Super Mario fanin tekemä uusi valokuvakirja esittelee yli 9000 esinettä Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario fanin tekemä uusi valokuvakirja esittelee yli 9000 esinettä

Aivan uusi Mario-teemainen valokuvakirja nimeltään Collection on tällä hetkellä joukkorahoituksessa Kickstarterissa. Kirjan takana on ahkera keräilijä , joka aloitti Mario-muistoesineiden keräämisen 3-vuotiaana löydettyään kyseisen hahmon pelaamalla Super Mario Sunshinea.

Bown sai aiemmin julkisuutta vuonna 2010, kun hän julkaisi videon kokoelmastaan, johon tuolloin kuului yli 1000 esinettä. Siitä lähtien hän on lisännyt kokoelmaansa yli 8000 harvinaista ja mielenkiintoista esinettä tekemällä lisämatkoja eri maihin, kuten Japaniin, Thaimaahan ja Taiwanille.

Kickstarterissa on saatavilla kaksi eri versiota kirjasta (sininen ja punainen), ja molempien hinnaksi on kerrottu 25 puntaa. On todettava, että kaikki näyttää varsin hienolta sen perusteella, mitä olemme tähän mennessä nähneet, mutta emme ole täysin varmoja siitä, että antaako projektin mennä läpi ilman mahdollista nimenmuutosta. Bown saattaa myös ehkä joutua tekemään lisätyötä, jotta se erottuisi virallisesta tuotteesta.