Syvennä ystävyyttäsi kyläläisiin: Animal Crossing fanin sovelluksella selvität täydellisen asukokonaisuuden eri asukkaille Kommentit pois päältä artikkelissa Syvennä ystävyyttäsi kyläläisiin: Animal Crossing fanin sovelluksella selvität täydellisen asukokonaisuuden eri asukkaille

Nintendo Switchin Animal Crossing: New Horizons pelin yhtenä tärkeänä osana on saada kylään uusia asukkaita ja ylläpitää ystävyyttä heidän kanssaan. Yhtenä keinona ystävyyden syventämisessä on lahjojen antaminen, jolloin on hyvä tuntea asukkaiden mieltymykset. Ajoittain saatat antaa kukkamekon bodaavalle eläimelle, joka ei lahjasta paljoa innostu. Vaihtoehtoisesti voit antaa pinkin mekon asukkaalle, joka rakastaa kaikkea söpöä ja ihastuu siihen. Mikäli lahja on oikein mieluinen, kyläläinen pukee saamansa asun heti ylleen tai antaa vastalahjan, rahaa tai jotain vielä parempaa. Kyläläinen voi antaa itsestään kehystetyn kuvan.

Ystävyys perustuu pisteytykseen, jossa 0 on alin ja 255 suurimman ystävyyden taso. Paketoidut tavaralahjat nostavat ystävyyttä neljällä pisteellä, mutta kyläläinen saattaa sijoittaa lahjatavaran kotiinsa. Kyläläisten sisustus kuvastaa heidän persoonallisuutta, jota osa pelaajista haluaa ylläpitää. Vaatteet ovat turvallisempia lahjoja, mikäli ei halua sekoittaa asukkaiden kodin sisustusta.

Yksi fani on luonut hyödyllisen työkalun lahjan antamista varten. Nook Plaza -sivustolta löydät jokaisen kyläläisen lempivärin sekä vaatteet, joita he mieluiten pukevat ylleen. Sivustolla voi valita kyläläisen, jonka jälkeen esille tulee asukkaalle mieluisin vaatekokonaisuus. Mikäli kyläläisestä ei pidä voi valita ’Find Something Magical’ ja etsiä aivan erilaisen tuloksen. Vaatekokonaisuuden voi paketoida, jolla saa kolme lisäpistettä ystävyyteen.

Tosin kaikki eivät pohdi pisteiden keruuta, vaan haluavat nauttia saaren elosta ilman lisätavoitteita. Mutta pelaajat, jotka kaipaavat uutta näkökulmaa peliin, voivat lähteä tavoittelemaan asukkaan kuvaa ja hyödyntää Nook Plazaa tai tarkkailla itse asukkaiden mieltymystä ja tyyliä.

Kommentoi

Mario ja Rabbids-jänöt syöksyvät uuteen seikkailuun lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Mario ja Rabbids-jänöt syöksyvät uuteen seikkailuun lokakuussa

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ubisoft lähettää maailman suosituimman pelihahmon eli Marion ja hullunkuriset Rabbids-jänikset maailmanpelastustehtävälle 20. lokakuuta.

Vain Switch -pelikonsolille julkaistava on toimintaa ja taktisuutta toisiinsa yhdistävä värikylläinen pelikokemus, jossa kavereineen pyrkii estämään katalan kosmisen Cursa-uhan aikomukset. Mario ei suinkaan joudu tehtävään yksin, vaan saa mukaansa monia kaveruksia. Näitä ovat rakastetut hahmot, kuten Luigi-veli ja prinsessa Peach sekä hullunkuriset Rabbid Peach ja Rabbid Mario. Jopa arkkivihollisena nähty Bowser liittyy Marion joukkoon taistelussa hirmuista uhkaa vastaan.

Pelimekaniikassa yhdistyvät toisiinsa vuoropohjaiset strategiset taistelut ja tosiaikaiset toimintaosiot. Tämä innovatiivinen pelijärjestelmä tekee pelaamisesta monipuolista, hauskaa ja myös sopivassa määrin hullunkurista aitoon Rabbids-tyyliin. Pelihahmot voivat käyttää erilaisia erikoiskykyjä ja hyödyntää suojapaikkoja taisteluissa, joissa suoraviivainen toiminta ei välttämättä ole paras mahdollinen lähestymistapa. Myös omien kumppaneiden avun hyödyntäminen on avainasemassa kiehtovassa taktikoinnissa. Ainutlaatuinen pelityyli sopiikin yhtäältä sekä lajityypin veteraaneille että täysin uusille pelaajille.

Ahneen Cursa-vihollisen aikeena on imeä itseensä galaksin kaikki energia, jota Cursa tavoittelee säkenöintejä metsästäen. Nämä puolestaan muodostuvat Luma-olentojen ja Rabbidien yhteenliittymästä. Pelastaakseen säkenöinnit on pelaajan löydettävä nämä itse ennen Cursaa ja saatava ne liittymään joukkoihinsa lopullista taistelua varten. Säkenöintejä keräämällä joukkoineen vahvistuu ja saa käyttöönsä uusia ominaisuuksia. Hahmojen tasonnousun lisäksi pelaajat voivat myös yhdistää erilaisia säkenöintejä toisiinsa ja avata tätä kautta käyttöön ainutlaatuisia erikoiskykyjä. Koska jokaisella säkenöinnillä on omat kykynsä, näiden luova käyttö antaa pelaajalle ensiluokkaista apua vihollista vastaan.

Galaksin läpi matkaamalla pelaaja pääsee tutkimaan erilaisia planeettoja, tapaamaan kiehtovia olentoja ja suorittamaan jänniä tehtäviä. Samalla pelaaja vapauttaa olennot Cursan uhalta ja vaikutukselta. Lisäksi vastustajina nähdään tuttuja hahmoja Mario- ja Rabbids-pelimaailmoista sekä monia muita yllätyksellisiä vihollisia.

julkaistaan Switch -pelikonsolille 20. lokakuuta 2022.

Kommentoi

NieR: Automata saapuu Switchille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa NieR: Automata saapuu Switchille lokakuussa

Nier Automata

Toimintaroolipeli on saapumassa Switch -konsolille lokakuun 6. päivä.

Kyseessä on The End of Yorha Edition, joka sisältää aiemmin julkaistut lisäosat sekä erityisiä asupaketteja ainoastaan Switch -konsolille.

Alkuperäinen Nier ilmestyi vuonna 2010 ja päivitetty versio Nier Replicant ver1.22474487139 ilmestyi viime vuonna 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Useita eri peligenrejä yhdistelevässä pelissä muukalaisten luomat koneet ja ihmisten tekemän androidit sotivat keskenään. Pelin tarinassa seurataan taisteluandroidi 2B, skanneriandroidi 9S sekä A2 -prototyypin haasteita.

saapuu Switchille lokakuun 6. päivä 2022.

Kommentoi