Supercell ja OGN Esports yhteistyöhön Clash Royale -liigassa Kommentit pois päältä artikkelissa Supercell ja OGN Esports yhteistyöhön Clash Royale -liigassa

ja ovat tehneet yhteistyösopimuksen piakkoin alkavalle seuraavalle -liigan kaudelle. Vuoden kestävä sopimus kattaa CRL Aasia sekä CRL West -alueet. West kattaa joukkueita Pohjois-Amerikasta, Euroopasta sekä Latinalaisesta Amerikasta.

OGN Esports on eteläkorealainen esportsiin keskittynyt yritys, jonka erikoisalaa ovat mm. , sekä .

Riot Games esittelee Heartsteel-virtuaalibändin – mukana uudistetut League of Legends -mestarit Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games esittelee Heartsteel-virtuaalibändin – mukana uudistetut League of Legends -mestarit

Johtava videopelien kehittäjä ja julkaisija Riot Games paljasti tänään aivan uuden -nimisen virtuaalibändin. Virtuaalibändissä nähdään uudelleen kuvitettuja versioita suosituista League of Legends -mestareista.

Bändin jäseniin kuuluvat Ezreal (laulaja), Kayn (räppääjä, soittaja), Aphelios (soittaja, lauluntekijä), Yone (tuottaja), K'Sante (varajohtaja, laulaja) ja Sett (varajohtaja, räppääjä).

HEARTSTEEL on Musicin (RGM) uusin ryhmä. RGM tunnetaan johtavasta asemastaan virtuaalisessa taiteessa ja fanien suosikeista, kuten esimerkiksi K/DA, Pentakill, True Damage ja muut.

Faneilla on mahdollisuus katsoa ”PARANOIA” -musiikkivideo YouTubessa tai kuunnella kappale kaikilla suurimmilla musiikintoistoalustoilla maanantaina 23. lokakuuta klo 18.00.

League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja

Project L

-pelistä tunnettu on parhaillaan kehittämässä ilmaispelattavaa -nimellä kulkevaa taistelupeliä. Nyt pelistä on saatu uusi esittelyvideo, jonka voit katsoa alta.

Kaksiulotteinen peli tulee sijoittumaan League of Legendsin universumiin ja se lanseerattiin alunperin vuonna 2019. Pelin kehittäjänä toimii entiset Radiant Entertainment työntekijät.

Peliin on ilmoitettu samalla uutena sankarina Illaoi, joka on Kraken papitar ja tuttu League of Legends pelistä. Project L -pelissä hahmo tulee olemaan valtava taistelija, jolla on voimakkaat iskut ja hitaat liikkeet.