Taistelukentät sekaisin – Totally Accurate Battle Simulator saapui Steam ennakkoon Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelukentät sekaisin – Totally Accurate Battle Simulator saapui Steam ennakkoon 19

Fysiikanmallinnuspeleistä tunnettu on vihdoin julkaissut uuden -pelinsä Steamin Early Accessin kautta. Ruotsalainen peliyhtiö on aiemmin julkaissut pelejä kuten Totally Accurate Battlegrounds sekä Clustertruck.

Totally Accurate Battle Simulator pelissä taistelukentillä mitä oudoimmat joukot taistelevat vastakkain ja lopputulos huvittaa varmasti. Ennakkojulkaisu sisältää 50 kampanjaa ja avoimen sandbox -pelitilan sekä eriskummallisia joukkoja aina viikingeistä mammutteihin.

Lanfall on kertonut julkaisevansa lopullisen pelin vuoden päästä ja aikoo tuoda peliin uusien joukkojen lisäksi hahmoeditorin sekä omien taisteluiden luomisen.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Yakuza Kiwami 2 saapuu PC:lle toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Yakuza Kiwami 2 saapuu PC:lle toukokuussa 23

Yakuza Kiwami 2 saapuu PC:lle ja -palveluun toukokuun 9. päivä. Kiwami 2 on uusintaversio alunperin vuonna 2006 Playstation 2:lle ilmestyneestä Yakuza 2 -pelistä. Se julkaistiin Playstation 4 -konsolille Japanissa 2017 ja muualla seuraavan vuonna.

Peli on täysin optimoitu PC:lle ja tukee 4K resoluutiota sekä ruudunpäivitys on rajaamaton. PC-versio tuo myös enemmän mahdollisuuksia näppäinten ja grafiikka-asetusten muokkaukseen.

Pelin voi ennakkotilata jo nyt Steamin kautta 30€ hintaan ja ennakkotilaajat saavat myös Clan Creator Bundle -lisäosan.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Bethesda tuo sittenkin uudet pelinsä Steam -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda tuo sittenkin uudet pelinsä Steam -palveluun 24

Bethesda on muuttanut mieltään ja tuo sittenkin uudet pelinsä -palveluun oman Bethesda Storen lisäksi. Yhtiö ilmoitti aiemmin julkaisevansa Rage 2 ja Doom Eternal -pelit vain omassa kaupassaan.

Nyt kuitenkin näiden pelien lisäksi myös Fallout 76 on saapumassa Steam -palveluun myöhemmin tänä vuonna. Edellä mainittujen lisäksi palveluun saapuvat myös Wolfenstein: Youngblood ja Wolfenstein: Cyberpilot -pelit.

Steamin ja Epic Games Storen välinen kamppailu on kärjistynyt tänä vuonna, mutta toistaiseksi Bethesda on tuomassa pelit vain Valven Steam -kauppaan.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

FAR: Lone Sails saapuu konsoleille huhtikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa FAR: Lone Sails saapuu konsoleille huhtikuussa 24

PC:lle viime vuonna ilmestynyt ja mainetta niittänyt ajoneuvoseikkailu FAR: Lone Sails on saapumassa Xbox One ja Playstation 4 -konsoleille huhtikuussa. Pelin on kehittänyt sveitsiläinen Okomotive ja julkaissut saksalainen Mixtvision.

Pelissä liikutaan aluksella, joka on risteytys junaa ja laivaa. Alus täytyy pitää liikkeessä kuivuneen meren pohjalla vaarallisissa sääolosuhteissa. Eteen tulee myös esteitä, jotka täytyy selvittää.

FAR: Lone Sails on saatavilla PC:lle -palvelun kautta ja ilmestyy Xbox One ja Playstation 4 -konsoleille huhtikuun 2. päivä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi