Taistelukentät sekaisin – Totally Accurate Battle Simulator saapui Steam ennakkoon Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelukentät sekaisin – Totally Accurate Battle Simulator saapui Steam ennakkoon 35

Fysiikanmallinnuspeleistä tunnettu on vihdoin julkaissut uuden -pelinsä Steamin Early Accessin kautta. Ruotsalainen peliyhtiö on aiemmin julkaissut pelejä kuten Totally Accurate Battlegrounds sekä Clustertruck.

Totally Accurate Battle Simulator pelissä taistelukentillä mitä oudoimmat joukot taistelevat vastakkain ja lopputulos huvittaa varmasti. Ennakkojulkaisu sisältää 50 kampanjaa ja avoimen sandbox -pelitilan sekä eriskummallisia joukkoja aina viikingeistä mammutteihin.

Lanfall on kertonut julkaisevansa lopullisen pelin vuoden päästä ja aikoo tuoda peliin uusien joukkojen lisäksi hahmoeditorin sekä omien taisteluiden luomisen.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Dota Underlords on Valven oma vastine Auto Chess -genreen – pelaamaan pääsee vaikka heti Kommentit pois päältä artikkelissa Dota Underlords on Valven oma vastine Auto Chess -genreen – pelaamaan pääsee vaikka heti 32

Hurjaan suosioon noussut Dota 2 -modi Dota Auto Chess on ajanut Valven tekemään oman ja virallisen vastineen kyseisestä pelityypistä. Peli kantaa nimeä Dota Underlords ja sen kokeiluversiota pääsee pelaamaan vaikka heti, mikäli sattuu omistamaan Dota 2 Battle Passin. Pelin virallinen Open Beta -versio julkaistaan kunhan palvelinasiat on saatu kuntoon.

Nimestä huolimattaan tämän tyypin peleissä shakista ei ole lainattu juurikaan muuta kuin pelialusta. Pelissä yhteensä kahdeksan pelaajaa asetetaan kahdeksalle eri shakkialustalle. Korttipelien tapaan pelaajat ovat valinneet etukäteen pelattavista hahmoista itselleen haluamansa kombinaation. Jokainen hahmo kuuluu tiettyyn luokkaan ja rotuun joilla on ominaispiirteitä. Joka vuorolla vastakkaiset puolet taistelevat automaattisesti.

Myös alkuperäisen Dota Auto Chess -modin kehittäjä Drodo Studio on tottanut omaa itsenäisen version pelistä yhteistyössä Epic Games Storen ja Dragonest Co.Ltd.:n kanssa. Auto Chess -nimellä kulkeva peli on ladattavissa Android ja iOS -laitteille.

Dota Underlords ilmestyy Steamin kautta ladattavaksi Windowsille, Macille sekä Linuxille. Peli julkaistaan myöhemmin myös Android ja iOS -laitteille ja cross-play mahdollisuutta on myös lupailtu.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 on nyt ennakkotilattavissa – uudella trailerilla mukana myös Keanu Reeves Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 on nyt ennakkotilattavissa – uudella trailerilla mukana myös Keanu Reeves 28

Kovasti odotettu Cyberpunk 2077 tulevaisuusräiskintä on saanut vihdoin tarkan julkaisuajankohdan – peli ilmestyy huhtikuun 16. päivä 2020. The Witcher pelien toteuttaja CDProjekt Redin kunnianhimoisen pelin uudella trailerilla nähdään myös Keanu Reeves.

Cyberpunk 2077 on nyt ennakkotilattavissa Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Arcade-peli Polygoneer on ladattavissa Steamistä ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade-peli Polygoneer on ladattavissa Steamistä ilmaiseksi 13

Reaktionopeuteen perustuva arcade-peli Polygoneer on ladattavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan Steamistä. Pelin voi ladata maksutta aina kesäkuun 19. päivään asti.

Polygoneerissa tarkoitus on puolustaa ruudun keskellä olevaa polygontykkiä lähestyviltä vihollisilta. Ammuksen täytyy olla oikean värinen ja ohi ei kannata ampua. Tavoitteena on voittaa 5 tasoa. Mukana on myös piilotettu Hell-taso sekä saavutukset ja pistetaulukot.

Voit ladata Polygoneerin täältä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi