Super Mario 64:stä on löydetty kauan kadoksissa ollut moninpelitila Luigin kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario 64:stä on löydetty kauan kadoksissa ollut moninpelitila Luigin kanssa

Nintendon vuoden 1995 Space World -tapahtuman VHS-materiaaliin piilotettu harvinainen välähdys :n ennennäkemättömästä moninpelitilasta on paljastunut. Now In Game Channel -kanavan lataamassa materiaalissa Luigi hyppää Marion rinnalla ja vihjailee mahdollisesta kahden pelaajan seikkailusta, jota ei koskaan toteutettu.

Shigeru Miyamoton mukaan Luigi oli alun perin mukana pelin kehityksessä, mutta se poistettiin lopulta muistin rajallisuuden ja tuolloin saatavilla olleiden ohjainten rajallisen määrän vuoksi. Tämä uusi kuvamateriaali viittaa kuitenkin siihen, että moninpeliä harkittiin ainakin varhaisessa vaiheessa.

Kuvamateriaalissa näkyvä huone voi olla jäänne varhaisista moninpelitesteistä, tai se voi edustaa yksinkertaisempaa testiympäristöä, jota käytettiin pelin ohjainten hiomiseen. Miyamoto mainitsi aiemmin käyttäneensä yksinkertaisista palikoista koostuvaa huonetta liikkeiden ja kamerakulmien testaamiseen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Iwata Asks -haastattelussa Miyamoto kertoi tarkemmin moninpelitilasta ja kuvaili, kuinka ruutu jaettaisiin ja Mario ja Luigi tutkisivat linnaa itsenäisesti. He tapasivat toisinaan käytävillä, ja tämä hetki tuotti Miyamotolle suurta iloa.

Kuvamateriaali tarjoaa jännittävän välähdyksen Super Mario 64:n historian kadonneesta osasta. Vaikka Luigin moninpelihaaveet lopulta kariutuivatkin, löytö on osoitus pelin kestävästä perinnöstä ja -yhteisön intohimosta.

Uuden Nintendo Switch-konsolin saapumista ei kannata hätäillä vielä vuodelle 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Uuden Nintendo Switch-konsolin saapumista ei kannata hätäillä vielä vuodelle 2024

Nintendo Switch

Pelaajat, jotka odottivat uutta Switchia tälle vuodelle, saattavat joutua muuttamaan suunnitelmiaan. Raporttien mukaan kovasti odotettu Switch 2 on siirretty ”varhaiseen 2025” asti, ja lähteiden mukaan Nintendo on ilmoittanut tästä siirrosta pelinjulkaisijoille.

Alun perin myöhään vuonna 2024 julkaistuksi suunniteltu Switch 2:n viivästys jättää kysymyksen siitä, mitä vuosi 2024 tuo tullessaan alkuperäiselle Switchille, joka on äskettäin ylittänyt 139 miljoonan myydyn yksikön rajan. Nintendon nykyinen ensimmäisen osapuolen valikoima koostuu pääasiassa uudelleenversioista kuten ja Luigi's Mansion 2 HD, mikä johtaa siihen, että jotkut analyytikot ennustavat vuotta, joka on hallittu uudelleenkäynneistä.

”Vuonna 2024 saatetaan nähdä enemmän vanhojen Nintendo-hittien uudelleenversioita”, sanoo analyytikko Serkan Toto. ”Tämä voi olla vaikeampi vuosi Nintendolle ilman uutta laitetta.”

Fanit, jotka toivoivat uusintaversioita ja Twilight Princess Switchista, saattavat lohduttautua tässä tilanteessa, mutta monet jäävät kaipaamaan uusia kokemuksia.

Kuitenkin Nintendo tunnetaan joustavista suunnitelmistaan. Huhujen mukaan helmikuun suora lähetys voisi valaista yhtiön uudelleenlaaditun julkaisuaikataulun. Muista, että mikään ei ole virallista, ennen kuin Nintendo itse puhuu.

Lähde: Bloomberg

Mario Kart 8 Deluxe rysäytti tiskiin ennätyslukemat myynnissään Kommentit pois päältä artikkelissa Mario Kart 8 Deluxe rysäytti tiskiin ennätyslukemat myynnissään

Mario Kart 8 Deluxe

8 Deluxe, rakastettu karting-peli Switchille, on saavuttanut monumentaalisen virstanpylvään: 60,58 miljoonaa myytyä kappaletta maailmanlaajuisesti!

Tämä vaikuttava saavutus vahvistaa sen aseman yhtenä parhaiten myyvistä Switch-peleistä ja yhtenä suosituimmista Mario Kart -peleistä, jotka koskaan on tehty. Vuonna 2017 julkaistu on parannettu versio -pelikonsolin pelistä, ja se on lumonnut pelaajat värikkäillä radoillaan, monipuolisilla hahmoillaan ja koukuttavalla pelattavuudellaan.

Pelin menestys voidaan liittää sen helposti lähestyttäviin, mutta syvällisiin mekaniikkoihin, jotka palvelevat sekä satunnaisia että kilpailullisia pelaajia. Lisäksi jatkuva uuden sisällön virta Booster Course Pass -lisäsisällön kautta on pitänyt pelaajat sitoutuneina ja palaamassa lisää. Tämä virstanpylväs ylittää aiemman ennätyksen, 50 miljoonaa myytyä kappaletta, joka raportoitiin helmikuussa 2023.

Lähde: Nintendolife