Suurstrategiapeli Victoria 3 ilmestyy lokakuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Suurstrategiapeli Victoria 3 ilmestyy lokakuussa – katso traileri

Victoria 3

on julkaisemassa uutta suurstrategiapeliä lokakuun 25. päivä Steamin kautta :lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Peli sijoittuu nopean kehityksen aikaan ja 1800-1900 lukujen vaihteeseen. Pelissä pelaajat pääsevät yhteiskunnallisen simulaation syvään päätyyn.

Pelissä kehitetään kansakuntaa teollisuuden, kaupankäynnin sekä poliittisten uudistusten avulla. Samalla täytyy pitää huolta väestön hyvinvoinnista ja ruokkimisesta. Pelissä jokainen kansalainen on simuloitu aina maatilallisesta virkailijaan ja kapitalistista käsityöläiseen.

Victoria 3 on odotettu jatko-osa vuonna 2010 ilmestyneelle -pelille.

Victoria 3 ilmestyy lokakuun 25. päivä ja on parhaillaan ennakkotilattavissa Steamin kautta PC:lle.

[ item=”529340″]

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Nomads of Driftland: The Forgotten Passage

-pelikauppapaikka tarjoaa parhaillaan ilmaiseksi ainutlaatuiseen strategiamaailmaan sijoittuvaa : The Forgotten Passage -lisäosaa.

Pelissä hallitset kiertelevää heimoa, joka selviytyy ja taistelee alati liikkuvalla, sirpaleisella planeetalla. Käskytä heimonsi jäseniä reaaliajassa ja muokkaa maastoa strategiseksi eduksesi. Laajennus sisältää 10 uutta skenaariota, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita ja syventävät kokemusta.

on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle täältä. Laajennus on osa alkuperäistä Nomads of Driftland -peliä, joka on myöskin ladattavissa ilmaiseksi.