Super Nintendo World -huvipuistot laajentaa jenkkeihin Kommentit pois päältä artikkelissa Super Nintendo World -huvipuistot laajentaa jenkkeihin

Super Nintendo World

Jo ennen kuin ensimmäinen -huvipuisto on saatu Japanissa avattua, ilmoittaa Nintendo laajentavansa jenkkeihin ja jopa kahteen eri lokaatioon. Puistot tullaan avaamaan Universal Studiosin yhteyteen Hollywoodiin sekä Orlandoon.

Hollywoodiin Super Nintendo World avataan vuonna 2021 tai 2022 ja Orlandossa avajaisia vietetään aikaisintaan 2023. Huvipuistoista rakennetaan interaktiivisia ja niiden sisällä pystyy suorittamaan tehtäviä ja kisailemaan muita vieraita vastaan ostamalla rannekkeen vierailun alkaessa. Nintendo Switchin omistajat pystyvät seuraamaan laitteelta omaa edistymistään puistoissa suoritetuissa tehtävissä. Teema puistoissa tulee pyörimään pitkälti 1985 Brosin ympärillä, mutta tämän enempää mistään yksittäisistä laitteista ei ole vielä tietoa.

Hulluutta! Super Mario 64 on läpäisty ilman A-nappia 86 tunnin uurastuksen jälkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Hulluutta! Super Mario 64 on läpäisty ilman A-nappia 86 tunnin uurastuksen jälkeen

Yksi hulluimmista 64 -haasteista on vihdoin selätetty – ensimmäistä kertaa koskaan peli on läpäisty painamatta A-nappia.

Muistathan, että A-napilla Mario hyppää tässä 3D-seikkailussa. Hyppääminen on melko olennainen toiminto pelissä, joka pyörii tasohyppelyn ja vihollisten päälle pomppimisen ympärillä.

Kyseinen ” A Button Challenge” -haaste syntyi 2000-luvulla, ja yksi varhaisimmista yrityksistä on vuodelta 2006. Se, että on kestänyt näin kauan, kertoo kuinka vaikeaa pelin läpäiseminen on hyppäämättä.

Mutta se on vihdoin tapahtunut, rakkaat kansalaiset!

Twitch-striimaaja Marbler selvitti pelin tällä viikolla ja joutui hyödyntämään luovasti pelin tunnettuja hyödyllisiä toimintoja ja taktiikoita, joita nopeusjuoksun huippu-hahmot Mr_Robert_Z, Bottles704, Thiago Trujillo, Mp16z ja bobmario511 ovat selvittäneet tuntikausien tutkimisen jälkeen A Button Challenge -haasteeseen liittyen. Tämä läpäisy sisälsi 70 tähteä pelin läpäisemiseksi.

Haasteeseen kului kuitenkin tuskallisia 86 tuntia, puhumattakaan kaikista harjoituskerroista, joita Marbler oli tehnyt onnistuneen suorituksen eteen. Esimerkiksi kahdeksaan kuukautta sitten sama striimaaja onnistui läpäisemään pelin painamalla A:ta vain kerran.

On syytä huomata, että tämä suoritus tapahtui pelin Wii Virtual Console -versiolla, joka on ainoa vahvistettu versio, jolla tämä on mahdollista.

Lähde. Gamesradar

Aikainen katsaus Super Mario Bros. Movie Concept Art paljastaa hahmoja, jotka fanit melkein näkivät valkokankaalla Kommentit pois päältä artikkelissa Aikainen katsaus Super Mario Bros. Movie Concept Art paljastaa hahmoja, jotka fanit melkein näkivät valkokankaalla

Elokuvan tarinan kehittäjän, Jed Diffenderferin, jakamat kuvat esittelevät prinsessa Daisyn, Birdon ja muita, jotka eivät päätyneet lopulliseen versioon. Käyttäjien kuten @C_Lavanda jakamassa sosiaalisessa mediassa nähtävän taiteen joukossa on tuttuja kohtauksia sekä näkemättömiä hetkiä.

Prinsessa Daisy esiintyy kahdessa kohtauksessa: lukion tanssiaisissa yhdessä Peachin ja Vauva Bowsen kanssa sekä kaoottisessa taistelukohtauksessa, jossa on tunnistettavia hahmoja Mario-maailmasta.

Kriitikoiden ylistämä The Bros. -elokuva sai kiitosta visuaalisuudestaan, maailmanrakennuksestaan ja uskollisuudestaan Mario-sarjaa kohtaan.

ja ovat sittemmin ilmoittaneet, että uusi Super Mario Bros. -elokuva on kehitteillä, mutta tällä hetkellä on epäselvää, mitkä hahmot esiintyvät seuraavassa elokuvassa, koska se ilmestyy vasta huhtikuussa 2026.

Vuotanut Consept Art sisältää myös Toadsworthin, Toadetten ja fanien suosikki Birdon. Lisäksi taide kuvaa Yoshia, vihjaten hänen todennäköiseen esiintymiseensä jatko-osassa jälkikreditin polka-dot-munan vihjauksen jälkeen.

Lähde: IGN Nordic