Super Mario 64, Sunshine ja Galaxy -pelit saapuvat Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario 64, Sunshine ja Galaxy -pelit saapuvat Nintendo Switchille

Super Mario Bros. 35th Anniversary

Nintendo juhlistaa Super Bros. -pelisarjan 35-vuotista taivalta tuomalla Nintendo Switch -konsolille klassisia pelejä ja NES -konsoleilta.

Super 3D All-Stars -nimellä kulkeva paketti sisältää Super Mario 64, Super Mario Sunshine ja Super Mario Galaxy -pelit. Ne tukevat suurempaa resoluutiota sekä optimoidun kokemuksen Switch -konsolille. Paketti ilmestyy syyskuun 18. päivä ja tulee olemaan saatavilla ainoastaan maaliskuun 31. päivään 2021 asti.

Alunperin Nintendo Wii -konsolille ilmestynyt Super 3D World puolestaan ilmestyy Super Mario 3D World + Bowser’s Fury -nimisenä pakettina helmikuun 12. päivä 2021.

Uudelleenjulkaisun on saanut myös Super All-Stars, joka nivoaa yhteen NES-pelit Super Mario Bros, Super Mario Bros: The Lost Levels, Super Mario Bros 2, and Super Mario Bros 3. Kokoelma on parhaillaan saatavilla Online -kaupasta.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy syyskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy syyskuun lopulla

Dragons: Legends of the Nine Realms

DreamWorksin ja Outright Gamesin koko perheelle soveltuva lohikäärmepeli ilmestyy PC:lle ja konsoleille syyskuun 23. päivä. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Videolla nähdään pelin kaikki neljä lohikäärmettä sekä niitä vastaan asettuvia vihollisia. Videolla nähdään myös itse pelimaailmaa.

Toimintaa ja seikkailua yhdistelevässä pelissä pelaajat pääsevät tutkimaan Realms of the Hidden Worldin maailmaa ja sen eri kohteita kuten Dark Valley sekä King’s Realm.

Pelissä Thunder, Plowhorn, Feathers, Wu ja Wei käyttävät erilaisia voimiaan kuten jäätä ja höyryä voittaakseen viholliset kuten Fault Ripperin.

Peli perustuu DreamWorksin alkuperäiseen Dragons: The Nine Realms animaatiosarjaan.

ilmestyy syyskuun 23. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One, sekä konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi