Supersuosittu Bluey jatkuu tänään uusin jaksoin Disney+ -palvelussa Kommentit pois päältä artikkelissa Supersuosittu Bluey jatkuu tänään uusin jaksoin Disney+ -palvelussa

Supersuosittu koko perheen piirretty sai 10 uutta jaksoa -palvelussa.

Moderni perhe-elämä saa aivan uuden ulottuvuuden australialaisessa animaatiosarjassa Bluey. Sarja tarjoaa vilkkaan kuvauksen siitä, miten mielikuvitusleikit voivat kasvattaa terveitä ja onnellisia lapsia. Bluey, rohkea Australiankarjakoira, ja hänen siskonsa Bingo ovat mestareita muuttamaan arjen uskomattomiksi seikkailuiksi.

Blueyn ja Bingon innostus maailman tutkimiseen leikkien kautta ei tunne rajoja. He eivät vain opi, vaan voittavat myös pelkonsa ja kokeilevat aikuisten vastuita pelkän leikin voimalla. Vanhempansa, erityisesti isänsä Bandit, tempautuvat mukaan hauskanpitoon, vaikka äiti Chilli on palannut töihin ja Banditin on tasapainoiltava lastenhoidon ja etätöiden välillä.

Bluey ei ole vain suosittu lasten keskuudessa; se on noussut yhdeksi suosituimmista suoratoistosarjoista aikuisillekin. Sarja oli Yhdysvalloissa marraskuussa 2023 katsotuin suoratoistosarja minuuteissa laskettuna, ohittaen jopa kilpailijapalvelun suositun sarjan Suitsin. Marraskuussa sarjaa katsottiin uskomattomat 3.8 miljardia minuuttia, ja se pysyi Nielsenin top 10 katsotuimpien suoratoistosarjojen listalla koko vuoden 2023 ajan.

Suomalaiset voivat nauttia Blueyn viehättävästä tarinasta erinomaisesti suomeksi dubattuna. Äänirooleissa kuullaan Helmi Kalliota, Alissa Kovalaista, Petra Karjalaista ja Jarkko Nymania. Sarja on kerännyt ansaitusti huomiota ja kiitosta, sijoittuen IMDb:n Top 250 -sarjojen listalla 15. sijalle keskiarvolla 9.4/10.

Verta ja väkivaltaa ei tulla kaitsamaan Disney+:n tulevassa Marvel Zombies-sarjassa Kommentit pois päältä artikkelissa Verta ja väkivaltaa ei tulla kaitsamaan Disney+:n tulevassa Marvel Zombies-sarjassa

Marvelin What If…? -sarjassa esiteltiin vaihtoehtoisia versioita Marvel-universumista, ja yksi näistä oli zombiversio. Tämän perusteella Marvel on nyt tuonut markkinoille oman Marvel Zombie -spinoff-sarjan.

Zombeja esiintyi What If…? -sarjan ensimmäisen kauden viidennessä jaksossa. Sarjassa seurattiin sankareiden ja pahisten kauhistuttavia ja verisiä kohtaloita, minkä vuoksi sille myönnettiin poikkeuksellinen MA-TV-ikäraja, mikä tarkoittaa aikuisille suunnattua sisältöä.

Ohjaaja Bryan Andrews kertoo, että -sarjasta tulee erittäin rankkaa ja väkivaltaista sisältöä, mutta siinä on myös huumoria ja muita elementtejä. Sarjassa nähdään paljon toimintaa, tunteita ja draamaa, ja se tarjoaa monipuolisen katselukokemuksen.

Marvel Zombies nähdään Disney Plussassa tulevaisuudessa, ja se odotetaan tarjoavan katsojilleen unohtumattomia ja jännittäviä hetkiä Marvel-universumin zombiversiossa.

Marvelin odotettu X-Men -animaatiosarja sai ensimmäisen trailerin, josta ei ysärihenkeä puutu! Kommentit pois päältä artikkelissa Marvelin odotettu X-Men -animaatiosarja sai ensimmäisen trailerin, josta ei ysärihenkeä puutu!

Marvel Animationin '97 -sarjan traileri ja teaser-juliste on nyt julkaistu. Tämä täysin uusi animaatiosarja, joka sisältää 10 jaksoa, saapuu -palveluun 20. maaliskuuta.

X-Men '97 palaa 1990-luvun ikoniseen aikakauteen, kun X-Menit joutuvat kohtaamaan vaarallisen ja odottamattoman uuden tulevaisuuden.

Äänirooleissa kuullaan muun muassa Ray Chasea, Jennifer Halea, ja Alison Sealy-Smithiä. Sarjan pääkäsikirjoittajana toimii Beau DeMayo, ja jaksojen ohjaajina ovat Jake Castorena, Chase Conley ja Emi Yonemura. Sarjan musiikista vastaavat The Newton Brothers, ja tuottajina toimivat Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso ja DeMayo.