Tällainen on GTA:n tappaja Crime Boss -peli – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tällainen on GTA:n tappaja Crime Boss -peli – katso ensimmäinen traileri

ja ovat julkaisemassa uutta ensimmäisen persoonan räiskintäpeliä nimeltään . Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

90-luvun toimintaleffoja tapaan tähtinäyttelijöitä vilisevässä pelissä pelaajat pääsevät suorittamaan -peleistä tuttuja keikkoja (heists). Peli ammentaa myös selkeästi -pelisarjasta.

Pelissä nähdään mm. Michael Madsen (Kill Bill, Reservoir Dogs), Chuck Norris, Danny Trejo, Vanilla Ice, Kim Basinger, Damion Poiter sekä Michael Rooker.

Crime Boss: Rockay City ilmestyy :lle Epic Games Storen kautta maaliskuun 28. päivä 2023. Vielä ei ole varmaa saapuuko peli konsoleille.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.