System Sacomin seikkailuroolipeli Märchen Veil saapui Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa System Sacomin seikkailuroolipeli Märchen Veil saapui Nintendo Switchille

System Sacomin ikoninen seikkailuroolipeli, , valmistautuu valloittamaan -konsolit osana D4 Enterprisen Egg Console -labelia. Ensimmäinen osa pelistä julkaistaan tänään, tammikuun 11. päivänä.

Alun perin julkaistu Japanissa vuonna 1985 PC-8801mkIISR:lle, Märchen Veil Part I keskittyy nuoren prinssin tarinaan, joka voittaa useita haasteita voittaakseen turnauksen ja naapuriprinssessan sydämen. Kuitenkin pahan velhon toimesta hän muuttuu hirviömäiseksi otukseksi ja lähetetään maailman ääriin.

Pelin tavoitteena on löytää parannus hirviömuotoon ja palata kotiin. Pelaajien on ohjattava muuttunutta prinssiä labyrinttimaisissa ympäristöissä, kerättävä aseita ja esineitä sekä taisteltava limojen, sienten ja muiden oudon näköisten vihollisten kanssa.

Märchen Veilin siirtyminen Nintendo Switchille on osa D4 Enterprisen pyrkimystä tuoda PC-88 -klassikoita modernille yleisölle Egg Console -kokoelmansa kautta. Pelaajat voivat odottaa nostalgian täyttämää seikkailua, kun Märchen Veil tekee paluun huomenna.

Uuden Nintendo Switch-konsolin saapumista ei kannata hätäillä vielä vuodelle 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Uuden Nintendo Switch-konsolin saapumista ei kannata hätäillä vielä vuodelle 2024

Nintendo Switch

Pelaajat, jotka odottivat uutta Switchia tälle vuodelle, saattavat joutua muuttamaan suunnitelmiaan. Raporttien mukaan kovasti odotettu Switch 2 on siirretty ”varhaiseen 2025” asti, ja lähteiden mukaan Nintendo on ilmoittanut tästä siirrosta pelinjulkaisijoille.

Alun perin myöhään vuonna 2024 julkaistuksi suunniteltu Switch 2:n viivästys jättää kysymyksen siitä, mitä vuosi 2024 tuo tullessaan alkuperäiselle Switchille, joka on äskettäin ylittänyt 139 miljoonan myydyn yksikön rajan. Nintendon nykyinen ensimmäisen osapuolen valikoima koostuu pääasiassa uudelleenversioista kuten ja Luigi's Mansion 2 HD, mikä johtaa siihen, että jotkut analyytikot ennustavat vuotta, joka on hallittu uudelleenkäynneistä.

”Vuonna 2024 saatetaan nähdä enemmän vanhojen Nintendo-hittien uudelleenversioita”, sanoo analyytikko Serkan Toto. ”Tämä voi olla vaikeampi vuosi Nintendolle ilman uutta laitetta.”

Fanit, jotka toivoivat uusintaversioita ja Twilight Princess Switchista, saattavat lohduttautua tässä tilanteessa, mutta monet jäävät kaipaamaan uusia kokemuksia.

Kuitenkin Nintendo tunnetaan joustavista suunnitelmistaan. Huhujen mukaan helmikuun suora lähetys voisi valaista yhtiön uudelleenlaaditun julkaisuaikataulun. Muista, että mikään ei ole virallista, ennen kuin Nintendo itse puhuu.

Lähde: Bloomberg

Mario Kart 8 Deluxe rysäytti tiskiin ennätyslukemat myynnissään Kommentit pois päältä artikkelissa Mario Kart 8 Deluxe rysäytti tiskiin ennätyslukemat myynnissään

Mario Kart 8 Deluxe

8 Deluxe, rakastettu karting-peli Switchille, on saavuttanut monumentaalisen virstanpylvään: 60,58 miljoonaa myytyä kappaletta maailmanlaajuisesti!

Tämä vaikuttava saavutus vahvistaa sen aseman yhtenä parhaiten myyvistä Switch-peleistä ja yhtenä suosituimmista Mario Kart -peleistä, jotka koskaan on tehty. Vuonna 2017 julkaistu on parannettu versio -pelikonsolin pelistä, ja se on lumonnut pelaajat värikkäillä radoillaan, monipuolisilla hahmoillaan ja koukuttavalla pelattavuudellaan.

Pelin menestys voidaan liittää sen helposti lähestyttäviin, mutta syvällisiin mekaniikkoihin, jotka palvelevat sekä satunnaisia että kilpailullisia pelaajia. Lisäksi jatkuva uuden sisällön virta Booster Course Pass -lisäsisällön kautta on pitänyt pelaajat sitoutuneina ja palaamassa lisää. Tämä virstanpylväs ylittää aiemman ennätyksen, 50 miljoonaa myytyä kappaletta, joka raportoitiin helmikuussa 2023.

Lähde: Nintendolife