Suursuositusta Among Us -pelistä julkaistaan pehmoleluja Kommentit pois päältä artikkelissa Suursuositusta Among Us -pelistä julkaistaan pehmoleluja

 -konsolille vuonna 2020 ilmestynyt  nousi suosituksi peliksi karanteeniaikana. Alun perin peli ilmestyi jo vuonna 2018, mutta suurempaan tietoisuuteen se ponkaisi vasta kaksi vuotta myöhemmin.

Peliä on myyty vuonna 2020 huimat määrät; esimerkiksi Switch-versiota pelistä on myyty tähän mennessä jo huimat 3 miljoonaa kappaletta. Lisäksi se on kerännyt ympärilleen tiiviin faniyhteisön, ja nettimeemejä pelistä on tehtailtu aktiivisesti.

Pelistä on nyt tehty myös pehmoleluja. Kyseessä on virallisesti lisensoituja pehmoleluja, eli ei suinkaan impostoreita. Kooltaan ne ovat 14×10 cm, ja hintaa kullekin tulee 20 dollarin verran eli noin 17 euroa.

Ostoksille pääset täällä.

Among Us -VR-versiosta saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Among Us -VR-versiosta saatiin uusi pelivideo

Among Us VR

Suursuosittu sosiaalinen huijauspeli on saamassa VR-version mm. -laseille ja nyt pelistä on saatu ensimmäinen pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Traileri julkaistiin osana hiljattaista Summer Game Fest -tapahtumaa. Perinteisen kaksiulotteisen pelikokemuksen sijaan tarjoilee kolmiulotteisen kokemuksen. Pelimekaniikka on kuitenkin tuttua kauraa vanhasta.

Among Us VR -peli ilmestyy Meta Quest, sekä -alustoille tämän vuoden lopulla.

Among Us -pelin VR-versio sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Among Us -pelin VR-versio sai uuden trailerin

Among Us VR

Suursuosittu sosiaalinen huijauspeli on saamassa VR-version mm. -laseille ja nyt pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Traileri julkaistiin osana hiljattaista Meta Quest VR-lasien pelitapahtumaa, jossa lanseerattiin myös uusi Ghostbusters VR -peli.

Perinteisen kaksiulotteisen pelikokemuksen sijaan tarjoilee kolmiulotteisen kokemuksen. Pelimekaniikka on kuitenkin tuttua kauraa vanhasta.

Among Us VR -pelillä ei ole vielä toistaiseksi tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta se ilmestyy Meta Quest, sekä -alustoille tämän vuoden lopulla.