Super Mario Bros. -elokuvasta tuttu suosikkikappale ”Peaches” debytoi verkossa Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. -elokuvasta tuttu suosikkikappale ”Peaches” debytoi verkossa

Yksi . -elokuvan fanien suosikkikohtauksista, Bowserin tribuuttiballadi ”Peaches”, on julkaistu verkossa. Jack Black lainaa äänensä Marian legendaariselle vastustajalle, joka on omistautunut johtamaan Koopa-joukkojaan putkimiestä vastaan kampanjassa valloittaakseen Sienivaltakunnan.

Kyseisen mestariteoksen voit ottaa haltuun vaikkapa tästä alta:

Kommentoi

Super Mario Bros. -elokuva ylitti miljardin dollarin rajan Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. -elokuva ylitti miljardin dollarin rajan

The . Movie ylitti miljardin dollarin lipputulokynnyksen sunnuntaina, mikä tekee siitä viidennen elokuvan, joka on tehnyt niin pandemian alkamisen jälkeen, ja varmimman merkin siitä, että teatterielokuvabisnes on toipumassa pitkäaikaisesta laskusuhdanteesta.

Vaikka elokuva on saanut keskinkertaisia arvosteluja, mutta sitäkin enemmän ylistystä faneilta, Universal Picturesin tuottama elokuva, jossa Chris Pratt ääninäyttelijänä Mario-nimiselle rakastetulle videopelihahmolle, on ollut teattereissa vain 26 päivää ja on nyt Universalin historian seitsemänneksi suurin elokuva, ohittaen sekä Jurassic World Dominionin että animaation Despicable Me maailmanlaajuisissa lipputuloissa.

Kommentoi

Super Mario Bros. -elokuvasta tuttu suosikkikappale ”Peaches” debytoi arvostetulla Billboard’s Hot 100 -listalla Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. -elokuvasta tuttu suosikkikappale ”Peaches” debytoi arvostetulla Billboard’s Hot 100 -listalla

Yksi . -elokuvan fanien suosikkikohtauksista, Bowserin tribuuttiballadi ”Peaches”, julkaistiin taannoin verkossa ja suosio onkin saanut jo aivan uudet mittasuhteet.

Kappale, jonka esitti Jack Black (Bowserin ääni), on ollut listoilla siitä lähtien, ja nyt se on päässyt ”Billboard Hot 100” -listalle Yhdysvalloissa debytoimalla sijalla 83. Kuten sosiaalisessa mediassa hauskan nippelitiedon mukaan huomautetaan, se on Jack Blackin ensimmäinen uran soolokappale, joka debytoi kyseisellä listalla.

Itse mestariteoksen voit ottaa haltuun musiikkivideon muodossa vaikkapa tästä alta:

Kommentoi