System Shock 3 -pelin oikeudet myyty takaisin alkuperäiselle kehittäjälle Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 3 -pelin oikeudet myyty takaisin alkuperäiselle kehittäjälle

Tulevan 3 -pelin oikeudet ovat siirtyneet ruotsalaiselta yhtiöltä takaisin alkuperäiselle kehittäjälle OtherSide Entertainmentille. Starbreeze hankki oikeudet pelin julkaisuun vuonna 2017 ja osallistui myös pelinkehitykseen rahoittajan roolissa. Nyt kuitenkin yhtiö on joutunut taloudellisiin vaikeuksiin ja oikeudet julkaisuun on myyty.

3

Pelien uusintaversioihin keskittynyt Night Dive Studios osti oikeudet nimikkeeseen vuonna 2015 ja alkoi kehittämään uusintaversiota vuonna 1994 ilmestyneestä alkuperäisestä System Shock versiosta. aloitti samana vuonna System Shock 3 -pelin kehityksen Night Dive Studiosin siunauksella. Mukana peliä on kehittämässä ensimmäisen System Shockin tuottaja, legendaarinen Warren Spector.

Kommentoi

System Shock -uusinnosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock -uusinnosta saatiin uusi traileri

System Shock

on julkaissut kovasti odotetusta alkuperäisen System Shock -pelin uusinnosta uuden trailerin, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla kuullaan alkuperäisestä pelistä tutun pahansuovan tekoälyn Shodanin ääninäyttelijä Terri Brosius. Lisäksi videolla on uutta pelikuvaa tutuista kohtauksista.

Julkaisu tapahtuu yhdessä kehittäjä Nightdive Studiosin ja julkaisija Prime Matterin toimesta. Prime Matter on osa Koch Media konsernia ja on julkaissut pelejä kuten Kingdom Come: Deliverance sekä 3.

System Shock -uusinto on ollut kehitteillä jo pitkään aina vuoden 2016 Kickstarter huumasta lähtien. Pelin piti alunperin ilmestyä jo vuonna 2018, mutta kehittäjien suunnitelmat olivat liian laajat ja homma levisi pian käsiin. Sittemmin kehittäjät ovat palanneet takaisin alkuperäiselle uskollisempaan linjaan.

System Shock -uusinto ilmestyy vuoden 2022 puolella PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Klassikkopeli PowerSlave ilmestyi PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Klassikkopeli PowerSlave ilmestyi PC:lle ja konsoleille

PowerSlave Exhumed

Vuonna 1996 alunperin ilmestynyt ensimmäisen persoonan kulttiklassikkoräiskintä PowerSlave on nyt saatavilla PC:lle sekä konsoleille.

PowerSlave Exhumed versio sisältää kaikki alkuperäisen ja Sega Saturn -version ominaisuudet sekä uusia ominaisuuksia, päivityksiä sekä parannuksia.

PowerSlave peli sijoittuu Egyptiin ja Karnakin kaupunkiin, jossa muukalaisarmeija on vallannut kaupungin. Olet osa joukkoa joka lähetetään ratkaisemaan tilannetta. Joukkuetta kuljettava helikopteri kuitenkin ammutaan alas ja joudut yksin selviytymään muukalaisia vastaan.

PowerSlave on klassinen 90-luvun ensimmäisen persoonan räiskintäpeli.

Uudelleenjulkaisun lisäksi Powerslave on saamassa uusinnon Nightdive Studiosin toimesta. Kyseinen studio tunnetaan vanhojen pelien uusinnoista kuten System Shock ja Blade Runner -pelien kohdalla.

PowerSlave Exhumed on nyt saatavilla PC:lle Steam ja GOG -palveluiden kautta, sekä PlayStation, että Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi