Syyskuun Nintendo Direct -lähetyksessä esittelyssä peliuutuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Syyskuun Nintendo Direct -lähetyksessä esittelyssä peliuutuuksia

Syyskuinen Nintendo Direct -lähetys viivästyi Japanissa tapahtuneen maanjäristyksen vuoksi, mutta se julkaistiin ilmoille kuitenkin jo ennen kuukauden puolta väliä. Lähetyksen ensimmäisessä esittelyssä nähdään kehitteillä olevan ja ensi vuonna Nintendo Switchille julkaistavan Luigi’s Mansion 3 -pelin traileri. Maistiaisia tarjoiltiin myös Nintendo Switchille ilmestyvän Mega Man 11 -pelistä, joten grafiikan ja pelikohtauksien avulla voi nostaa julkaisun odotusta. Lokakuun 2. päivä ilmestyvä Mega Man 11 mahdollistaa myös amiibon hyödyntämistä.

Lukuisia muita peliuutuuksia Nintendo tuo lähikuukausien aikana markkinoille, joista osa herättää nostalgiaa ja osa mielenkiintoa uudella lähestymistavalla. Capcom Beat ’Em up Bundle -pelikokonaisuus tuo vanhoja taisteluteemaisia Arcadepelejä. Kyseinen sarja ilmestyy Switchille ja siitä löytyvät Final Fight-, The King of Dragons- Captain Commando-, Knight of the Round-, Warriosrs of Fate-, Armored Warriors- sekä Battle Circuit -pelit.

Rauhallisempaa tempoa voi seurata pienen Katamari Damacyn kanssa, kun se saapuu kuluvan vuoden talvella siivoamaan kuninkaan sotkuja. Pelissä on luvassa jälleen tavaroiden pyörittelyä, ja nyt sitä on mahdollista tehdä kaksinpelinä. Kirkkaiden värien maailmassa kuljetaan myös ensi vuonna Nintendo Swithcille ilmestyvässä söpöjen eläinten maailmassa Animal Crossingissa. Kyseisestä pelistä on lyhyt esittely nähtävillä videon lopussa.

Vauhdikkaampaa menoa voi nauttia marraskuun 2. päivä, jolloin ilmestyy Diablo III: Eternal Collection. Pelin tunnelmia pääsee seuraamaan lähetyksessä esitellyistä pelikohtauksista. Myös Diablo III:ssa on mahdollista hyödyntää kaikkia amiibo-hahmoja.

Kaupunkisuunnittelun ja arkkitehtuurin haastetta voi kokea Cities: Skylines -pelin kautta, kun Nintendo Switch Edition tuo kaupungin rakennuspelin, jossa rakennetaan mm. voimalinjoja, palveluja, liikennereittejä ja taloja. Pelin vaihtelevuutta ja lisätunnelmaa saa ilta- ja talvi-versioista.

Nintendo tuo Switchille erikoisena lisänä suosittuja lautapelejä digitaalisina versioina. Kuluvan vuoden joulukuussa ilmestyy Carcassone -peli, kun taas ensi vuoden huhtikuussa on mahdollista pelata Lord of the Rings -lautapeliä ja maaliskuussa voi haastaa itsensä sairauksien parantajana, kun Nintendolle ilmestyy Pandemia. Nintendo ilmoitti myös, että suositusta Munchkin -korttipelistä on tulossa digitaalinen versio, mutta sen tarkemmat tiedot ja peliesittely paljastetaan myöhemmin.

Nintendo aikoo kuluvan kuukauden aikana laajentaa pelikokemuksia ja mahdollisuuksia aukaisemalla syyskuun 18. päivä maksullisen Nintendo Switch Online -sivuston, jossa kirjautumisen jälkeen on mahdollista pelata verkossa muiden kanssa. Sivustolla pääsee lisäksi pelaamaan vanhoja klassikkopelejä yksin tai kaverin kanssa. Lähitulevaisuudessa peliyhtiö julkaisee myös 8-bittisen Nintendo-ohjaimen, jolla voi pelata pelejä Nintendo Switchin kautta.

Katso syyskuun Nintendo Direct -lähetys tästä:

Lähetyksen esittelypelit:
0:14 – Luigi’s Mansion 3 -traileri
1:26 – Kirby’s Extra Epic Yarn – julkaistaan 2019
2:31 – Mario and Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey – julkaistaaan tammikuun 11. päivä vuonna 2019
3:32 – Luigi’s Mansion – pelikohtauksia ja peligrafiikkaa – julkaistaan lokakuun 12.
4:37 – YO-KAI WATCH BLASTERS – jo ilmestynyt
5:51 – Splatoon 2 Ver. 4 – esittely
7:46 – Mega Man 11 – julkaistaan Nintendo Switchille lokakuun 2. päivä
8:43 – Mario Tennis Aces Ver. 2 Update – julkaistaan syyskuun 19. päivä
9:47 – CAPCOM BEAT ‘EM UP BUNDLE – julkaistaan syyskuun 18. päivä
10:46 – New Super Mario Bros. U Deluxe – julkaistaan tammikuun 11. päivä vuonna 2019
11:48 – Katamari Damacy REROLL – talvella 2018
12:52 – Nintendo Switch Online -palvelun esittely. Palvelun kautta voi pelata verkossa, päivittää tietoja, pelata klassikkopelejä yhdessä tai kaverin kanssa. Sivusto avataan syyskuun 18. päivä
16:27 – NES Controllers – ennakkotilaus syyskuun 18. päivä
17:32 – Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Let’s Go, Eevee! – julkaistaan marraskuun 16.
18:51 – Diablo III: Eternal Collection – julkaistaan marraskuun 2. päivä
19:33 – Ganondorf Transmog + amiibo compatibility
19:57 – Super Mario Party – toukokuun 5. päivä
21:06 – Town (Working Title) – julkaistaan vuonna 2019
21:53 – Cities: Skylines Nintendo Switch Edition – ilmestynyt
22:52 – DAEMON X MACHINA – julkaistaan vuonna 2019
24:06 – Yoshi’s Crafted World – julkaistaan keväällä vuonna 2019
25:14 – Asmodee Digital – lautapelit
25:28 – Carcassonne -joulukuussa 2018
25:41 – The Lord of the Rings: Living Card Game – huhtikuussa 2019
25:53 – Pandemic – maaliskuussa 2019
26:14 – Catan Universe, Munchkin – lisätietoa myöhemmin
26:26 – Sid Meier’s Civilization VI – marraskuun 16. päivä
27:31 – Starlink: Battle for Atlas – lokakuun 16. päivä
28:39 – The World Ends With You: Final Remix – lokakuun 12. päivä
29:00 – Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country – syyskuun 21. päivä
29:37 – Coming to Nintendo Switch in 2018: Warframe, Just Dance 2019, FIFA 19, Team Racing, NBA 2K19, NBA 2k Playgrounds 2, LEGO DC Super-Villiains – kuluvana vuonna ilmestyvien pelien pikaesittely
30:43 – FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition
31:26 – Final Fantasy XV Pocket Edition HD – ilmestynyt
31:45 – World of Final Fantasy Maxima – marraskuun 6. päivä
32:10 – Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! – talvella 2018
32:34 – Final Fantasy XII The Zodiac Age – vuonna 2019
33:03 – Final Fantasy VII, Final Fantasy IX, Final Fantasy X | Final Fantasy X2 HD Remaster – klassikkopelit remasteroituna vuonna 2019
33:31 – Super Smash Bros. Ultimate Bundle – marraskuun 2.päivä
34:58 – Isabelle introduction cinematic
36:53 – Animal Crossing for Nintendo Switch – vuonna 2019

Kommentoi

WRC Generations -rallipeli ilmestyi Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa WRC Generations -rallipeli ilmestyi Switchille

WRC Generations

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema ajopeli tarjoaa Nintendo Switch -pelikonsolille kaikkien aikojen laajimman rallikokemuksen.

Kansainvälisen autoliiton FIA:n virallisena ajopelinä WRC Generations on äärimmäisen monipuolinen, kattava ja kokonaisvaltainen rallikokemus. Se tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden kokea virtuaalisten rallikisojen huumaa runsaalla kattauksella kiehtovia etappeja ja erikoiskokeita niin yksin- kuin moninpelinäkin. Samalla WRC Generations on ensimmäinen rallipeli moderneilla hybridiautoilla, mikä tuo oman muutoksensa perinteiseen rallikokemukseen. Kiehtovien lisäysten ohella peli sisältää kaikkien pelisarjan aiempien pelien sisällön sekä joukon keskeisiä uudistuksia.

Moninpelin ytimessä sykkii sen tärkein uudistus eli monipuolinen liigapelimuoto. Siinä verkkopelaajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan sekä vaihtuvissa päivä- että viikkohaasteissa. Näissä menestyminen ratkoo pelaajan sijoituksen kansainvälisessä pistetaulukossa, joten kisailu on viikosta toiseen jännittävää. Toinen keskeinen uudistus kisaamiseen on omien ajotiimien luominen. Näin pelaajat voivat tunnustaa omaa väriä ja tuoda esille tiiminsä nimeä erilaisissa moninpelihaasteissa.

Tiimien ohella pelaajat voivat luoda upeita autotarroituksia eri kuvioineen, väreineen ja tunnuksineen. Erilaisia hauskoja ja tyylikkäitä yhdistelmiä on valtava määrä. Suunnittelutyökalun avulla jokainen voi tehdä omasta ajokistaan tunnistettavan ja persoonallisen luomuksen.

WRC Generations sisältää runsaasti ajettavaa ja koettavaa, kuten peräti 22 eri maata, 50 virallista ajotiimiä, 165 erikoiskoetta ja 37 legendaarista autoa vuosikymmenten varrelta. Kaikkiaan kisojen varrelle mahtuu jopa 750 kilometriä erilaisia rallireittejä.

WRC Generations on nyt saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Tanssipeli Just Dance 2023 ilmestyi tänään konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssipeli Just Dance 2023 ilmestyi tänään konsoleille

Just Dance 2023

Maailman suosituin tanssipelisarja saapuu bailaajien ja bilettäjien iloksi Just Dance 2023 Edition -versiona. Uuden sukupolven tanssikokemus sisältää uudistetun verkkopelitilan, aiempaa monipuolisemman pelikokemuksen ja aikansa kuumimmat tanssikappaleet.

Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa on luvassa kokonaisvaltainen ja sosiaalinen verkkopelikokemus. Tämä mahdollistaa jopa viiden ystävän tai tanssikaverin kanssa bailaamisen ympäri maailmaa. Yhteiseen verkkopelisessioon liittyvät pelaajat voivat näin olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa hauskalla kuvakejärjestelmällä. Lisäksi he voivat yhdessä valita kappaleita sekä tanssia keskenään samojen biisien tahdissa.

Nämä verkkopelikokemukset ovat koettavissa pelialustasta riippumatta eli pelialustojen välisenä ristiinpelikokemuksena. Verkkopelin ohella mukana on perinteinen yhden ja saman pelilaitteen äärellä nautittava moninpeli.

Monipuolisemman pelattavuuden ohella myös pelin käyttöliittymää on uudistettu ja muokattu entistä ilahduttavampaan suuntaan. Pelin värikäs ulkoasu on pirteä ja kolmiulotteinen kokemus täynnä kauniita sävyjä ja valaisevaa energiaa. Ennen kaikkea käytettävyys on sujuvaa ja pelivalikoissa liikkuminen helppoa.

Uudenlaisen henkilökohtaisesti räätälöidyn suositusjärjestelmän ansiosta peli osaa suositella pelaajalle kappaleita ja soittolistoja pelaajan tykkäämien kappaleiden mukaan. Pelaaja voi myös kerätä pisteitä omista tanssisuorituksista, joilla mitataan edistymistä tanssijoiden pistelistalla. Mitä paremmin ja taidokkaammin pelaaja suoriutuu tanssista, sitä suurempi pistepotti on luvassa palkinnoksi.

Kerätyillä pisteillä voidaan lunastaa käyttöön hauskoja kosmeettisia lisäyksiä ja koristeita omalle tanssihahmolleen. Lisäksi pelaaja voi tuunata tanssikokemustaan muokkaamalla tanssien taustoja, värivalintoja, nimikylttiään ja paljon muuta. Pisteillä voi myös avata käyttöön uudenlaisia viestitarroja, joilla voi viestiä muiden verkkopelaajien kanssa.

Pelin kruunaa alati päivittyvä sisältö. Näitä ovat uudet kappaleet, pelitilat ja kausikohtaiset tapahtumat. Mukana on 40 kuumaa suosikkikappaletta, jonka lisäksi pelaaja voi lunastaa käyttöönsä lisää biisejä Just Dance+ -palvelusta. Se sisältää yli 150 erilaista hittiä aiemmista Just Dance -peleistä. Mukana oleva kappalelista on kattava:

 • The Just Dancers – If You Wanna Party
 • CLiQ Ft. Ms. Banks, Alika – Anything I Do
 • Harry Styles – As It Was
 • BTS Ft. Halsey – Boy With Luv
 • Evanescence – Bring Me To Life
 • Justin Timberlake – CAN’T STOP THE FEELING!
 • Electric Six – Danger! High Voltage
 • The Trammps – Disco Inferno
 • Olivia Rodrigo – drivers license
 • BTS – Dynamite
 • Charli XCX – Good Ones
 • Glass Animals – Heat Waves
 • Taylor Swift – I Knew You Were Trouble
 • Bruno Mars – Locked Out of Heaven
 • Zara Larsson – Love Me Land
 • Kylie Minogue – Magic
 • Apashe ft. Wasiu – Majesty
 • Ava Max – Million Dollar Baby
 • K/DA Ft. Madison Beer, (G)I-DLE, Lexie Liu, Jaira Burns & Seraphine – MORE
 • Linkin Park – Numb
 • Dua Lipa – Physical
 • Red Velvet – Psycho
 • Imagine Dragons – Radioactive
 • Clean Bandit Ft. Jess Glynne – Rather Be
 • RuPaul – Sissy That Walk
 • The Kid LAROI & Justin Bieber – STAY
 • Ava Max – Sweet But Psycho
 • Lady Gaga Ft. Beyoncé – Telephone
 • Billie Eilish – Therefore I Am
 • Shawn Mendes, from Sony’s Lyle, Lyle, Crocodile – Top of the World
 • Britney Spears – Toxic
 • Top Culture – Walking On Sunshine
 • ITZY – WANNABE
 • Major Lazer, The Flexican, FS Green & Busy Signal – Watch Out for This (Bumaye)
 • Disney’s Encanto – We Don’t Talk About Bruno
 • Bea Miller – Welcome to the Playground
 • Apashe Ft. Alina Pash – Witch
 • Doja Cat – Woman
 • The Sunlight Shakers – Wouldn’t It Be Nice
 • Tigermonkey – Zooby Doo

Tanssiliikkeitä peli seuraa älypuhelimen avulla, johon voidaan ladata ilmainen Just Dance Controller -sovellus. Se on saatavilla iOS- ja Android-versioina.

Just Dance 2023 Edition on saatavilla tänään Nintendo Switch, PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -pelikonsoleille. Pelin suositusikäraja on PEGI 3.

Kommentoi