Supercell hyllytti Rush Wars -projektinsa beta-vaiheessa Kommentit pois päältä artikkelissa Supercell hyllytti Rush Wars -projektinsa beta-vaiheessa

Rush Wars

Supersuosittuja mobiilipelejä tehtaileva kotimainen on päättänyt lopettaa uusimman build-and-battle -pelinsä. Pelin palvelimet sammuvat marraskuun 30. päivä 2019.

It is with a heavy heart that we are here to inform you that we have decided not to continue the Rush Wars beta.

We want to be open and transparent with you about this decision as we believe we owe it to you, the players, that helped us along the way during this game's beta.

When we started developing Rush, the team's goal was to make a different type of build and battle game that casual players could enjoy..

During the beta, we wanted to try out things that could change the game in different ways, to see what would happen in terms of strategy and gameplay to make it more challenging and change the dynamics.

We heard your feedback with the game feeling repetitive, and we made some changes with a few updates. However, the changes we made didn't help the game long term nor change up the gameplay style enough to make it as fun as we would like.

Here at Supercell, we have extraordinarily high standards for our games. We want to be sure that each game we release will be played for years and remembered forever. Unfortunately, we felt that even if we continued working on Rush Wars, we wouldn't hit this goal.

Now that this decision has been made, we have switched off all in-app purchases in the game. We know there are a lot of players still enjoying the game, however, so the Rush Wars beta will continue running until November 30th, 2019.

This is one of the hardest decisions that we make at Supercell, but also the most important. We'd like to thank every single person that took the time to play our game and helped us along the way with feedback and suggestions.

Syyksi hyllyttämiselle on se että peli toistaa itseään. Pelin beta-testaajat antoivat palautetta aiheesta ja Supercell yritti korjata asiaa, mutta epäonnistui yrityksissä saada pelistä tarpeeksi mielenkiintoisen ja hauskan.

Pelissä pelaajat kasasivat joukot eri hahmoista ja asettavat ne vaakasuoralle pelialueelle vastakkain. Päämääränä on kulta, jolla todennäköisesti parannellaan hahmoja ja hankitaan puolustuksia. Itse peli oli ilmainen, mutta tuttuun tapaan oikealla rahalla sai ostettua pelissä olevia tavaroita.

Pelin beta-versio oli pelattavissa Kanadassa, Australiassa sekä Uudessa-Seelannissa.

Assassin’s Creed Mirage saapui iOS -mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Mirage saapui iOS -mobiililaitteille

Assassin's Creed Mirage

on julkaissut suositun Assassin's Creed Mirage -pelin iPhone 15 Pro -puhelimille sekä iPad Air- ja iPad Pro -tableteille. Tämä tuo palkitun pelisarjan ensimmäistä kertaa mobiililaitteille ja se tarjoaa pelaajille jännittävän ja vauhdikkaan kokemuksen salamurhaajan saappaissa.

Matka 800-luvun Bagdadiin

Assassin's Creed Mirage sijoittuu 800-luvun Bagdadiin, joka oli tuolloin muinaisen Lähi-idän kaupan ja politiikan keskus. Pelaajat astuvat Basim-nimisen katuvarkaan saappaisiin, joka värväytyy pian osaksi salamurhaajien järjestöä. Edessä on jännittävä ja väkivaltainen seikkailu, joka on täynnä juonittelua, taisteluita, tutkimista ja matkustamista.

Hiipimistä, taistelua ja sivutehtäviä

Pelissä on luvassa yllätyksellisiä juonenkäänteitä ja hiippailua sekä salakähmäistä toimintaa ja vakoilua. Pelaajat voivat myös nauttia hauskoista sivutehtävistä, kameliratsastuksesta ja Bagdadin tutkimisesta.

Alustojen välinen pelaaminen ja tallennukset

Assassin's Creed Mirage tukee eri alustojen välistä pelaamista ja pilvitallennuksia. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat aloittaa pelin yhdellä laitteella ja jatkaa siitä sitten toisella laitteella juuri samasta kohdasta. Peli tukee myös erillisiä peliohjaimia sekä kosketusnäytöltä pelaamista.

Kokeile ilmaiseksi

Pelin ensimmäiset 90 minuuttia ovat pelattavissa ilmaiseksi, joten pelaajat voivat kokeilla sitä ennen ostopäätöstä. Assassin's Creed Mirage on saatavana -käyttöjärjestelmälle, /S:lle, Xbox Onelle, :lle, :lle, :lle (Epic Games Store ja Ubisoft Store) sekä Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Talisman: Digital Edition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Talisman: Digital Edition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja mobiililaitteille

Talisman: Digital Edition

Digitaalinen versio suositusta -lautapelistä on nyt ladattavissa ilmaiseksi :lle ja mobiililaitteille. Tämä on loistava tilaisuus tutustua tähän klassiseen fantasiaseikkailuun, jossa pelaajat kilpailevat pelilaudan herruudesta.

on virallinen digitaalinen versio suositusta Talisman-lautapelistä. Pelaajat valitsevat erilaisia hahmoja, kuten taisteluja rakastavan ritarin tai loitsuja käyttävän velhoa ja matkaavat vaarallisella pelilaudalla kohti keskustaa. Matkalla vastaan tulee erilaisia haasteita ja hirviöitä, joita pelaajien on voitettava voimillaan ja noppatuloksella. Vain yksi pelaaja voi nousta voittoon, joten oikea strategia on tärkeässä roolissa.

Talisman: Digital Edition peruspelin voi nyt ladata ilmaiseksi Steam ja GOG -palveluista PC:lle sekä iOS ja Android -mobiililaitteille. Kannattaa kuitenkin huomioida, että ilmaisversio sisältää vain pelin perusosan. Laajennuksia, jotka lisäävät uusia hahmoja ja ominaisuuksia, voi ostaa erikseen. Jos siis kaipaat lisää haastetta ja vaihtelua Talisman-seikkailuusi, kannattaa harkita laajennuspakettien hankkimista.