Tällainen olisi Seinfeld -peli, jota ei koskaan julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Tällainen olisi Seinfeld -peli, jota ei koskaan julkaistu

Seinfeld -peli

90-luvun suosikki sitcom ei koskaan saanut omaa lisenssipeliä, mutta asiaan saattaa tulla muutos sillä kaksi innokasta fania ovat nyt luoneet ehdotuksen kyseisestä pelistä trailerin kera.

Kyseessä on perinteinen point-and-click -tyyppinen seikkailupeli, joka noudattaa sarjan aikakaudelle ominaista pikselityyliä. Sen taustalla ovat pelisuunnittelija Jacob Janerka ja animaattori-ohjaaja Ivan Dixon, jotka ovat sarjan suuria faneja. Janerkan aiempaan tuotantoon kuuluu mm. Paradigm -seikkailupeli.

Kaksikko on myös luonut idealleen sivuston, jonka avulla he yrittävät saada muita faneja innostumaan pelistä. Pelille täytyy saada kuitenkin vielä virallinen siunaus sarjan omistavalta taholta.

Just Die Already ja Paradigm ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Just Die Already ja Paradigm ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Just Die Already

jakaa tällä viikolla kahta peliä: pähkähullu vanhussimulaatio sekä seikkailupeli .

Just Die Already

Just Die Already on suositun kehittäjän peli, jossa pelaajat omaksuvat vanhuksen roolin lähitulevaisuudessa, jossa ihmiset eivät pysty enää lisääntymään. Kukaan ei maksa eläkettä ja kiittämättömät milleniaalit pelaavat mieluummin videopelejä töiden sijaan. Näin ollen vanhukset joutuvat selviytymään omillaan. Voit ladata pelin täältä ilmaiseksi ensi viikon torstaihin asti.

Paradigm

Paradigm on puolestaan surrealistinen seikkailupeli, joka sijoittuu post-apokalyptiseen Itä-Eurooppaan ja kuvitteellisen Kruszin valtioon. Pelaajat omaksuvat komean mutantin Paradigmin roolin, jonka menneisyys alkaa kummittelemaan geneettisesti muokatun laiskiaisen muodossa. Voit ladata pelin ilmaiseksi ensi viikon torstaihin asti.