Taisteluasennetta ja brutaalia toimintaa: Mortal Kombat 11 -pelin uusi traileri uppoutuu tarinan pariin Kommentit pois päältä artikkelissa Taisteluasennetta ja brutaalia toimintaa: Mortal Kombat 11 -pelin uusi traileri uppoutuu tarinan pariin

NetherRealm Studiosin ja Shiver Entertainmentin kehittämästä Mortal Kombat 11 -pelistä on nähtävillä uusi tarinatraileri. Peli ilmestyy huhtikuun 23. päivä :lle, :lle, Nintendo Switchille sekä Xbox Onelle, ja sen beta-versiota on mahdollista kokeilla maaliskuun 28.-31. päivinä.

Traileri esittää tarinassaan pelisarjan tutun hahmot, mm. Cassie Cage, Erron Black ja Jacqui Briggs ovat valmiina taisteluun jo aiemmin ilmoitettujen Johnny Cagen, Jaden, Kabalin ja Kanon lisäksi. Shaggya ei kuitenkaan tulla näkemään pelattavana hahmona, vaikka fanit olivat sitä toivoneet. Peliyhtiölle oli lähetetty vetoomus, jotta Shaggy tuotaisiin uusimpaan peliin ja sen oli allekirjoittanut 340 000 fania.

Jotain odotettavaa faneilla silti on, sillä tulevassa Mortal Kombatissa aikamatkailulla päästään kokemaan erikoisia tilanteita. Kuten, että Johnny Cage lyöttäytyy nuoren itsensä kanssa.

Pelin Steam-sivulla on nähtävillä lisää pelivideoita sekä kuvakaappauksia.

Aiemmin julkaistun pelitrailerin voi katsastaa tästä:

Star Wars Outlawsin Jabba the Hutt -tehtävä lukittiin Season Passin taakse – ja sekös faneja v*tuttaa” Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars Outlawsin Jabba the Hutt -tehtävä lukittiin Season Passin taakse – ja sekös faneja v*tuttaa”

Outlaws herättää taas kerran närää, sillä odotettu Jabba the Hutt -tehtävä on lukittu Season Passin taakse. Pelin 70 euron perusversio ei siis sisällä kaikkea sisältöä, kertoo IGN.

Ubisoftin kalliimpiin Gold- ja Ultimate-versioihin sisältyy Season Pass, johon kuuluu ”Jabba's Gambit” -tehtävä pelin julkaisupäivänä. Muusta Jabba-sisällöstä ei ole vielä tarkempia tietoja.

Fanit ovat tyytymättömiä, sillä heidän mielestä tarinatehtävän tulisi kuulua peruspeliin. Tämä seuraa aiempaa kritiikkiä Season Passin sisällyttämisestä yksinpelipeliin.

ilmestyy 27. elokuuta PS5:lle, /S:lle ja :lle.

Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Ghostrunner

-pelaajille tiedossa hyviä uutisia, sillä tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi tieteistoimintaseikkailua -pelin muodossa. Peli on ladattavissa 18. huhtikuuta asti ja se säilyy pelikirjastossasi hamaan tappiin asti.

Ghostrunner sijoittuu dystooppiseen cyberpunk-maailmaan, jossa pelaajan täytyy kukistaa julma Mara the Keymaster, joka pitää ihmiskuntaa tiukassa otteessaan. Vauhdikas peli yhdistelee taidokkaasti parkour-liikehdintää ja tyylikkäitä katana-taisteluita. Pelin haaste tulee ”one-hit, one-kill” -mekanismista, jossa yksikin väärä liike voi olla kohtalokas.

Voit ladata Ghostrunner pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.