista katsojasi luovat sinulle uusia kortteja. Poista pakastasi vanhat kortit, laadi ja aseta uusia sekä katso, onko pakastasi vastusta haasteelle! Jokainen kortti on myös nimetty sen luoneen katsojan mukaan. Pitävätkö katsojasi puoliasi ja toimittavat sinulle hyödyllisiä kortteja vai sabotoivatko he sinua niin paljon kuin voivat?

[ item=”2154090″]

Twitch poistaa sivustoltaan kevätsiivouksessa 7,5 miljoonaa bottia Kommentit pois päältä artikkelissa Twitch poistaa sivustoltaan kevätsiivouksessa 7,5 miljoonaa bottia

Twitch

Striimauspalvelu on löytänyt sivustoltaan 7,5 miljoonaa boteiksi paljastunutta käyttäjätiliä, jotka ovat paisuttaneet striimien katsojalukuja. Twitch kertoo löydöksestä Twitter -päivityksessä.

Nyt yhtiö on aloittanut kattavan kevätsiivouksen ja ryhtynyt poistamaan tilejä palvelustaan. Twitch varoittaakin striimaajia mahdollisista seuraajamäärien äkillisestä vähenemisestä tulevien päivien aikana. Bottien tehtävä sivustolla oli kasvattaa seuraaja- sekä katsojamääriä striimaajien kanavilla. Twitch käyttää tilastoja molemmista määristä nostaessaan kanavia katsojien löydettäväksi.

 Useat striimaajat ovat nyt huomanneet äkillisen hupenemisen tilaajamäärissä. Twitchin viidenneksi suosituin striimaaja xQc menetti yhteensä 2,2 miljoonaa seuraajaa 8,1 miljoona seuraajan kokonaismäärästä. Chance ”Sodapoppin” Morris otti seuraajamäärissä vielä kovemman osuman, kun tekaistuja tilejä poistui seuraajista 2.8 miljoonan käyttäjän verran. Monet muut striimaajat näkivät paljon pienempiä pudotuksia tilaajamäärissään.

Bottien poistamisen lisäksi yhtiö ilmoitti aiemmin ryhtyvänsä toimiin katsojabottien myyjiä vastaan pitääkseen suosittujen kanavien tilastot aisoissa. Twitch tarkentaa, ettei aio rangaista striimaajia, jotka ovat joutuneet bottihyökkäysten uhriksi, vaan toimet koskevat pelkästään myyjiä.