Tälle pääaikajanalle tuleva Arkham Asylum sarja tulee sijoittumaan Kommentit pois päältä artikkelissa Tälle pääaikajanalle tuleva Arkham Asylum sarja tulee sijoittumaan

The Batman

Studiosin toinen toimitusjohtaja James Gunn on vahvistanut, että tuleva nimeämätön Arkham Asylum -sarja sijoittuu :n pääaikajanalle, vaikka – Part 2 ja spin-off -sarjat sijoittuvat DC:n Elseworlds-universumiin.

Gunn teki paljastuksen vastatessaan fanin kysymykseen sosiaalisen median sovelluksessa . Kun häneltä kysyttiin, työskenteleekö The Batmanin ohjaaja muiden Batverse-projektien parissa kuin The Batman 2:n, The Penguinin ja Arkhamin, Gunn selvensi, että Arkham tulee olemaan osa DCU:ta, kun taas Reeves jatkaa tarinoiden tuottamista The Batman -universumissaan.

Tämä ilmoitus on merkittävä, sillä Arkham-sarjan oli alun perin tarkoitus olla esiasteinen spin-off The Batmanille, joka on olemassa DCU:n ulkopuolella. Sarjan painopiste on kuitenkin siirtynyt Arkham Asylumissa tapahtuviin kauhuihin, joten näyttää siltä, että sarja on kehittynyt niin, että se sopii laajempaan DCU:n jatkumoon.

Gunn mainitsi myös, että päätös Arkhamin liittämisestä osaksi DCU:ta tehtiin hänen toimiessaan toisena toimitusjohtajana, ja että se oli yksi ensimmäisiä ehdotuksia, jotka hän ja hänen toinen toimitusjohtajansa Peter Safran saivat, kun he astuivat uusiin tehtäviinsä.

Tämä uutinen tulee sen jälkeen, kun Gunn oli aiemmin käsitellyt, miksi Robert Pattinsonin Batman ei ole osa DCU:ta, ja todennut, että se oli Matt Reevesin valinta pitää Batman-universumi erillään, mitä studio kunnioittaa.

Arkhamin liittyessä DCU:hun fanit voivat odottaa näkevänsä entistä enemmän yhteyksiä eri DC-projektien välillä, mikä mahdollisesti tasoittaa tietä tuleville ristikkäisille elokuville

Äänestys: Mikä on kaikkien aikojen paras Batman-elokuva? Kommentit pois päältä artikkelissa Äänestys: Mikä on kaikkien aikojen paras Batman-elokuva?

Elokuvaohjaaja on viime päivinä joutunut kritiikin kohteeksi vanhojen kommenttiensa vuoksi, joissa hän arvostelee Tim Burtonin ja Christopher Nolanin -elokuvia. Gunn on kuvannut nämä elokuvat tylsiksi ja jopa väittänyt, ettei Nolanin Batman Begins ole hyvä elokuva ja Burtonin elokuvat ovat kaameita Batman-versiointeja, joissa Jack Nicholson näyttelee itseään maskit naamallaan.

Tämän vuoksi me haluamme kysyä teiltä, rakkaat lukijamme – mikä onkaan sinun mielestäsi parhain Batman-myllerrys kautta aikain? Puhuuko Gunn asiaa, vai onko tilanne nyt näin, että mies ei voisi olla enempää väärässä?

Äänestää voit artikkelin lopussa.

Batman (1989)

Michael Keatonin esittämä Batman kohtaa Jack Nicholsonin Jokerin tässä goottilaisessa seikkailussa, joka määritteli Batmanin uudelleen. Tim Burtonin omaperäinen ja synkkä näkemys Gotham Citystä teki elokuvasta välittömän klassikon.

Batman Returns (1992)

Michael Keaton palaa rooliinsa, mutta tällä kertaa hän kohtaa kaksi uutta vihollista: Danny DeViton esittämän Pinguinin ja Michelle Pfeifferin Kissanaisen. Elokuvan tunnelma on edelleen goottilaisen synkkä, mutta hahmogalleria on monipuolisempi.

Batman Forever (1995)

Val Kilmer astuu Batmanin saappaisiin tässä Joel Shcumacherin ohjaamassa elokuvassa, joka on tunnettu värikkäämmästä ja sarjakuvamaisemmasta tyylistään verrattuna Burtonin elokuviin. Batman kohtaa kaksi vihollista: Jim Carreyn esittämän Arvuuttajan ja Tommy Lee Jonesin Kaksinaaman.

Batman & Robin (1997)

George Clooney on Batman ja Chris O'Donnell Robin tässä kritiikissä pahoin lytätyssä elokuvassa. Elokuvassa nähdään myös Arnold Schwarzenegger Mr. Freezena ja Uma Thurman Myrkkymurattina. Yleisesti pidetään yhtenä sarjan heikoimmista elokuvista, mutta se on saanut kulttimaineen vuosien varrella. Elokuvan ohjauksesta vastasi Foreveristä tuttu Joel Schumacher.

Batman Begins (2005)

Christopher Nolan uudistaa Batman-saagan täysin tässä elokuvassa, jossa näemme Bruce Waynen (Christian Bale) muuttuvan kostajasta sankariksi. Ra's al Ghul ja Scarecrow ovat päävihollisia tässä synkässä ja realistisessa tulkinnassa.

The Dark Knight (2008)

Tätä elokuvaa pidetään usein yhtenä parhaista supersankarielokuvista. Heath Ledgerin esittämä Jokeri on yksi kaikkien aikojen ikimuistoisimmista roolisuorituksista, ja elokuva käsittelee sankaruuden ja pahuuden välistä harmaata aluetta syvällisesti.

The Dark Knight Rises (2012)

Nolanin trilogian päätösosa tuo mukaan uusia hahmoja kuten Catwomanin (Anne Hathaway) ja Banen (Tom Hardy). Elokuvassa Batman kohtaa ehkä suurimman haasteensa koskaan, kun hän yrittää pelastaa Gotham Cityn ydintuholta.

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Ben Affleck ottaa Batmanin viitan ylleen tässä elokuvassa, joka yhdistää Batmanin ja Supermanin (Henry Cavill) samalle valkokankaalle ensimmäistä kertaa. Elokuvassa käsitellään sankareiden välistä etiikkaa ja moraalia.

The Batman (2022)

Robert Pattinson ottaa viitan ylleen tässä uusimmassa tulkinnassa, joka keskittyy nuorempaan ja kokemattomampaan Batmaniin. Elokuvan sävy on tumma ja se pyrkii tutkimaan Batmanin roolia etsivänä ja Gotham Cityn korruptoitunutta yhteiskuntaa.

Ja mikä onkaan paras Batman?

”Jack Nicholson esitti itseään Jokerin-maski naamallaan” – elokuvaohjaaja James Gunnin vanhoista kommenteista nousi kohu Kommentit pois päältä artikkelissa ”Jack Nicholson esitti itseään Jokerin-maski naamallaan” – elokuvaohjaaja James Gunnin vanhoista kommenteista nousi kohu

Elokuvaohjaaja on viime päivinä joutunut kritiikin kohteeksi vanhojen kommenttiensa vuoksi, joissa hän arvostelee Tim Burtonin ja Christopher Nolanin -elokuvia. Gunn on kuvannut nämä elokuvat tylsiksi ja jopa väittänyt, ettei Nolanin Batman Begins ole hyvä elokuva ja Burtonin elokuvat ovat kaameita Batman-versiointeja, joissa Jack Nicholson näyttelee itseään maskit naamallaan.

Tämän kohun myötä Gunn on nyt poistanut Facebook-tilinsä estääkseen vanhojen kommenttiensa kaivamisen ja uudelleenjulkaisemisen, kertoo The Direct -sivusto. Gunn ei ole vielä kommentoinut kyseisiä, 11 vuotta sitten tehtyjä ja nyt uudelleen esille nousseita kommentteja.

Gunn on tunnettu aktiivisesta sosiaalisen median käytöstään ja hän on usein oikaisut vääriä huhuja ja vastannut kriitikoilleen. Nyt hän on kuitenkin päättänyt poistaa Facebook-tilinsä, mahdollisesti vahinkojen rajoittamiseksi.