Supercell ja OGN Esports yhteistyöhön Clash Royale -liigassa Kommentit pois päältä artikkelissa Supercell ja OGN Esports yhteistyöhön Clash Royale -liigassa 93

ja ovat tehneet yhteistyösopimuksen piakkoin alkavalle seuraavalle -liigan kaudelle. Vuoden kestävä sopimus kattaa CRL Aasia sekä CRL West -alueet. West kattaa joukkueita Pohjois-Amerikasta, Euroopasta sekä Latinalaisesta Amerikasta.

OGN Esports on eteläkorealainen esportsiin keskittynyt yritys, jonka erikoisalaa ovat mm. , 2 sekä .

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Blizzard haastoi kiinalaisen pelifirman oikeuteen törkeästä Warcraft -kopiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard haastoi kiinalaisen pelifirman oikeuteen törkeästä Warcraft -kopiosta 71

Pelifirma Blizzard on haastanut kiinalaisen Sina Gamesin oikeuteen tämän Glorious Saga -nimisen pelin takia. Blizzardin mukaan kyseinen peli on lähes kokonaan kopioitu yrityksen Warcraft -pelisarjasta.

Glorious Sagan ikoni näyttää kovasti tutulta…

Warcraft, ja Diablo pelien kehittäjänä tunnettu Blizzard hakee tuomioistuimelta päätöstä rikkomuksen lopettamisesta sekä korvauksia liiketoiminnalle aiheutuvasta vahingosta.

Pelihahmot nimiä myöten ovat suoraan kopioitu World of Warcraftin maailmasta.

Blizzardin mukaan Glorious Sagan lähes kaikki hahmot, aseet ja muut esineet ovat kopioitu suoraan Warcraft -peleistä. Yrityksen mukaan myös rikkovan firman muut pelit on kopioitu tunnetuista nimistä kuten Yu-Gi-Oh! ja Naruto.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Supercell paljasti seuraavan pelinsä – tältä näyttää Rush Wars Kommentit pois päältä artikkelissa Supercell paljasti seuraavan pelinsä – tältä näyttää Rush Wars 49

Kotimainen suursuosittujen mobiilipelien tehtailija on paljastanut seuraavan hittikoneensa Rush Wars. Ensinäkemältä peli on kuin yhdistelmä firman aiempia pelejä Brawl Stars sekä .

Pelaajat kasaavat joukot eri hahmoista ja asettavat ne vaakasuoralle pelialueelle vastakkain. Päämääränä on kulta, jolla todennäköisesti parannellaan hahmoja ja hankitaan puolustuksia. Itse peli on ilmainen, mutta tuttuun tapaan oikealla rahalla saa myös ostettua pelissä olevia tavaroita. Visuaalisesti peli noudattaa firmalle totuttuun kauraan ja on tämän päivän mobiiliutuotantoon ominaista.

Pelin beta-versio on tullut pelattavaksi tänään Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Pelin virallinen julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Blizzard keskeytti kahden vuoden peliprojektin keskittyäkseen uusiin Diablo ja Overwatch -peleihin Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard keskeytti kahden vuoden peliprojektin keskittyäkseen uusiin Diablo ja Overwatch -peleihin 158

Pelinkehittäjä Blizzard on keskeyttänyt kaksi vuotta kestäneen nimettömän peliprojektinsa keskittyäkseen Diablo 4 ja Overwatch 2 -peleihin. Peli oli koodinimeltään Ares ja sijoittui -maailmaan. Tyyliltään peli oli ensimmäisen persoonan räiskintä.

Vuonna 2017 alkaneessa projektissa oli mukana Heroes of the Storm -ohjaaja ja StarCraft II -pelin pääsuunnittelija Dustin Browder. Ares ei ole ensimmäinen keskeytynyt StarCraft projekti, sillä StarCraft: Ghost -konsoliväännös kuopattiin vuonna 2006. Silloin pelifirma kertoi keskittävänsä kaikki paukut World of Warcraftiin.

Blizzard keskeytti samalla myös aiemmin ilmoittamattoman mobiilipelin kehityksen.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi