Super Mario Bros. Theme ensimmäisenä videopelimusiikkina musikaalisten suuruuksien joukkoon Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. Theme ensimmäisenä videopelimusiikkina musikaalisten suuruuksien joukkoon

Library of Congress  ilmoitti keskiviikkona Nintendon “ Bros.” sarjan liittyvän John Lennonin, The Police:n ja Led Zeppelinin seuraan National Recording Registry:yn.

Nintendon 1985 “Ground Theme” kappale, josta tuli sarjan pääteema, on ensimmäinen arkistoon päässyt videopelimusiikki.

Erittäin hyvin tunnettu Koji Kondon sävellys, joka ilmestyi ensimmäisen kerran 1985 Famicom:in ja Entertainment System -konsoleiden mukana, on nyt huomioitu kulttuurisesti ja historiallisesti tärkeäksi.

”Tämän musiikin säilyttäminen muiden klassikkojen joukossa on suuri kunnia. Tätä on todellisuudessa hieman vaikea uskoa.” Kondo kertoo

Vastikään “Super Mario Bros.” elokuvan ensiesitys teattereissa tuotti $427 miljoonaa maailmanlaajuisesti, ottaen paikkansa tuottoisimpana videopeliadaptaationa ohittaen aiemmin titteliä pitäneen 2022 vuoden “Sonic the Hedgehog 2.” elokuvan.

Kommentoi

Äänestys: Mikä on suosikki Super Mario-pelisi kautta aikojen? Kommentit pois päältä artikkelissa Äänestys: Mikä on suosikki Super Mario-pelisi kautta aikojen?

The Super Mario Bros. Movie ylitti miljardin dollarin lipputulokynnyksen sunnuntaina, mikä tekee siitä viidennen elokuvan, joka on tehnyt niin pandemian alkamisen jälkeen, ja varmimman merkin siitä, että teatterielokuvabisnes on toipumassa pitkäaikaisesta laskusuhdanteesta. Elokuvan IMDB arvosana on tällä hetkellä 7.3.

Nyt kun elokuva on jatkuvasti esillä joka paikassa, on hyvä hetki puhua Super Mariosta sen perinteisessä muodossaan, eli videopelinä. Me toimituksessa olemme oman suosikkipelimme jo valinneet, mutta tahdomme kuulla myös sinun mielipiteesi pelisarjan parhaimmasta teoksesta. Mikä on juuri sinun lempparisi Super Marion pitkästä urasta?

Äänestä alta omaa pelisuosikkiasi Super Marion ihmeellisestä maailmasta.

Parhain Super Mario-peli kautta aikojen mielestäsi on?

Kommentoi

Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkkoon lähes kaksi viikkoa ennen julkaisua Kommentit pois päältä artikkelissa Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkkoon lähes kaksi viikkoa ennen julkaisua

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkossa lähes kaksi viikkoa ennen sen virallista julkaisupäivää.

Maanantaina, vapun kunniaksi verkkoon alkoi ilmestyä kuvia ja videoita, jotka näyttivät pelin alkukohtauksen. Tämä johti siihen, että materiaali alkoi leviämään laajasti sosiaalisen median sivustoilla ja yksityisissä Discord-kanavissa.

Eräs pelaaja jopa striimasi peliä Twitchissä noin 30 minuutin ajan, ennen kuin kanava poistettiin ”tekijänoikeuksien haltijan pyynnöstä”.”

Epäilemättä ne, jotka haluavat välttää juoni- ja pelikokemusta koskevat juonipaljastukset ennen pelin 12. toukokuuta julkaisupäivää, saattavat haluta olla varovaisia sosiaalisessa mediassa seuraavat kaksi viikkoa.

Kommentoi