Taisteluasennetta ja brutaalia toimintaa: Mortal Kombat 11 -pelin uusi traileri uppoutuu tarinan pariin Kommentit pois päältä artikkelissa Taisteluasennetta ja brutaalia toimintaa: Mortal Kombat 11 -pelin uusi traileri uppoutuu tarinan pariin

NetherRealm Studiosin ja Shiver Entertainmentin kehittämästä 11 -pelistä on nähtävillä uusi tarinatraileri. Peli ilmestyy huhtikuun 23. päivä :lle, PC:lle, Nintendo Switchille sekä Xbox Onelle, ja sen -versiota on mahdollista kokeilla maaliskuun 28.-31. päivinä.

Traileri esittää tarinassaan pelisarjan tutun hahmot, mm. Cassie Cage, Erron Black ja Jacqui Briggs ovat valmiina taisteluun jo aiemmin ilmoitettujen Johnny Cagen, Jaden, Kabalin ja Kanon lisäksi. Shaggya ei kuitenkaan tulla näkemään pelattavana hahmona, vaikka fanit olivat sitä toivoneet. Peliyhtiölle oli lähetetty vetoomus, jotta Shaggy tuotaisiin uusimpaan peliin ja sen oli allekirjoittanut 340 000 fania.

Jotain odotettavaa faneilla silti on, sillä tulevassa Mortal Kombatissa aikamatkailulla päästään kokemaan erikoisia tilanteita. Kuten, että Johnny Cage lyöttäytyy nuoren itsensä kanssa.

Pelin Steam-sivulla on nähtävillä lisää pelivideoita sekä kuvakaappauksia.

Aiemmin julkaistun pelitrailerin voi katsastaa tästä:

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi