Super Mario Bros. -elokuva ylitti miljardin dollarin rajan Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. -elokuva ylitti miljardin dollarin rajan

The . Movie ylitti miljardin dollarin lipputulokynnyksen sunnuntaina, mikä tekee siitä viidennen elokuvan, joka on tehnyt niin pandemian alkamisen jälkeen, ja varmimman merkin siitä, että teatterielokuvabisnes on toipumassa pitkäaikaisesta laskusuhdanteesta.

Vaikka elokuva on saanut keskinkertaisia arvosteluja, mutta sitäkin enemmän ylistystä faneilta, Universal Picturesin tuottama elokuva, jossa Chris Pratt ääninäyttelijänä Mario-nimiselle rakastetulle videopelihahmolle, on ollut teattereissa vain 26 päivää ja on nyt Universalin historian seitsemänneksi suurin elokuva, ohittaen sekä Jurassic World Dominionin että animaation Despicable Me maailmanlaajuisissa lipputuloissa.

Takaisin Sienivaltakuntaan! – Super Mario Bros- elokuvan jatko-osa julkistettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Takaisin Sienivaltakuntaan! – Super Mario Bros- elokuvan jatko-osa julkistettiin

Valmistaudu palaamaan Sienivaltakuntaan! Uusi . -elokuva on virallisesti kehitteillä ja saapuu teattereihin näillä näkymin 3. huhtikuuta 2026.

Ilmoitus osui hyvin yhteen -päivän 2024 kanssa, eikä se ole yllätys ensimmäisen elokuvan valtavan menestyksen jälkeen. Vaikka juoniyksityiskohdat pidetään salassa, alkuperäiset ohjaajat Aaron Horvath ja Michael Jelenic ovat vahvistaneet paluunsa.

Mario-sarjan luoja Shigeru Miyamoto vihjasi laajemmasta katselmuksesta Mario-maailmankaikkeuteen sekä iloisesta ja hauskanpitoa pursuavasta tarinasta. Fanit voivat odottaa lisätietoja, kun elokuvan kehitys etenee.

Ensimmäinen Bros. -elokuva hallitsi lipputoimistoissa ja nousi korkeimmaksi tuottavaksi videopelien sovitukseksi koskaan, tuottaen 1.349 miljardia Yhdysvaltain dollaria maailmanlaajuisesti. Tämän jatko-osan ilmoituksen myötä näyttää siltä, että suosikki putkimiehemme on matkalla kohti elokuva menestystä avoimen warp-putken kautta.

Super Mario Bros. -elokuva on julkaistu nyt suoratoistopalvelu ShyShowtimessa Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. -elokuva on julkaistu nyt suoratoistopalvelu ShyShowtimessa

The . Movie oli yksi vuoden kovimmista hiteistä elokuvateattereissa ja loppuvuodesta se on alkanut valloittamaan suoratoistopalveluitakin kiitettävään tahtiin.

Illuminationin ja Nintendon yhteistyössä syntynyt odotettu The Super Bros. Movie saapui SkyShowtimen valikoimaan tänään, 7. joulukuuta.

Elokuva tarjoaa katsojille uudenlaisen seikkailun Nintendon Mario-pelien maailmassa, kun Mario ja Luigi päätyvät maagiseen valtakuntaan. Elokuvassa nähdään huippunäyttelijöitä, kuten Chris Pratt, Anya-Taylor-Joy, Jack Black ja Seth Rogen, tuoden ikoniset hahmot eloon valkokankaalla.