Super Mario Maker 2 -pelin traileri paljastaa lukuisat uudet toiminnot Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Maker 2 -pelin traileri paljastaa lukuisat uudet toiminnot

Hiljattaisessa Direct -lähetyksessä paljastui, että Maker -pelille on tekeillä jatko-osa ja sen ilmestymistä kaavaillaan Switchille tämän vuoden kesäkuulle. Suorassa lähetyksessä ei pelistä kerrottu tarkemmin, mutta julkaistu esittelyvideo tuo nähtäville uudet lisätoiminnot.

Peliin tuotuja lisätoimintoja, lisäasujen ja vihollisen lisäksi ovat mm. mahdollisuudet lisätä kenttiin jyrkänteitä, liikuttaa ruutua pystysuunnassa sekä kerätä kolikoita lisäpisteiden saavuttamiseksi. Jatko-osa tarjoaa lukuisten uusien vihollisten lisäksi myös 3D World -pelin elementtejä, kuten kissa-asun ja läpinäkyvät putket, joilla voi ohittaa pelikohtia.

Maker 2 tarjoaa kentän tekoon myös Super Mario -peleistä tutun vihollisen, vihaisen auringon. Vihollisten toimintoja pääsee muokkaamaan monipuolisemmin, sillä heille voi lisätä laskuvarjoja tai säätää voiman tasoa. Pelistä julkaistut grafiikat paljastavat myös, että Koopa voi saada auton käyttöönsä.

Maker 2 -pelin ensimmäinen esittelyvideo:

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa PC:lle ja konsoleille saapuu Arcade Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The King Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

Arcade Paradise ilmestyy elokuun 11. päivä PC:lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi