Tällainen on GTA:n tappaja Crime Boss -peli – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tällainen on GTA:n tappaja Crime Boss -peli – katso ensimmäinen traileri

ja Epic Games ovat julkaisemassa uutta ensimmäisen persoonan räiskintäpeliä nimeltään Crime Boss: Rockay City. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

90-luvun toimintaleffoja tapaan tähtinäyttelijöitä vilisevässä pelissä pelaajat pääsevät suorittamaan Grand Theft Auto -peleistä tuttuja keikkoja (heists). Peli ammentaa myös selkeästi Payday -pelisarjasta.

Pelissä nähdään mm. Michael Madsen (Kill Bill, Reservoir Dogs), Chuck Norris, Danny Trejo, Vanilla Ice, Kim Basinger, Damion Poiter sekä Michael Rooker.

Crime Boss: Rockay City ilmestyy PC:lle Epic Games Storen kautta maaliskuun 28. päivä 2023. Vielä ei ole varmaa saapuuko peli konsoleille.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, 2: Juggernaut Edition, sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös ja OSX alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi