Super Mario Maker 2 -pelin traileri paljastaa lukuisat uudet toiminnot Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Maker 2 -pelin traileri paljastaa lukuisat uudet toiminnot

Hiljattaisessa Direct -lähetyksessä paljastui, että Super Mario Maker -pelille on tekeillä jatko-osa ja sen ilmestymistä kaavaillaan Switchille tämän vuoden kesäkuulle. Suorassa lähetyksessä ei pelistä kerrottu tarkemmin, mutta julkaistu esittelyvideo tuo nähtäville uudet lisätoiminnot.

Peliin tuotuja lisätoimintoja, lisäasujen ja vihollisen lisäksi ovat mm. mahdollisuudet lisätä kenttiin jyrkänteitä, liikuttaa ruutua pystysuunnassa sekä kerätä kolikoita lisäpisteiden saavuttamiseksi. Jatko-osa tarjoaa lukuisten uusien vihollisten lisäksi myös -pelin elementtejä, kuten kissa-asun ja läpinäkyvät putket, joilla voi ohittaa pelikohtia.

tarjoaa kentän tekoon myös Super Mario -peleistä tutun vihollisen, vihaisen auringon. Vihollisten toimintoja pääsee muokkaamaan monipuolisemmin, sillä heille voi lisätä laskuvarjoja tai säätää voiman tasoa. Pelistä julkaistut grafiikat paljastavat myös, että Koopa voi saada auton käyttöönsä.

Super Mario Maker 2 -pelin ensimmäinen esittelyvideo:

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.

Vampire: The Masquerade – Swansong -ilmestyi – Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Swansong -ilmestyi – Nintendo Switchille

Vampire: The Masquerade – Swansong

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema tuo suositun World of Darkness -pelimaailman vampyyrit myös Switchille.

World of Darkness -pelimaailmaan perustuva ja siihen sijoittuva Vampire: The Masquerade -roolipeli on tarinavetoinen kokemus maailmasta vampyyrihahmojen silmin. Aiemmin PlayStation- ja Xbox-pelikonsoleille julkaistu roolipeli tarjoaa perinteisten pöytäpelien tapaan pelaajille erilaisia etenemisvaihtoehtoja. Siinä missä yksi pelaaja valitsee tavakseen suoraviivaisen toiminnan, toiselle vaihtoehtona saattaa olla juonittelevampi ja vaivihkaisempi lähestymistapa.

Jännitystä, toimintaa ja draamaa toisiinsa yhdistävä pelattavuus muodostaa kiehtovan kokonaisuuden erilaisten vampyyrihahmojen kautta koettuna. Lisäksi peli tuo keskiöön Bostonin suurkaupungin erilaisine ryhmittymineen, joista jokaisella on roolinsa vampyyrien edustamassa elämäntyylissä.

Pelaajan ohjattavana on kolme erilaista vampyyria, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Kaikkia kuitenkin yhdistää verenhimo ja sen kurissa pitäminen. Kiehtovaan juonitteluiden verkkoon ja valtataisteluiden vyyhtiin joutuminen tekeekin tästä roolipelistä ainutlaatuisen kokemuksen.

Vampire: The Masquerade – Swansong on nyt saatavana Nintendo , , , ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille ja :lle Epic Games Storen kautta.