Tällaista on kieltämättä odotettu – Atari lanseeraa peliaiheisen julkkisvisailun ”The Great Atari Celebrity Showdown” Kommentit pois päältä artikkelissa Tällaista on kieltämättä odotettu – Atari lanseeraa peliaiheisen julkkisvisailun ”The Great Atari Celebrity Showdown”

Valmistauduhan peliaiheiseen nostalgiaan! Pelijätti herättää historiansa eloon uudella julkkisvisailulla nimeltä . Ohjelma, joka on tällä hetkellä kehitysvaiheessa, saa kokeneet tuottajaveteraanit Jay Blumenfieldin ja Tony Marshin pistämään hanketta pakettiin.

Yksityiskohdat ovat vähissä, mutta lehdistötiedote lupaa ”draamaa, komediaa ja nostalgiaa”, jota tarjoillaan kansalaisille oikein olan takaa. Ohjelmaan osallistuvat julkkikset kilpailevat haasteissa, jotka juhlistavat Atarien ikonisia pelejä ja konsolilaitteita, kuten Asteroidsia, Pongia ja Atari 2600:ta. Blumenfield lupaa ohjelman olevan koko perheen katseltavaa.

Atarien ja klassisen pelaamisen faneille The Great Atari Celebrity Showdown saattaa olla mitä päräyttävin matka muistojen tielle. Pysy kuulolla lisätietojen varalta, kun ohjelmasta tiedotellaan lisää!

Lähde: Deadline

Edesmennyt rokkikukko Lemmy Kilmister oli intohimoinen videopelien ystävä – harvinaista videomateriaalia nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Edesmennyt rokkikukko Lemmy Kilmister oli intohimoinen videopelien ystävä – harvinaista videomateriaalia nyt katsottavissa

Videopelihistorioitsija Damiano Gerli on löytänyt pätkän italialaisesta televisiosta, jossa edesmennyt, mahtava ja suuri Motörheadin laulaja päästelee -pelin parissa.

Vuoden 1997 pätkässä legendaarista rock-miestä kysytään, pitääkö hän videopeleistä. Rokkikukon vastaus on melko voimakas ”Totta kai!”

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lemmy on puhunut rakkaudestaan videopeleihin, erityisesti Sonic-pelisarjaan. Retro Gamerin Nick Thropen mukaan hän antoi haastattelun lehdelle muutama vuosi sitten ja paljasti pitävänsä Knucklesin pelaamisesta Sonic-peleissä. Hän kertoi myös omistaneensa uransa aikana monia pelikonsolityyppejä, mukaan lukien , SNES, , ja . Lisäksi hän piti Strider-pelistä, mutta hän koki sen niin vaikeaksi, että jopa ”kahden helvetin kuukauden” pelaamisen jälkeen hän ei kyennyt kaatamaan Grandmaster Meioa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun otetaan huomioon Sonic 2:n julkaisun vuosi 1992 ja vuosi 1997, voisi olettaa, että Lemmy piti Mega Drive -konsoliaan bussissa säännöllisenä viihteenlähteenä.

Atari on ilmoittanut ostavansa tunnetun pelistudion Digital Eclipsen Kommentit pois päältä artikkelissa Atari on ilmoittanut ostavansa tunnetun pelistudion Digital Eclipsen

Atari on ilmoittanut aikovansa ostaa pelistudion Digital Eclipsen, joka on vastuussa peleistä kuten Street Fighter: 30th Anniversary, SNK 40th Anniversary Collection, Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, 50: The Anniversary Celebration ja The Making of Karateka.

:n hankinta mahdollistaa Atarille sisäisten kehityskapasiteettien laajentamisen ja Digital Eclipse:n alan johtavan kokemuksen ja omaisuuden hyödyntämisen”, kertoo tiedote. ”Liittyessään Atariin Digital Eclipse kasvattaa liiketoimintaansa ja kykyjään laajentamalla kehityskapasiteettiaan ja saamalla pääsyn maailmanluokan IP:hen ja hyödyntämällä Atarin hallinnollista asiantuntemusta.”

Vuonna 1992 perustettu Digital Eclipse on läpikäynyt yli 250 julkaisua elinaikanaan ja on saanut viime aikoina vankan maineen retro-pelien säilyttämisessä tuleville sukupolville. Hankinta näkee yrityksen liittyvän Nightdive Studiosiin, toiseen yritykseen, joka keskittyy klassisten pelien uudelleenjulkaisuun, jonka Atari osti toukokuussa tänä vuonna.

Sopimus koostuu alustavasta harkinnasta 6,5 miljoonaa dollaria, joka maksetaan hankinnan sulkeutuessa. Tämä koostuu 4,0 miljoonasta dollarista käteisenä ja 2,5 miljoonasta dollaria uusina liikkeeseen laskettuina Atari:n tavallisina osakkeina, sekä jäljellä olevasta ansaintaosuudesta enintään 13,5 miljoonaa dollaria, joka maksetaan käteisenä seuraavan kymmenen vuoden aikana, perustuen Digital Eclipse:n tulevaan suorituskykyyn. Sopimuksen odotetaan sulkeutuvan seuraavien päivien aikana.