Sympaattinen roguelike Tangledeep sai viimeisen ison päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Sympaattinen roguelike Tangledeep sai viimeisen ison päivityksen

Kolme vuotta sitten julkaistu päivittyi versioon 1.4, ja kehittäjä arvelee tämän olevan viimenen iso päivitys peliin. Seikkailu ammentaa estetiikkansa 16-bittisistä japaniroolipeleistä kuten , vaikka onkin perinteinen länsimainen roguelike. Luolaston tutkimiseen ja vuoropohjaiseen taisteluun yhdistyy mekaniikkoja kuten lemmikkien pyydystys, kokkaus ja puutarhanhoito. Miljöönä toimii värikäs Tangledeepin luolamaailma, joka on kuin maanalainen viidakko.

Päivitys tuo mukanaan mm. Ronin-pelimoodin, jossa hahmoluokkaa ei valita ollenkaan, vaan taitoja ostellaan satunnaisesti valitusta 18 taidon nipusta. Pelimuoto lupaa myös generoituja hirviöitä, lyhyempiä luolastoja ja vähemmän grindausta. Joulukuussa ilmestynyt edellinen päivitys lisäsi peliin myös lemmikkien automaattisen paranemisen.

Tangledeepin kehittäjä Andrew Aversa sanoo pelin ”tuntuvan” viimein valmiilta, ja aikoo nyt keskittyä pelien ja kehitykseen. Päivitys löytyy jo Steam-versiosta, ja Nintendo -versio päivittyy hieman myöhemmin. Tangledeep on kirjoitushetkellä alennusmyynnissä vielä pari päivää.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.