Tällainen on Suomen tehokkain ja arvokkain valmis-PC Kommentit pois päältä artikkelissa Tällainen on Suomen tehokkain ja arvokkain valmis-PC

Jimm's Legendary Toaster

Tietotekniikan verkkokaupan pioneeri Jimm’s PC-Store on tuonut myyntiin Suomen tehokkaimman ja halutuimman pelitietokoneen, jossa on kuluttajamarkkinoiden tehokkain uutuussuoritin ja monipuolisimmat päivitysmahdollisuudet.

”Legendary-pelitietokoneemme ovat saavuttaneet nimensä mukaisesti legendaarisen maineen. Haluamme kuunnella fanejamme ja uusi Jimm’s Legendary Toaster saikin lopullisen nimensä asiakkaidemme ehdotusten perusteella. Huomiota herättävä uutuutemme osoittaa mihin me kykenemme tietokonevalmistajana ja millainen on pelaajien unelmakone tällä hetkellä.”

kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ’Wellu’ Nietula

Jimm’s Legendary Toaster on jättimäisen massiivinen ja tyylikäs lasimonumentti, joka painaa 57,4 kilogrammaa. Tietokone herättää kunnioitusta niin läpinäkyvällä ulkoasullaan kuin nestejäähdytyksen ja tuulettimien värityksillään. Supertornikotelon laajennettavuus ja päivitettävyys on aivan omaa luokkaansa. Kotelon sisään mahtuu esimerkiksi viisi 3,5 tuuman massamuistia ja kuusi 2,5 tuuman massamuistia. Pelkästään etupaneelin liitäntöihin voi kytkeä jopa seitsemän lisälaitetta.

Karkaistun lasikuoren sisältä hehkuvat sateenkaaren värit eivät jätä ketään kylmäksi, vaikka itse tietokone käy hyvinkin viileänä. Huipputason suorituskyvyn sivutuotteena muodostuva lämpö viilennetään tehokkaasti näyttävällä Jimm’sin suunnittelemalla kovaputkisella nestejäähdytysjärjestelmällä ja peräti 15 värikkäällä tuulettimella! Jäähdytysputkien sisällä kulkeviin haponvihreisiin ja merensinisiin jäähdytysnesteisiin ei kyllästy edes tuntikausien ihailun jälkeen.

Legendaarisen tehokas suorituskyky saavutetaan juuri julkaistulla jopa 5,5 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettavalla Intel Core i9-12900KS -suorittimella ja 24 gigatavun GDDR6X-muistia hyödyntävällä GeForce EKWB 3090 -näytönohjaimella. Tietokoneessa on hulppeat 64 gigatavua DDR5-keskusmuistia ja nopeaa SSD-tallennustilaa neljä teratavua. Tällä yhdistelmällä voi pelata ultrateräväpiirtoisia huippupelejä vuosikausia murehtimatta tehovaatimuksista.

Hinta ja saatavuus

Jimm’s Legendary Toaster on saatavilla välittömästi 14 999 euron hintaan. Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Kommentoi

Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker Kommentit pois päältä artikkelissa Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker

Meet Your Maker

Dead By Daylight -pelin kehittäjä on julkaisemassa uutta scifiaiheista Meet Your Maker -peliä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät tukikohtien rakentaminen, niiden puolustaminen ja niihin hyökkääminen. Peli on kuin tornipuolustusta, mutta ensimmäisestä persoonasta kuvattuna.

Pelissä Maapallo on tekemässä kuolemaa ja pelaajat omaksuvat Custodianin roolin puolustaakseen arvokasta geneettistä materiaalia. Materiaalilla kehitetään menetelmää, jolla ihmiskunnan rippeet saataisiin takaisin eloon.

Pelaajat voivat varustaa tukikohtansa erilaisten palikoiden avulla, joihin kuuluvat erilaisia ansoja. Tukikohtiin voi myös asettaa erilaisia vartijoita. Pelaajat ottavat mittaa toisistaan yrittämällä päihittää toistensa tukikohdat.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Back 4 Blood

Back 4 Blood -co-op zombieräiskintäpeli on saamassa toisen lisäosansa nimeltään Children of the Worm elokuun 30. päivä.

Lisäosa tuo peliin täysin uuden kampanjan, joka vie pelaajat ennennäkemättömän vihollisen äärelle. Taisteluun avuksi pelaajat saavat uuden ”Prophet” Dan -pelihahmon. Mukana on myös 8 uutta hahmoskiniä, 12 uutta aseskiniä, uusia aseita, lisävarusteita sekä kortteja.

Children of the Worm on jatkoa pelin ensimmäiselle Tunnels of Terror -lisäosalle, joka ilmestyi huhtikuussa.

Peli sijoittuu katastrofisen tartunnan jälkeiseen aikaan, jossa suurin osa ihmiskunnasta on tuhoutunut tai Devil Worm -parasiitin tartuttamia. Olet osa Cleaners ryhmää, jonka tehtävänä on tuhota tartunnan saaneet ja vallata maailma takaisin.

Tunnels of Terror ilmestyy Back 4 Blood -peliin huhtikuun 12. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi