Take-Two osti Farmville -pelien kehittäjän Zyngan lähes 13 miljardilla dollarilla Kommentit pois päältä artikkelissa Take-Two osti Farmville -pelien kehittäjän Zyngan lähes 13 miljardilla dollarilla

FarmVille

Borderlands -pelien julkaisijan ja GTA sekä Red Dead -pelien kehittäjä Rockstarin omistaja on ostanut parhaiten Farmville -peleistä tunnetun mobiilipelifirma Zyngan. Kauppahinnaksi on kertynyt lähes 13 miljardia dollaria.

Zyngan peliportfolioon kuuluu Farmvillen lisäksi pelejä kuten Words With Friends, CSR Racing, Harry Potter: Puzzles & Spells, sekä Poker.

haluaa kaupan myötä tulla yhdeksi suurimmista interaktiivisen viihteen yrityksistä maailmassa. Samalla se on kiinnostunut Zyngan osaamisesta ilmaispelattavien mobiilipelien markkinoilla.

Kommentoi

Star Wars: Hunters ilmestyy Switchille ja mobiililaitteille ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Hunters ilmestyy Switchille ja mobiililaitteille ensi vuonna

Star Wars: Hunters

ja Games ovat julkaisemassa Stars Wars -aiheista areenaräiskintäpeliä nimeltään Star Wars: Hunters ensi vuoden alussa Switch -konsoleille sekä iOS -laitteille.

Pelissä on julkaisuhetkellä pelattavana kahdeksan eri hahmoa: Sentinel, Grozz, Imara Vex, Zaina, Aran Tal, Rieve, J-3DI, Utooni sekä Sling Shot. Lisää hahmoja on tulossa peliin myöhemmin. Jokaisella hahmotyypillä on ominaisensa pelityyli. Valittavana on myös kolme hahmoluokkaa: Damage, Support ja Tank.

Star Wars: Hunters tulee olemaan saatavilla ilmaiseksi Switch -konsoleille sekä iOS -laitteille alkuvuodesta 2022. Peli ilmesty myöhemmin myös Android -laitteille. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista.

Kommentoi

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös toista peliä Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina marraskuun 16. päivään asti.

Peli perustuu Borderlands -pelisarjaan ja tarkemmin samaa nimeä kantaneeseen 2 -lisäosaan. Pelissä pääset taistelemaan luurankoja, lohikäärmeitä ja golemeita vastaan.

Kuningatar on kaapattu ja valtakunta on rappion partaalla. Ainoastaan sinä ja ystäväsi voivat tuoda rauhan takaisin tähän maagiseen maailmaan. Taistele tiesi läpi petollisten metsien, pelottavien kryptojen sekä mahtavien linnoitusten.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure on ladattavissa ilmaiseksi aina marraskuun 16. päivään asti.

Kommentoi