Super Mario Bros. -pelin täydellisenä pidetty speed run -suoritus lyötiin Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. -pelin täydellisenä pidetty speed run -suoritus lyötiin

Muutaman vuoden ajan netissä on ihasteltu -pelin täydellisenä suorituksena pidettyä speed runia. Nintendon klassikkopeli lyötiin kyseisessä suorituksessa aikaan 4:55, joka on huikea suoritus. Tietokoneelta pelin suorittaminen tapahtui ajassa 4:54:26.

Nyt näyttäisi siltä, että ihmisen tekemä speed run -ennätys on lyöty. Nyt Twitch-striimaaja Niftski on lyönyt pelin ajassa 4:54:97, joka on uusi ennätys ihmiseltä.

Nähtäväksi jää, tullaanko vielä tämäkin ennätys rikkomaan.

Kommentoi

Tältä Super Mario Bros. näyttää Minecraft -maailmaan rakennettuna Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Super Mario Bros. näyttää Minecraft -maailmaan rakennettuna

Minecraft on varmasti yksi kaikkien aikojen luovimpia pelejä ja on antanut mahdollisuuden pelaajille luoda mitä uskomattomimpia teoksia.
Nyt Reddit -käyttäjä on aloittanut todella kunnianhimoisen projektin ja luonut tarkan 1:1 kentän pelistä. Kyseessä on uskomattoman hieno rakennelma, joka on varmasti vienyt tekijältään reilusti aikaa.

Video kentästä jaettiin Reddittiin ja tekijä ”TheBestTomatoKing” on suunnitellut rakentavansa kaikki pelin 32 kenttää Minecraft -maailmassa.
Rakennelma on täydellinen kunnianosoitus 35 -vuotiaalle Super Mario Bros. pelille.

Kommentoi

Super Smash Bros. Ultimaten bootleg-versio herättänyt hilpeyttä netissä Kommentit pois päältä artikkelissa Super Smash Bros. Ultimaten bootleg-versio herättänyt hilpeyttä netissä

Bootleg-pelejä löytyy monenlaisia. Usein niitä on tehty tunnettujen ja suosittujen pelien pohjalta, kuten esimerkiksi Pokémonin ja Super Mario Brosin. Jos selailee puhelimelle tarkoitettuja pelejä, löytää helposti sellaisia tekeleitä, jotka muistuttavat etäisesti jotain suosittua ja tunnettua peliä, mutta joka on väistämättä niin visuaalisesti kuin sisällöltäänkin köyhempi.

Nyt netissä on herättänyt hilpeyttä Super Smash Bros. Ultimaten pohjalta tehty bootleg-versio. Cayman Islandsin oletettavasti valmistassa mobiilipelissä nähdään mitä erikoisempia mutaatioita tunnetuista -hahmoista kuin myös fanien tekemiä hahmoja, kuten vaikkapa ”Evil Mario” tai ”Melody”.

Huvittavaa pelissä ovat myös oudot hokemat, joita pelihahmot tarjoavat. Tälläinen on esimerkiksi Rosalinan toteama ”your friend is waiting for you in the garage”, tai Link, joka sanoo ”I don’t like talking very much”.

Kommentoi