Suositun Valheim -pelin tulevasta Mistlands -biomista saatiin ensimmäiset kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Suositun Valheim -pelin tulevasta Mistlands -biomista saatiin ensimmäiset kuvat

Valheim

Kehittäjä Iron Gate Studios on julkaissut ensimmäisen vilauksen tulevaan Mistlands -biomiin, jota parhaillaan kehitetään suosittuun Valheim -viikinkiselviytymispeliin.

Valheim

Mistlands -biomissa kehittäjän mukaan keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Uuden biomin kehittäminen ottaa vielä aikansa ja tuloillaan on pienempiä päivityksiä ennen varsinaista julkaisua.

Valheim

ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, :lle ja Linuxille Early Accessin kautta.

Kommentoi

Taktista taistelua tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Taktista taistelua tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Verdun

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia taktisia taistelupelejä kuten Verdun ja 4.

Paketti maksaa yhteensä 14,70 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 26. päivä asti.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi