Taisteluasennetta ja brutaalia toimintaa: Mortal Kombat 11 -pelin uusi traileri uppoutuu tarinan pariin Kommentit pois päältä artikkelissa Taisteluasennetta ja brutaalia toimintaa: Mortal Kombat 11 -pelin uusi traileri uppoutuu tarinan pariin

NetherRealm Studiosin ja Shiver Entertainmentin kehittämästä Mortal Kombat 11 -pelistä on nähtävillä uusi tarinatraileri. Peli ilmestyy huhtikuun 23. päivä :lle, PC:lle, Switchille sekä Onelle, ja sen beta-versiota on mahdollista kokeilla maaliskuun 28.-31. päivinä.

esittää tarinassaan pelisarjan tutun hahmot, mm. Cassie Cage, Erron Black ja Jacqui Briggs ovat valmiina taisteluun jo aiemmin ilmoitettujen Johnny Cagen, Jaden, Kabalin ja Kanon lisäksi. Shaggya ei kuitenkaan tulla näkemään pelattavana hahmona, vaikka fanit olivat sitä toivoneet. Peliyhtiölle oli lähetetty vetoomus, jotta Shaggy tuotaisiin uusimpaan peliin ja sen oli allekirjoittanut 340 000 fania.

Jotain odotettavaa faneilla silti on, sillä tulevassa Mortal Kombatissa aikamatkailulla päästään kokemaan erikoisia tilanteita. Kuten, että Johnny Cage lyöttäytyy nuoren itsensä kanssa.

Pelin Steam-sivulla on nähtävillä lisää pelivideoita sekä kuvakaappauksia.

Aiemmin julkaistun pelitrailerin voi katsastaa tästä:

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi