Tällainen on vuoden 2042 Xbox -konsoli – 32K:n resoluutio ja 480 ruutua sekunnissa Kommentit pois päältä artikkelissa Tällainen on vuoden 2042 Xbox -konsoli – 32K:n resoluutio ja 480 ruutua sekunnissa

Xbox 2042

Seuraava Battlefield peli sijoittuu vuoteen 2042, mutta millaisia ovat Xbox -konsolit 21 vuoden päästä? Microsoft on ennustanut tätä ja julkaissut aiheeseen liittyvän trailerin.

Videolla ennustetaan, että tulevaisuuden pystyy suorittamaan 1 kvintiljoona liukulukuoperaatiota sekunnissa. Kvintiljoona on siis 1 ja 30 nollaa perässä. Tämä on 83 000 kertaa nopeampi kuin tämän hetken nopein X -konsoli.

Lisäksi videolla kehuskellaan tulevaisuuden laitteen pystyvän 3-resoluutioon sekä 480 kuvataajuuteen. Luonnollisesti latausaikoja ei myöskään ole lainkaan ja käyttöliittymä on holografinen. Alussa pelattavana on 70 peliä ja takaisinpäin yhteensopivuuden myötä yli 5000 peliä.

Battlefield 2042 ilmestyy marraskuun 19. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022

Deep Rock Galactic

Ruotsalaisen Ghost Ship Games kehittäjän toimintamoninpeli on saapumassa vihdoin Sonyn ja PlayStation 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kehittäjä kertoi aiheesta Twitter -tilillään ja julkaisi samalla pelin roadmapin, josta paljastuu tulevia pelin sisäisiä tapahtumia, uusia kosmeettisia kilkkeitä sekä uusia aseita.

Muista myös lukea Errorin arvostelu: Avaruuskääpiöiden matkassa on hyvä olla – arvostelussa Deep Rock Galactic

on parhaillaan saatavilla PC:lle Steam -palvelun kautta sekä Xbox -konsoleille. Peli saapuu ja 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kommentoi

Joulukuun PS Plus -pelit varmistuivat – luvassa Godfall, Mortal Shell ja Lego DC Super-Villains Kommentit pois päältä artikkelissa Joulukuun PS Plus -pelit varmistuivat – luvassa Godfall, Mortal Shell ja Lego DC Super-Villains

Mortal Shell

Kuten jo monena edellisenä kuukautena, myös joulukuun ilmaiset PS Plus -pelit on vuotivat ennakkoon julki ja huhut olivat jälleen oikeassa. PS Plus tilaajat saavat joulukuussa on Godfall, sekä Lego DC Super-Villains -pelit ilmaiseksi.

on viime vuonna ilmestynyt toimintaroolipeli, jossa fantasiamaailma jakautuu maan, veden ja ilman elementteihin. Pelaajat omaksuvat Knight’s Order jäsenen roolin ja yrittävät pysäyttää maailmanlopun. Kyseessä on pelin Challenger Edition -versio, joka tuo lisäsisältöä pelin loppuosaan.

on myöskin viime vuonna ilmestynyt kolmannesta persoonasta kuvattu toimintaroolipeli, joka keskittyy lähitaisteluun. Pelaajat joutuvat testaamaan tarkkuuttaan haastamalla erilaisia vastustajia. Päihittäessään näiden kuoren (shell) voi ottaa haltuunsa. Jokaisella kuorella on omanlaisensa pelityyli.

on puolestaan toimintaseikkailu perheen pienemmille. Siinä seikkaillaan aiemmista Lego -peleistä tuttuun tapaan kolmannesta persoonasta DC -universumista tutuilla hahmoilla kuten The Joker ja Harley Quinn.

Pelit tulevat ladattavaksi ensi viikon maanantaina joulukuun 6. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä ladata marraskuun pelit.

Kommentoi