Syyskuun PS Plus -pelit selvillä – Hitman 2, Overcooked! All You Can Eat ja Predator: Hunting Grounds Kommentit pois päältä artikkelissa Syyskuun PS Plus -pelit selvillä – Hitman 2, Overcooked! All You Can Eat ja Predator: Hunting Grounds

Overcooked! All You Can Eat

Kuten aiemmin huhuiltiin syyskuussa PS Plus -tilaajat saavat kokoelmiinsa Overcooked! All You Can Eat, ja Predator: Hunting Grounds -pelit.

on kokoelma, joka nivoo kaksi pelisarjan ensimmäistä osaa yhdeksi remasteroiduksi paketiksi. Kyseessä on 5 -versio.

on puolestaan 4 -konsoleille ja siinä Agent 47 jahtaa mystistä Shadow Client -hahmoa ja tämän kätyreitä.

Predator: Hunting Grounds on asymmetrinen moninpeli :lle, jossa pelaajien täytyy selviytyä ennen kuin Predator saalistaa nämä.

Syyskuun PS Plus pelit tulevat odotettavasti ladattaviksi syyskuun 7. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä lataamaan elokuun pelit Hunter’s Arena: Legends, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville sekä Tennis World Tour 2.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla PC:lle sekä ja One -konsoleille.

Kommentoi