Suositun Valheim -pelin tulevasta Mistlands -biomista saatiin ensimmäiset kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Suositun Valheim -pelin tulevasta Mistlands -biomista saatiin ensimmäiset kuvat

Valheim

Kehittäjä on julkaissut ensimmäisen vilauksen tulevaan Mistlands -biomiin, jota parhaillaan kehitetään suosittuun Valheim -viikinkiselviytymispeliin.

Valheim

Mistlands -biomissa kehittäjän mukaan keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Uuden biomin kehittäminen ottaa vielä aikansa ja tuloillaan on pienempiä päivityksiä ennen varsinaista julkaisua.

Valheim

ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, :lle ja Linuxille Early Accessin kautta.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, Shield sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Halo Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

ilmestyy joulukuun 8. päivä ja S sekä One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi