Syyskuun Nintendo Direct -lähetyksessä esittelyssä peliuutuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Syyskuun Nintendo Direct -lähetyksessä esittelyssä peliuutuuksia

Syyskuinen Direct -lähetys viivästyi Japanissa tapahtuneen maanjäristyksen vuoksi, mutta se julkaistiin ilmoille kuitenkin jo ennen kuukauden puolta väliä. Lähetyksen ensimmäisessä esittelyssä nähdään kehitteillä olevan ja ensi vuonna Nintendo Switchille julkaistavan Luigi's Mansion 3 -pelin traileri. Maistiaisia tarjoiltiin myös Nintendo Switchille ilmestyvän -pelistä, joten grafiikan ja pelikohtauksien avulla voi nostaa julkaisun odotusta. Lokakuun 2. päivä ilmestyvä Mega Man 11 mahdollistaa myös amiibon hyödyntämistä.

Lukuisia muita peliuutuuksia Nintendo tuo lähikuukausien aikana markkinoille, joista osa herättää nostalgiaa ja osa mielenkiintoa uudella lähestymistavalla. Capcom Beat 'Em up Bundle -pelikokonaisuus tuo vanhoja taisteluteemaisia Arcadepelejä. Kyseinen sarja ilmestyy Switchille ja siitä löytyvät -, - -, Knight of the Round-, -, - sekä -pelit.

Rauhallisempaa tempoa voi seurata pienen Katamari Damacyn kanssa, kun se saapuu kuluvan vuoden talvella siivoamaan kuninkaan sotkuja. Pelissä on luvassa jälleen tavaroiden pyörittelyä, ja nyt sitä on mahdollista tehdä kaksinpelinä. Kirkkaiden värien maailmassa kuljetaan myös ensi vuonna Nintendo Swithcille ilmestyvässä söpöjen eläinten maailmassa Animal Crossingissa. Kyseisestä pelistä on lyhyt esittely nähtävillä videon lopussa.

Vauhdikkaampaa menoa voi nauttia marraskuun 2. päivä, jolloin ilmestyy . Pelin tunnelmia pääsee seuraamaan lähetyksessä esitellyistä pelikohtauksista. Myös Diablo III:ssa on mahdollista hyödyntää kaikkia amiibo-hahmoja.

Kaupunkisuunnittelun ja arkkitehtuurin haastetta voi kokea Cities: Skylines -pelin kautta, kun Nintendo Edition tuo kaupungin rakennuspelin, jossa rakennetaan mm. voimalinjoja, palveluja, liikennereittejä ja taloja. Pelin vaihtelevuutta ja lisätunnelmaa saa ilta- ja talvi-versioista.

Nintendo tuo Switchille erikoisena lisänä suosittuja lautapelejä digitaalisina versioina. Kuluvan vuoden joulukuussa ilmestyy Carcassone -peli, kun taas ensi vuoden huhtikuussa on mahdollista pelata Lord of the Rings -lautapeliä ja maaliskuussa voi haastaa itsensä sairauksien parantajana, kun Nintendolle ilmestyy Pandemia. Nintendo ilmoitti myös, että suositusta Munchkin -korttipelistä on tulossa digitaalinen versio, mutta sen tarkemmat tiedot ja peliesittely paljastetaan myöhemmin.

Nintendo aikoo kuluvan kuukauden aikana laajentaa pelikokemuksia ja mahdollisuuksia aukaisemalla syyskuun 18. päivä maksullisen Nintendo Switch Online -sivuston, jossa kirjautumisen jälkeen on mahdollista pelata verkossa muiden kanssa. Sivustolla pääsee lisäksi pelaamaan vanhoja klassikkopelejä yksin tai kaverin kanssa. Lähitulevaisuudessa peliyhtiö julkaisee myös 8-bittisen Nintendo-ohjaimen, jolla voi pelata pelejä Nintendo Switchin kautta.

Katso syyskuun Nintendo Direct -lähetys tästä:

Lähetyksen esittelypelit:
0:14 – Luigi's Mansion 3 -traileri
1:26 – Kirby's Extra Epic Yarn – julkaistaan 2019
2:31 – Mario and Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey – julkaistaaan tammikuun 11. päivä vuonna 2019
3:32 – Luigi's Mansion – pelikohtauksia ja peligrafiikkaa – julkaistaan lokakuun 12.
4:37 – YO-KAI WATCH BLASTERS – jo ilmestynyt
5:51 – Splatoon 2 Ver. 4 – esittely
7:46 – Mega Man 11 – julkaistaan Nintendo Switchille lokakuun 2. päivä
8:43 – Mario Tennis Aces Ver. 2 Update – julkaistaan syyskuun 19. päivä
9:47 – CAPCOM BEAT ‘EM UP BUNDLE – julkaistaan syyskuun 18. päivä
10:46 – New Super Mario Bros. U Deluxe – julkaistaan tammikuun 11. päivä vuonna 2019
11:48 – Katamari Damacy REROLL – talvella 2018
12:52 – Nintendo Switch Online -palvelun esittely. Palvelun kautta voi pelata verkossa, päivittää tietoja, pelata klassikkopelejä yhdessä tai kaverin kanssa. Sivusto avataan syyskuun 18. päivä
16:27 – NES Controllers – ennakkotilaus syyskuun 18. päivä
17:32 – Pokémon: Let's Go, Pikachu! and Let's Go, Eevee! – julkaistaan marraskuun 16.
18:51 – Diablo III: Eternal Collection – julkaistaan marraskuun 2. päivä
19:33 – Ganondorf Transmog + amiibo compatibility
19:57 – Super Mario Party – toukokuun 5. päivä
21:06 – Town (Working Title) – julkaistaan vuonna 2019
21:53 – Cities: Skylines Nintendo Switch Edition – ilmestynyt
22:52 – DAEMON X MACHINA – julkaistaan vuonna 2019
24:06 – Yoshi's Crafted World – julkaistaan keväällä vuonna 2019
25:14 – Asmodee Digital – lautapelit
25:28 – Carcassonne -joulukuussa 2018
25:41 – The Lord of the Rings: Living Card Game – huhtikuussa 2019
25:53 – Pandemic – maaliskuussa 2019
26:14 – Catan Universe, Munchkin – lisätietoa myöhemmin
26:26 – Sid Meier's Civilization VI – marraskuun 16. päivä
27:31 – Starlink: Battle for Atlas – lokakuun 16. päivä
28:39 – The World Ends With You: Final Remix – lokakuun 12. päivä
29:00 – Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country – syyskuun 21. päivä
29:37 – Coming to Nintendo Switch in 2018: Warframe, Just Dance 2019, FIFA 19, Team Sonic Racing, NBA 2K19, NBA 2k Playgrounds 2, LEGO DC Super-Villiains – kuluvana vuonna ilmestyvien pelien pikaesittely
30:43 – FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition
31:26 – Final Fantasy XV Pocket Edition HD – ilmestynyt
31:45 – World of Final Fantasy Maxima – marraskuun 6. päivä
32:10 – Chocobo's Mystery Dungeon EVERY BUDDY! – talvella 2018
32:34 – Final Fantasy XII The Zodiac Age – vuonna 2019
33:03 – Final Fantasy VII, Final Fantasy IX, Final Fantasy X | Final Fantasy X2 HD Remaster – klassikkopelit remasteroituna vuonna 2019
33:31 – Super Smash Bros. Ultimate Bundle – marraskuun 2.päivä
34:58 – Isabelle introduction cinematic
36:53 – Animal Crossing for Nintendo Switch – vuonna 2019

Zelda-fanien märkä uni – LEGO julkaisee näyttävän 2-in-1-rakennussarjan Kommentit pois päältä artikkelissa Zelda-fanien märkä uni – LEGO julkaisee näyttävän 2-in-1-rakennussarjan

ja ovat paljastaneet yhteistyönä syntyneen Tree 2-in-1 -rakennussarjan. Setti julkaistaan 1. syyskuuta 2024 ja sen hinta on 299,99 euroa. Ennakkotilaukset ovat jo käynnissä LEGO-kaupoissa.

2500 palan setti mahdollistaa Deku-puun rakentamisen joko N64:n Ocarina of Time -pelistä tai Nintendo Switchin Breath of the Wildistä. Rakennuksen mitat ovat:

  • Breath of the Wild: leveys 33 cm, korkeus 31 cm
  • Ocarina of Time: leveys 21 cm, korkeus 33 cm

Paketti sisältää neljä LEGO-minihahmoa: Breath of the Wildistä tutut Zelda ja Link sinisissä asuissaan sekä Ocarina of Time -pelistä nuori Link. Mukana on myös rakennettavia hahmoja ja olentoja kuten Hestu Korok marakasoineen, useita pienempiä Korokeja, Deku Baba -kasveja, Navi-keiju, Deku-verso ja Skulltula.

Setti tarjoaa nostalgisen ja yksityiskohtaisen rakennuselämyksen ja antaa Zelda-faneille mahdollisuuden rakentaa joko Ocarina of Time- tai Breath of the Wild -pelin ikonisia kohtauksia. Deku-puun lisäksi setti sisältää myös muita tuttuja elementtejä peleistä, kuten Breath of the Wildin Master Sword -pedestalin ja Ocarina of Time -pelin Linkin talon. Molemmat versiot tarjoavat interaktiivisia ominaisuuksia.

Breath of the Wild -versiossa Deku-puun ilmettä voi muutella vivulla, kun taas Ocarina of Time -versiossa puun suu aukeaa ja sieltä ilmestyy Skulltula-hämähäkki. Fanit ihastuvat myös molempien versioiden yksityiskohdista, kuten liikkuvista kasvoista.

Setti julkaistaan syyskuun alussa ja voit ennakkotilata sen nyt LEGO-kaupoista.

Tämä Game Boy ei mahdu taskuusi Kommentit pois päältä artikkelissa Tämä Game Boy ei mahdu taskuusi

Vaikka markkinoille on sittemmin putkahtanut pienempiä ja taskuun sopivampia laitteita, ei voida kiistää, että Nintendon vuonna 1989 julkaisema yksivärinen vauhditti merkittävästi mobiilipelaamisen nousua. Se antoi pelaajille ensimmäistä kertaa mahdollisuuden pelata kunnolla tien päällä.

This Game Boy Won't Fit In Your Pocket 1

 Kuva: Arnov Sharma

Kannettavuus on ollut keskeinen elementti niin Game Boy -sarjassa kuin myös Nintendon myöhemmissä -, - ja -perheissä. Modajaaja Arnov Sharma on kuitenkin päättänyt kulkemaan virtaa vastaan luomalla hirvittävän suuren :n.

This Game Boy Won't Fit In Your Pocket 2

 Kuva: Arnov Sharma

Laite sisältää :n ja on kustomoidussa 3D-tulostetussa kotelossa.

Kuten näette, tämä ei ole mikään tavallinen käsikonsoli, Sharma sanoo. Se on paksu ja leveä, hieman valtava ja todellinen möhköfantti.

Jos innostuit rakentamaan tällaisen itse, Sharma onneksi listannut kaiken tarvitsemasi täällä.

Hän kuitenkin huomauttaa, ettei ole tyytyväinen joihinkin asioihin, kuten sisäisen painon jakautumiseen, näyttöön eikä siihen, että laitteessa ei tällä hetkellä ole akun ilmaisinta.

Projekti oli kokonaisuudessaan onnistunut, mutta joitakin ongelmia on korjattava seuraavaa iteraatiota varten, hän toteaa.

LÄHDE