System Shock täyttää 25 vuotta – saa fyysisen Big Box julkaisun ja ääniraidan vinyylinä Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock täyttää 25 vuotta – saa fyysisen Big Box julkaisun ja ääniraidan vinyylinä

System Shock

Scifikauhun pioneeripeli on täyttänyt 25 vuotta ja sitä juhlistaakseen on julkaisemassa pelin fyysisenä Big Box -versiona sekä ääniraidan tuplavinyylinä.

Nightdive Studios omistaa tällä hetkellä oikeudet kyseiseen peliin ja julkaisi viime vuonna remasteroidun version siitä. Nyt kyseinen peliversio saa siis 90-luvulta tutun isolaatikkoisen fyysisen version Limited Run Gamesin toimesta. Myös pelin alkuperäinen ääniraita saa fyysisen julkaisun tuplavinyylinä.

Big Box -version ennakkotilaukset alkavat ensi viikon tiistaina lokakuun 1. päivä.

Nightdive Studios on myös työstämässä täysin modernisoitua versiota pelistä, jonka pitäisi ilmestyä ensi vuoden puolella.

System Shock -uusinnon sisältöpaketti ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock -uusinnon sisältöpaketti ladattavissa ilmaiseksi GOGista

System Shock Goodie Pack

Nightdive Studiosin tuottama uusinto 90-luvun -pelistä ilmestyi vihdoin ja nyt tarjoaa ilmaiseksi peliin liittyvää sisältöpakettia. Mukana on mm. peliin liittyvää digitaalista taidetta, videoita sekä muuta materiaalia.

System Shock Digital Goodie -paketin sisältö:

  • Pikselitaide kuvia
  • Korkearesoluutioisia kuvia
  • TriOptimum uuden työntekijän tekninen käsikirja
  • Sparq Beam Gun -renderöinnit
  • System Shock -lelujen konseptikuvia
  • Videoita

Voit ladata paketin ilmaiseksi täältä aina kesäkuun 2. päivään mennessä.

Tältä näyttää tuleva System Shock 2 -uusinto – katso ensimmäinen video Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tuleva System Shock 2 -uusinto – katso ensimmäinen video

System Shock 2

on julkaisemassa kovasti odotettua -uusintoa toukokuun lopulla, mutta nyt kehittäjä on julkaissut ensimmäisen videon -pelistä.

Kyseisellä tekeleellä ei ole vielä julkaisuajankohtaa, mutta sen voi hankkia itselleen ennakkotilaamalla System Shock -uusinnon.

Uudistetussa pelissä on mm. täysin päivitetyt välianimaatiot, tekstuurit, hahmot sekä aseet. Pelissä on myös käytetty alkuperäisen pelin aktiivisen yhteisön luomia päivityksiä ja modeja.

Uuden pelimoottorin ansiosta peli tulee saapumaan :n lisäksi myös nykykonsoleille.