Symmetristä ja langatonta keveyttä – arvostelussa Roccatin Burst Pro Air -pelihiiri Kommentit pois päältä artikkelissa Symmetristä ja langatonta keveyttä – arvostelussa Roccatin Burst Pro Air -pelihiiri

Roccat Burst Pro Air

Roccat Burst Pro Air

8 / 10
Hyvää Symmetrinen ulkomuoto sopii monelle otteelle, mukana tuleva kaapeli erittäin laadukas, USB-dongle kulkee kätevästi hiiren mukana Huonoa Akkujen kesto välillä arvaamatonta, hiiren sivuilla voisi olla parempi grippi sekä DPI-valinta näppäin turhankin suuri.

Erityisesti pelaajien vaatimuksiin oheislaitteita valmistava on tuonut markkinoille langattoman version suositusta Burst Pro -pelihiirestä. Roccat Burst Pro Air tarjoilee langattomuuden lisäksi keveyttä, symmetrisen rakenteen, tarkemman sensorin sekä enemmän RGB-valoja.

Lankaversion kanssa Burst Pro Air jakaa myös symmetrisyyden, eli hiiren käyttö onnistuu sekä vasen, että oikea kätisiltä. Hiiren vasemmalta puolelta löytyy kaksi painiketta. Näiden lisäksi hiiressä on perinteisten vasemman, oikean ja keskinäppäimen lisäksi näppäin, josta hiiren tarkkuutta voi säätää lennosta. Päänäppäimissä on käytössä Roccatin omat optiset Titan Switch -kytkimet, joille luvataan toimivan ainakin 100 miljoonan klikin verran.

Sensori on puolestaan sama Roccatin oma Owl-Eye, joka löytyy myös Burst Pro -hiirestä. Mutta tämän 16 000 dpi:n sijaan Airissa tarkkuus on nostettu 19 000 dpi:hin. Hiiressä on myös säädettävä nostokorkeuden tunnistus. Burst Pro Airin kiihtyvyydeksi on ilmoitettu 50 grammaa ja seurantanopeudeksi 400 IPS (tuumaa sekuntia kohden).

Yhteys laitteeseen hoidetaan 2.4GHz langattoman yhteyden avulla, Bluetooth 5.2 yhteyden tai USB-C -johdon avulla. Näistä ensimmäisen yhteyden mahdollistaa erillinen USB-dongle, joka kulkee kätevästi mukana hiiren sisään kiinnitettynä. Langattoman ja Bluetooth yhteyttä voi vaihtaa helposti hiiren pohjassa olevan kytkimen avulla. Mukana tuleva Phantom Flex -kaapeli on puolestaan erityisen kevyt ja mahdollistaa lähes langattoman pelaamisen tunnon, ilman pelkoa akun loppumisesta. Akun kestoksi luvataan noin 100 tuntia, mutta testikäytössä akku tyhjeni vaihtelevasti ennenaikojaan.

Painoa hiirelle kertyy 81 grammaa, joka ei ole sieltä aivan kevyimmästä päästä, mutta kuitenkin erittäin riittävän kevyt langattomaksi hiireksi. Verraten Burst Pro -lankaversio painaa 68 grammaa. Pinta on Roccatin omaa hunajakennomaista Bionic Shell -materiaalia, joka on veden- ja pölynpitävää. Hiiren sisältä löytyy neljä RGB -aluetta, jotka on säädettävissä ja synkronoitavissa Roccatin oman AIMO sovelluksen avulla.

Burst Pro Air on myös yhteensopiva Nvidian Reflex -teknologian kanssa ja mahdollistaa yhdessä 30-sarjan näytönohjaimien sekä G-Sync yhteensopivan näytön kanssa alle 25 ms:n vasteajan. Reflex -teknologiassa yhteensopiva näyttö mittaa hiiren klikkauksista ja näytöllä tapahtuvien pikselien muutoksista latenssin.

Burst Pro Air on kategoriassaan kevyiden langattomien pelihiirien varteenotettava ja laadukas vaihtoehto. Pohjassa oleva yhteyskytkin mahdollistaa helpon käytön useammallakin laitteella. Erityisen hiirestä tekee se, että se sopii keskikokoiselle kädelle jopa kaikilla kolmelle otteella: kämmen-, pihti tai sormenpääotteella. Kätevyyttä lisää myös hiireen tallentuvat asetukset, joten erillistä sovellusta ei tarvitse asentaa jokaiselle laitteelle erikseen.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

Iron Gate Studios on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, :lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi