Taktinen roolipeli The Dungeon Of Naheulbeuk ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Taktinen roolipeli The Dungeon Of Naheulbeuk ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Dungeon Of Naheulbeuk

jakaa tällä viikolla ilmaispelinä taktista roolipeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä pelaajat joutuvat seikkailulle epätodennäköisten ja kömpelöiden sankareiden kera. Peli on täynnä huumoria, yllätyksiä ja hullunkurisia kohtaamisia.

Voit ladata pelin ilmaiseksi aina ensi viikon torstaihin asti.

Farming Simulator 22 laajenee uudella keskieurooppalaisella kartalla Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 laajenee uudella keskieurooppalaisella kartalla

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema laajenee Puolasta ja Tsekeistä innoituksensa saaneella premium-tason pelikartalla. Katso uusi traileri alta.

Zielonkan pelikartta edustaa näkemystä keskieurooppalaisesta maalaiskaupungista ja sitä ympäröivistä maatiloista. Erityisesti innoituksen kohteena ovat olleet Puola ja Tšekki, joille ominaiset arkkitehtuuri, viljavat pellot ja viljelykasvit ovat vahvasti läsnä myös kuvankauniissa Zielonkassa.

Uuden karttapaketin myötä uusina viljelykasveina tulevat mukaan porkkana, palsternakka ja punajuuri. Kaikkiaan eri viljelykasvien kokonaismäärä kasvaa peräti kahteenkymmeneen. Lisäksi tarjolla on myös uusia työkoneita ja työkaluja, joilla kasvien sato saadaan talteen tehokkaasti.

Zielonkan pikkukaupunki tunnetaan erityisesti sen pianovalmistajasta ja tämä on myös hyvä bisnesmahdollisuus paikallisille tilanomistajille. Tuomalla puulankkuja pianonvalmistukseen voivat metsänhoitoa harjoittavat tilalliset netota hyvän summan rahaa. Maanviljelypuolella menestytään muun muassa perunoilla, joista paikallinen perunalastutehdas valmistaa naposteltavaa. Lisäksi Zup, Zup, Zup -keittotehdas tarvitsee monia raaka-aineita purkitetun ruoan ystäville.

Pelaaja voi myös ostaa maatilalleen monia Zielonkassa valmistettuja tarvikkeita ja esineitä, kuten vaikkapa kaupungin omia pianoja. Tämänkaltaiset keräilykohteet rikastuttavatkin peliä ja oman tilan kohentamista hauskalla tavalla.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit, durran, porkkanat ja punajuuret. Nämä vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 sisältää myös uudenlaiset pelikartat täynnä tekemistä. Peruspeli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Kaikkiaan erilaisia pelikarttoja on Premium-versiossa kuusi erilaista. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen niin eurooppalaiseen kuin amerikkalaiseenkin tyyliin.

Sekä Farming Simulator 22 -peruspelille ostettava Zielonka-karttapaketti että tämän lisäosan ja peruspelin sisältävä Farming Simulator 22: Premium Edition julkaistaan 14. marraskuuta , ja S, sekä -pelikonsoleille, että - ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Man of Medan -kauhupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Man of Medan -kauhupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Man of Medan

jakaa parhaillaan ilmaiseksi The Dark Pictures: -kauhupeliä :lle. Jaossa on ainoastaan 100 000 kpl Steam -koodeja.

on kauhupelien sarja, joka panostaa elokuvamaiseen kauhuun ja sisältää myös moninpelin. Man of Medan on vuonna 2019 ilmestynyt pelisarjan ensimmäinen osa, jossa viisi kaverusta lähtevät sukelluslomalle, joka muuttuukin pian kauhunäytelmäksi.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täyttämällä lomakkeen Bandai Namcon sivustolla (vaatii rekisteröitymisen). Koodit jaetaan valituille osallistujille lokakuun 2. päivä. Ilmaiskampanja on avoinna 29. syyskuuta asti.