Suursuositun Yellowstone -sarjan uudet jaksot ilmestyvät marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Suursuositun Yellowstone -sarjan uudet jaksot ilmestyvät marraskuussa

Yellowstone

Fanien iloksi suursuosittu draamasarja tekee paluun -palveluun marraskuussa uusien jaksojen myötä. MTV Entertainment Studiosin ja 101 Studiosin tuottaman sarjan kuvaukset on juuri aloitettu Montanassa.

Viides kausi päättyi jännittävään asetelmaan kun Jamie lähti haastamaan isäänsä Johnia ja sisartaan Bethiä. Nähtäväksi jäänee mihin suuntaan perheen sisäiset taistelut ajautuvat.

Sarja kertoo Duttonien perheen tarinan. He pyörittävät Yhdysvaltojen yhtä suurimmista karjatiloista, mutta elämä ei ole helppoa. Sarjassa draamaa piisaa, kun perhesuhteet joutuvat koetukselle, murhamysteereitä selvitetään ja käydään jatkuvaa taistelua muiden maidenomistajien, kasvavan kaupungin, reservaatin ja kansallispuiston kanssa.

Yellowstonen takana on vaikuttava tekijätiimi. Oscar-ehdokkaana tunnettu Taylor Sheridan on käsikirjoittanut sarjan yhdessä John Linsonin kanssa. Myös tuottajisto on nimekäs, sillä joukkoon kuuluu muun muassa sarjan yksi päänäyttelijöistä Kevin Costner.

Sarjan viides kausi tuee olemaan viimeinen, jonka jälkeen sarja jatkuu uuden 2024 -nimisen spin-off sarjan myötä. Samaan Yellowstone saagaan kuuluvat myös muut spin-off-sarjat 1883 ja 1923. Alustavien huhujen mukaan uuden sarjan pääosissa nähtäisiin Matthew McConaughey.

Katsojat pääsevät seuraamaan Duttonien elämää SkyShowtime-sovelluksessa, joka toimii älypuhelimilla, tableteilla, älytelevisioilla ja suoratoistolaitteilla. Palvelusta voi valita kahden eri paketin välillä: 4,99 euron kuukausihintainen vaihtoehto sisältää mainoksia, kun taas 8,99 euron kuukausihintainen vaihtoehto on ilman mainoksia.

Musikaalikomedia Mean Girls saapuu SkyShowtimeen ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Musikaalikomedia Mean Girls saapuu SkyShowtimeen ensi viikolla

Mean Girls

Menestyksekäs musikaalikomedia on tulossa striimattavaksi yksinoikeudella -palveluun 26. kesäkuuta alkaen. Elokuva perustuu samannimiseen Tony-ehdokkuuden saaneeseen Broadway-musikaaliin ja tuo tuoreen näkemyksen Tina Feyn käsikirjoittaman klassikon tarinaan.

Mean Girls oli välitön hitti teattereissa aiemmin tänä vuonna. Se piti kärkipaikkaa kolmen peräkkäisen viikon ajan ja on tähän mennessä kerännyt yli 104 miljoonan dollarin maailmanlaajuiset lipputulot.

Uusi oppilas Cady Heron (Angourie Rice) nousee koulun sosiaaliseen eliittiin päästessään mukaan The Plastics -nimellä tunnettuun suosittujen tyttöjen porukkaan. Porukkaa johtaa juonitteleva Regina George (Reneé Rapp) ja hänen kätyrinsä Gretchen (Bebe Wood) ja Karen (Avantika). Asiat muuttuvat, kun Cady erehtyy ihastumaan Reginan eksään Aaron Samuelsiin (Christopher Briney) ja joutuu Reginan vihan kohteeksi. Cady päättää taistella Reginaa vastaan hylkiökavereittensa Janisin (Auli'i Cravalho) ja Damianin (Jaquel Spivey) avustuksella ja oppii samalla pitämään kiinni todellisesta minästään keskellä high schoolin armotonta maailmaa.

Mean Girls on Broadway Video / Little Stranger -tuotanto, joka perustuu ”Mean Girls” – näyttämömusikaaliin. Sen ovat Tina Feyn käsikirjoituksen pohjalta ohjanneet Samantha Jayne ja Arturo Perez Jr. Musiikin on säveltänyt Jeff Richmond ja sanoittanut Nell Benjamin. Tuottajina toimivat Lorne Michaels ja Tina Fey ja vastaavina tuottajina Jeff Richmond, Nell Benjamin, Eric Gurian, Erin David ja Pamela Thur.

SkyShowtimen kuukausihinta Normaali mainoksilla -tilaukselle on 4,99 euroa ja Normaali Plus – tilaukselle 8,99 euroa. Normaali mainoksilla -tilaus sisältää mainoksia, kun taas Normaali Plus -tilaus pysyy mainosvapaana.

SkyShowtime on saatavilla suoraan kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple :lle, tvOS:lle, -laitteille, :lle, Google Chromecastille, LG:n yhdistetyille televisioille, Samsungin älytelevisioille, valituille jakelukumppaneilleen markkinoillaan sekä verkkosivustonsa kautta.

Kun tekoäly valvoo jokaista askeltasi – sosioteknologinen trilleri Concordia käynnistyi yksinoikeudella SkyShowtimella Kommentit pois päältä artikkelissa Kun tekoäly valvoo jokaista askeltasi – sosioteknologinen trilleri Concordia käynnistyi yksinoikeudella SkyShowtimella

SkyShowtimen uusi sosioteknologinen rikostrillerisarja saapui striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 23. toukokuuta alkaen ja uusia jaksoja julkaistaan kaksi kerrallaan joka torstai.

Tekoälyseurannan ympärille rakennettu Concordia on tulevaisuuden kaupunki Ruotsissa, jossa kaikki perustuu valvontaan ja tiedonkeruuseen ei itsekkäistä tai pahantahtoisista syistä, vaan kansalaisten parhaaksi. Johto haluaa luoda vapaamman, oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän yhteiskunnan.

Concordia errori.net

20 vuotispäiviensä aikaan Concordia on jo kiistaton menestys, mutta laajentumisen kynnyksellä kaksi katastrofia iskee: tapahtuu ensimmäinen murha ja joku hakkeroi läpäisemättömänä pidetyn tekoälyjärjestelmän vaarantaen sen perustan ja laajentumismahdollisuudet. Tutkijat kiirehtivät selvittämään molempia rikoksia ja toteuttamaan laajentumissuunnitelmat , mutta törmäävät pian syvästi järkyttävään salaisuuteen, joka uhkaa tuhota kaiken.

Errori sai kunnian haastatella sarjan vastaavaa tuottajaa ja showrunneria, Emmy palkittua Frank Doelgeria (, ) sarjan aiheen tiimoilta.

Voit tilata Errorin YouTube-kanavan tästä. Tilaamalla kanavan tuet sivustomme toimintaa, eikä se maksa mitään.