Super Mario 64 Plus tuo klassikopeliin permadeath -tilan sekä 60 fps -tuen Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario 64 Plus tuo klassikopeliin permadeath -tilan sekä 60 fps -tuen

on yleisesti pidetty julkaisu ja monien mielestä kaikkien aikojen paras Super Mario -peli. Super Mario 64 julkaistiin uudestaan Super Mario 3D All Stars -paketin mukana Nintendon -konsolille. Kokoelma oli saatavilla vain maaliskuun loppuun asti, joten uudella raudalla peliä pelaamaan haluavat fanit joutuvat tavoittelemaan nyt viimeisiä jälleenmyyjiltä löytyviä kopioita . Onneksi nyt :n puolella on luvassa Super Mario 64 seikkailuja ilman rajoituksia. Hiljattain internetissä on julkaistu fanin tekemä Super Mario 64 -projekti, joka tuo peliin uusia ominaisuuksia sekä päivityksiä pelin visuaaliseen ilmeeseen.

Fanin kehittämä PC-peli tuo klassikopeliin 60 fps -tuen, permadeath -tilan sekä Mario Odyssey -pelin kaltaisia ominaisuuksia. MorsGamesin kehittämä Super Mario 64 Plus on nyt ladattavissa ja myös Youtuben puolelta löytyy video, jossa esitellään pelin uusia ominaisuuksia. Video on katsottavissa alapuolelta.

Yksi kiinnostavimpia uusia ominaisuuksia on permadeath -tila, jonka voi kytkeä asetuksista erikseen päälle. Tila tuo varmasti uutta haastetta kokeneille pelaajille. Pelin visuaalista ilmettä on myös paranneltu faniversioon, jonka lisäksi pelissä on nyt myös 60 fps -tuki sekä kameran liikkeitä on pyritty saamaan sulavammaksi. Ohjausta on samalla herkistetty ja uudistusten rinnalla myös muutamia peliä riivanneita bugeja on siivottu pois. On hienoa, että Nintendon vanhemmat julkaisut voivat vielä hyvin fanien ylläpidon avulla. Nähtäväksi jää onko Nintendolla aikeita poistaa Super Mario 64 Plus pelaajien saatavilta, joten peli kannattaa ladata vielä kun siihen on mahdollisuus.

Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille Kommentit pois päältä artikkelissa Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille

Killer Instict

Övereistä taisteluistaan tunnettu on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle sekä -konsoleille.

Vuonna 2017 ilmestynyt peli kuuluu pelisarjaan, joka sai alkunsa jo vuonna 1994 kun ensimmäinen osa ilmestyi Super Nintendolle sekä :lle.

Peli tarjoaa yliampuvia taisteluita, villejä taistelijoita, rokkaavaa musaa sekä liudan comboja.

Ilmaisversiossa pelaajat voivat taistella viikottain vaihtuvalla taistelijalla yksinpelissä sekä paikallisessa moninpelissä, että verkossa rankatuissa otteluissa.

Voit ladata Killer Instinct pelin ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Xboxille Microsoft Storesta.

Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa

War Hospital

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -sairaalasimulaatio yhdistää kiehtovalla tavalla toisiinsa strategista taktikointia ja sairaalan hallinnointia.

Ensimmäisen maailmansodan tapahtumat ovat täynnä tragedioita ja karuja ihmiskohtaloita. War Hospital -pelissä kauheuksia käsitellään toiveikkuuden kautta, sillä sotilassairaalassa hoidetaan ja kuntoutetaan haavoittuneita sotilaita.

War Hospital ei ole vain peli, vaan syvältä kouraiseva ja tunteita kanavoiva kokemus maailmansodan kammottavuuksien keskeltä. Peli luo silmäyksen sodan länsirintamalle, jossa loukkaantuneita sotilaita kannetaan sotilassairaalaan hoitoon. Jokainen hoidettava potilas on ihminen ja yksilö, jolla on oma tarinansa ja kokemuksensa. Niinpä peli käsitteleekin näitä sodan tyrskyihin joutuneita henkilöitä huomattavasti henkilökohtaisemmin kuin itse sotimista kuvaavat pelit.

Peliteknisesti War Hospital yhdistää toisiinsa reaaliaikaisten strategiapelien kiireellisyyttä ja hallittavuutta managerointipelien syvällisyyteen ja monimuotoisuuteen. Kun mukaan lisätään roolipelimäisiä piirteitä, hahmotarinoita ja selviytymispelien traagisuutta, on käsillä ainutlaatuinen kokonaisuus riipaisevalla näkökulmalla.

Syvästi hahmovetoinen pelikokemus tarjoaa tarinansa varrella kehityskaaria niin hoitokeinoihin kuin myös hoitohenkilökunnan taitotasoihin. Samalla pelaaja joutuu tasapainottelemaan olemassa olevien resurssien kanssa ja tekemään vaikeita päätöksiä. Tämä tekee pelistä sekä tunteikkaan että palkitsevan kokemuksen.

Uhrien kokemat vammat, haavoittumiset ja loukkaantumiset perustuvat tosiasiallisten kokemusten kirjoon, mikä tuo pelin lähelle todellisuutta ja oikeita tapahtumia. Myös käytössä olevat keinot ja teknologia perustuvat aikakauden mukaiseen osaamiseen ja ymmärrykseen.

War Hospital julkaistaan 11. tammikuuta 2024 sekä - ja /S -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.