Supercell sijoitti kotimaiseen Merge Mansion -mobiilipelin kehittäjään Kommentit pois päältä artikkelissa Supercell sijoitti kotimaiseen Merge Mansion -mobiilipelin kehittäjään

Merge Mansion

Suomalainen mobiilijätti on sijoittanut 150 miljoonaa euroa lainan muodossa kotimaiseen -studioon.

Metacore aikoo käyttää varat kasvamiseen -mobiilipelin suosion johdosta. Peli on onnistunut keräämään yli 800 000 pelaajaa päivittäin.

Merge Mansion on huhtikuun alussa ilmestynyt pulmanratkontapeli, jossa availlaan laatikoita, yhdistellään niistä löydettyjä välineitä ja ehostetaan kartanoa. Peli on saatavilla ja -laitteille.

Supercell sijoitti samaiseen yhtiöön myös vuonna 2018. Silloin sijoitussummana oli 30 miljoonaa euroa.

Rocksmith+ musiikkipeli saapuu PlayStation konsoleille ja Steamiin Kommentit pois päältä artikkelissa Rocksmith+ musiikkipeli saapuu PlayStation konsoleille ja Steamiin

Rocksmith+

Suosittu musiikinopetussovellus + laajenee kesäkuussa PlayStation-pelikonsoleille ja -pelipalveluun. Aiemmin :llä, :llä ja Androidilla saatavilla ollut sovellus on palkittu kyvystään opettaa soittamaan kitaraa ja pianoa helposti ja tehokkaasti.

Rocksmith+ -palvelua voi käyttää samalla tilauksella kaikilla alustoilla. Voit siis aloittaa soittamisen tietokoneella ja jatkaa myöhemmin älypuhelimella tai pelikonsolilla. Uudet käyttäjät voivat kokeilla sovellusta viikon ajan ilmaiseksi rajatulla kappale- ja oppituntivalikoimalla.

Soittoa voi harjoitella akustisella, sähkö- tai bassokitaralla, sekä pianolla, sähkökoskettimilla tai MIDI-soittimilla. Tarvitset vain soittimesi ja Rocksmith+ -sovelluksen – erillisiä kaapeleita tai mikrofoneja ei tarvita.

Sovellus sisältää runsaasti oppimateriaalia, kuten kappaleita, oppitunteja, artikkeleita ja videoita. Voit myös hyödyntää ammattilaisen apua soittimesi tarkkuusvirityksessä.

Rocksmith+ saapuu PlayStation -konsoleille ja Steamiin 6. kesäkuuta. Se on saatavilla parhaillaan PC:lle Connectin kautta sekä iOS ja -laitteille. Tilaushinnat ovat 19,99€/kk, 49,99€/3kk ja 139,99€/vuosi.

Rentouttava Sky: Children of the Light -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rentouttava Sky: Children of the Light -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Sky: Children of the Light game

Thatgamecompanyn palkittu peli on ladattavissa parhaillaan ilmaiseksi :lle Steamissä.

Sky: Children of the Light ei ole perinteinen tasohyppelypeli. Sen sijaan siinä pelaaja liitelee läpi seitsemän erilaisen valtakunnan halki. Matkalla voi auttaa muita pelaajia, ratkaista pulmia ja kerätä kynttilöitä uusien esineiden ja alueiden avaamiseksi. Peli tunnetaan rauhalliisesta tunnelmastaan ja kauniista grafiikasta.

Peli ilmestyi alunperin -laitteille heinäkuussa 2019. -versio saapui huhtikuussa 2020 ja myöhemmin peli ilmestyi myös Nintendo (2021) ja (2022) -konsoleille. Nyt pelistä päästään vihdoin nauttimaan myös PC:llä.

Mikäli kaipaat rauhalliselle seikkailulle yhdessä ystävien kanssa, kannattaa Sky: Children of the Light ehdottomasti tsekata.