System Shock täyttää 25 vuotta – saa fyysisen Big Box julkaisun ja ääniraidan vinyylinä Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock täyttää 25 vuotta – saa fyysisen Big Box julkaisun ja ääniraidan vinyylinä

System Shock

Scifikauhun pioneeripeli on täyttänyt 25 vuotta ja sitä juhlistaakseen Nightdive Studios on julkaisemassa pelin fyysisenä Big Box -versiona sekä ääniraidan tuplavinyylinä.

Nightdive Studios omistaa tällä hetkellä oikeudet kyseiseen peliin ja julkaisi viime vuonna remasteroidun version siitä. Nyt kyseinen peliversio saa siis 90-luvulta tutun isolaatikkoisen fyysisen version Limited Run Gamesin toimesta. Myös pelin alkuperäinen ääniraita saa fyysisen julkaisun tuplavinyylinä.

Big Box -version ennakkotilaukset alkavat ensi viikon tiistaina lokakuun 1. päivä.

Nightdive Studios on myös työstämässä täysin modernisoitua versiota pelistä, jonka pitäisi ilmestyä ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Blade Runner -pelin uusinto ilmestyy huomenna PC:lle ja konsoleille

Blade Runner 1997

Westwood Studiosin vuoden 1997 Runner -kulttiklassikon uusinto ilmestyy huomenna kesäkuun 23. päivä :lle ja konsoleille.

Kyseessä on pelin digitaalinen versio, mutta saatavilla tulee myös fyysinen versio Limited Run Gamesin toimesta. Fyysinen versio saapuu perjantaina ainoastaan Switch ja PlayStation 4 -konsoleille.

Pelin kehityksestä on vastannut klassikoiden henkiin herättämisessä kouliintunut Nightdive Studio ja fyysisen painoksen julkaisusta vastaa Limited Run Games.

Pelissä Roy McCoy metsästää omille teilleen päätyneitä androideja, haastatellen hahmoja ja tutkien ympäristöään. Pelissä nähdään tuttuja maisemia vuoden 1982 saman nimisestä elokuvasta. Pelin hahmomallinnukset on päivitetty tähän päivään, sekä välianimaatiot ovat saaneet piristysruiskeen. Pelissä on myös tuki laajakuvanäyttöille.

Alkuperäinen Westwoodin versio pelistä herätettiin henkiin viime joulukuussa kahdeksan vuotta kestäneen ScummVM -projektin avulla. Kyseinen versio on parhaillaan saatavilla GOG -palvelun kautta PC, ja OSX -alustoille.

Runner: Enhanced Edition ilmestyy kesäkuun 23. päivä Playstation 4, Xbox One ja Switch -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

System Shock -uusinnosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock -uusinnosta saatiin uusi traileri

System Shock

on julkaissut kovasti odotetusta alkuperäisen System Shock -pelin uusinnosta uuden trailerin, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla kuullaan alkuperäisestä pelistä tutun pahansuovan tekoälyn Shodanin ääninäyttelijä Terri Brosius. Lisäksi videolla on uutta pelikuvaa tutuista kohtauksista.

Julkaisu tapahtuu yhdessä kehittäjä Nightdive Studiosin ja julkaisija Prime Matterin toimesta. Prime Matter on osa Koch Media konsernia ja on julkaissut pelejä kuten sekä Wasteland 3.

System Shock -uusinto on ollut kehitteillä jo pitkään aina vuoden 2016 huumasta lähtien. Pelin piti alunperin ilmestyä jo vuonna 2018, mutta kehittäjien suunnitelmat olivat liian laajat ja homma levisi pian käsiin. Sittemmin kehittäjät ovat palanneet takaisin alkuperäiselle uskollisempaan linjaan.

System Shock -uusinto ilmestyy vuoden 2022 puolella 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi