Tällainenkin palvelu on ollut olemassa ja nyt sekin loppuu – Netflix lopettaa DVD-postitilaukset Kommentit pois päältä artikkelissa Tällainenkin palvelu on ollut olemassa ja nyt sekin loppuu – Netflix lopettaa DVD-postitilaukset

Netflix

lopettaa DVD-postitilaukset menestyksekkään 25 vuoden toiminnan jälkeen, mikä on toinen merkki yhtiön sopeutumisesta jatkuviin suoratoistosotaisiin.

Kyseessä on sellaisen aikakauden loppu, mistä meidän perukoilla ei ole moni kuullutkaan. Amerikan mailla tämä on kuitenkin edelleenkin ollut vielä tätä päivää. Netflix ilmoittaa lopettavansa DVD-postipalvelunsa. Netflix aloitti DVD-postitilaukset vuonna 1998. Yhtiön menestys tällä alalla johti Blockbusterin ja muiden videovuokraamojen pakottamiseen lopettamaan toimintansa, samalla kun Netflix menestyi tarjoamiensa suoratoistovaihtoehtojen kanssa. Vaikka suoratoisto yleistyi ja Netflix alkoi tuottaa omaa alkuperäissisältöä, yhtiö jatkoi DVD-postipalvelunsa ylläpitämistä.

Nyt kuitenkin kyseinen lysti on ohi alla olevan Netflixin virallisen twiitin mukaan

Kommentoi

Netflix valmistelee animoitua Stranger Things-spinoffia Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix valmistelee animoitua Stranger Things-spinoffia

ilmoitti maanantaina tilanneensa sarjan, jonka nimi on toistaiseksi vielä hämärän peitossa. Se on kuitenkin varmaa, että se tulee sijoittumaan Dufferin veljesten -universumiin. Glitch Techs- ja Fanboy & Chum Chum -luojat Eric Robles ja Flying Bark Productions kehittävät animoitua sarjaa. Stranger Thingsin luojat Duffer-veljekset ja tuottaja Shawn Levy ovat myös mukana.”

”Olemme aina unelmoineet animoidusta Stranger Things -sarjasta samanlaisessa hengessä kuin lapsuuden lauantai-aamujen piirretyt, joista pidimme. On ollut uskomattoman jännittävää nähdä tämän unelman toteutuvan. Emme voisi olla enempää vaikuttuneita siitä, mitä käsikirjoitustiimi ovatkaan keksineet” Veljekset kertoivat

Alkuperäinen sarja on uusittu viidennelle ja samalla viimeiselle kaudelleen, mutta se ja animoitu sarja eivät ole ainoita Stranger Things -projekteja, jotka ovat tulossa. VR-peli on määrä julkaista myöhemmin tänä vuonna, kun taas lavashow-prequel debytoi Lontoon West Endissä loppuvuodesta 2023. Netflix ilmoitti myös viime vuonna live-action-spin-off-sarjasta.

Kommentoi

Witcher -pääroolin näyttelijä vaihtuu sarjan neljännelle kaudella Kommentit pois päältä artikkelissa Witcher -pääroolin näyttelijä vaihtuu sarjan neljännelle kaudella

The Witcher

Suositun -sarjan pääroolin Henry Cavill aikoo jättää roolinsa Geralt of Riviana sarjan neljännellä kaudella.

Cavillin tilalle päärooliin on värvätty australialainen näyttelijä Liam Hemsworth, joka tunnetaan mm. The Hunger Games -elokuvista.

Cavill tullaan näkemään vielä sarjan tulevalla kolmannella kaudella, joka on jo kuvattu. Kolmannen kauden odotetaan alkavan kesällä 2023.

Netflix aikoo julkaista myös toisen The Witcher -aiheisen sarjan nimeltään , jossa päästään näkemään Witcherien syntytarina. Sarja alkaa joulukuun 25. päivä.

Kommentoi