Super Mario 64 Plus tuo klassikopeliin permadeath -tilan sekä 60 fps -tuen Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario 64 Plus tuo klassikopeliin permadeath -tilan sekä 60 fps -tuen

64 on yleisesti pidetty julkaisu ja monien mielestä kaikkien aikojen paras Super Mario -peli. julkaistiin uudestaan Super Mario 3D All Stars -paketin mukana Nintendon Switch -konsolille. Kokoelma oli saatavilla vain maaliskuun loppuun asti, joten uudella raudalla peliä pelaamaan haluavat fanit joutuvat tavoittelemaan nyt viimeisiä jälleenmyyjiltä löytyviä kopioita . Onneksi nyt PC:n puolella on luvassa Super Mario 64 seikkailuja ilman rajoituksia. Hiljattain internetissä on julkaistu fanin tekemä Super Mario 64 -projekti, joka tuo peliin uusia ominaisuuksia sekä päivityksiä pelin visuaaliseen ilmeeseen.

Fanin kehittämä PC-peli 64 Plus tuo klassikopeliin 60 fps -tuen, permadeath -tilan sekä Mario Odyssey -pelin kaltaisia ominaisuuksia. MorsGamesin kehittämä Plus on nyt ladattavissa ja myös Youtuben puolelta löytyy video, jossa esitellään pelin uusia ominaisuuksia. Video on katsottavissa alapuolelta.

Yksi kiinnostavimpia uusia ominaisuuksia on permadeath -tila, jonka voi kytkeä asetuksista erikseen päälle. Tila tuo varmasti uutta haastetta kokeneille pelaajille. Pelin visuaalista ilmettä on myös paranneltu faniversioon, jonka lisäksi pelissä on nyt myös 60 fps -tuki sekä kameran liikkeitä on pyritty saamaan sulavammaksi. Ohjausta on samalla herkistetty ja uudistusten rinnalla myös muutamia peliä riivanneita bugeja on siivottu pois. On hienoa, että Nintendon vanhemmat julkaisut voivat vielä hyvin fanien ylläpidon avulla. Nähtäväksi jää onko Nintendolla aikeita poistaa 64 Plus pelaajien saatavilta, joten peli kannattaa ladata vielä kun siihen on mahdollisuus.

Kommentoi

Taktista taistelua tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Taktista taistelua tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Verdun

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia taktisia taistelupelejä kuten ja 4.

Paketti maksaa yhteensä 14,70 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös OSX:llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 26. päivä asti.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi