Taktinen Insurgency: Sandstorm -moninpeli rynnäköi tänään pelikonsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Taktinen Insurgency: Sandstorm -moninpeli rynnäköi tänään pelikonsoleille

Insurgency: Sandstorm

PC-tietokoneilla suureksi moninpelihitiksi muodostunut Insurgency: Sandstorm nauttii suosiota realistisemman lähestymistapansa ansiosta. Vihdoin myös konsolipelaajat pääsevät nauttimaan suositun moninpelin kattavasta annista kiivaissa taisteluissa.

Vauhdikkaan ja taktisen sotilastoimintapelin keskiössä on ryhmävetoinen toiminta, jossa kommunikaatio ja yhteen pelaaminen ovat avainasemassa. Moninpelivetoiset taistelut keskittyvät tiiviille sota-alueille, joissa hyvät hermot, nopeat refleksit ja taktinen ajattelu ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia.

Pelin realistinen lähestymistapa näkyy ja tuntuu sotilashahmojen haavoittuvaisuudessa. Ihmeparannuksia ei ole ja ammukset loppuvat helposti villisti räiskien. Myös ympäröivä hiekkamyrsky tuo omat ongelmansa alati vaaralliseen sotatilaan, jossa pelaajan ohjastaman sotilashahmon henki on höllässä.

Erilaiset moninpelitilat, sulava pelattavuus, näyttävä grafiikka ja yksityiskohtainen äänimaailma tekevät pelistä ensiluokkaisen kokemuksen. Hahmon varustus ja erilaiset aseet tarjoavat pelaajalle valinnanvapautta pelattavuuteen. Myös raskaat aseet, kuten autoihin asennetut konekiväärit, tarjoavat työkaluja oman joukkueen menestykseen.

Insurgency: Sandstorm on saatavilla 4- ja One -pelikonsoleille. Peli on yhteensopiva myös uuden sukupolven pelikonsolien kanssa. PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsolit pyörittävät pelin grafiikkaa 4K-tarkkuudella ja 60 kuvan sekuntivauhdilla.

Insurgency: Sandstorm ilmestyy 4 ja One -konsoleille 29. syyskuuta 2021. Peli on myös yhteensopiva uuden sukupolven pelikonsolien kanssa. PlayStation 5 ja Xbox Series X -konsolit pyörittävät pelin grafiikkaa 4K-tarkkuudella ja 60 kuvan sekuntivauhdilla. Lisäksi pelille on luvassa ensi vuonna lisää uuden pelikonsolisukupolven ominaisuuspäivityksiä.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin :llä ja Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy :lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, X ja S, Playstation 4 sekä One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi