Tältä klassinen Fallout -peli olisi näyttänyt 3D-versiona Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä klassinen Fallout -peli olisi näyttänyt 3D-versiona

Fallout 3D

Vuoden 1997 klassinen isometrinen roolipeli on saanut uuden kuvakulman kun eräs fani on luonut näkymän siitä miltä peli olisi näyttänyt 3D-versiona.

Kyseessä on toki vain animoitu GIF-pätkä, mutta kyllähän tätä haluaisi nähdä lisää ja tietenkin myös päästä kokeilemaan! Tyyliltään taiteellinen näkemys noudattelee esimerkiksi alkuperäisen Doomin tyyliä.

Kuvan taustalla on Fallout-modaaja ja artisti Red888guns, jonka DeviatArt -tili on täynnä Fallout aiheista sisältöä.

Toinen iPhone-emulaattori poistui App Storesta – kehittäjä pelkäsi vaikeuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Toinen iPhone-emulaattori poistui App Storesta – kehittäjä pelkäsi vaikeuksia

Muutaman päivän sisällä jo toinen -pelien emulaattori on poistunut App Storesta. Aiemmin tällä viikolla Game Boy -emulaattori nousi App Storen kärkeen ennen kuin Apple poisti sen tekijänoikeusrikkomusten vuoksi. Nyt toisen emulaattorin poistumisen takana on kuitenkin itse kehittäjä.

Bimmy Emulator oli, kuten nimestä voi päätellä, NES-emulaattori iPhoneille, iPadeille ja yhteensopiville Apple Silicon Maceille. Sovellus julkaistiin 0,99 dollarin hintaan, mutta se tehtiin myöhemmin ilmaiseksi ladattavaksi.

Muiden -pohjaisten emulaattorien tavoin Bimmy NES ei tullut valmiiksi pelien kanssa. Sen sijaan käyttäjien odotettiin hankkivan omat ROM-tiedostonsa ja lataavan ne emulaattoriin iOS Tiedostot -sovelluksen avulla.

Bimmy NES ei kuitenkaan ollut kauaa saatavilla, sillä kehittäjä Tom Salvo poisti sovelluksen nopeasti. Macin mukaan Salvo sanoi ”poistaneensa sovelluksen pelosta. Kukaan ei ottanut minuun yhteyttä.”

On oletettu, että tekijänoikeusrikkomusten pelon (kuten :n kohdalla) sijaan Salvoa huolestutti enemmän se, että NES-sanan käyttäminen sovelluksen nimessä saattaisi aiheuttaa ongelmia. Jäämme näkemään, julkaiseeko hän sovelluksen uudelleen uudella nimellä.

Lähde: TimeExtension

Mitkä Fallout –pelit kannattaa pelata sarjan katsomisen jälkeen ja mitä välttää Kommentit pois päältä artikkelissa Mitkä Fallout –pelit kannattaa pelata sarjan katsomisen jälkeen ja mitä välttää

Fallout 3

Prime Videossa pyörinyt -sarja koukutti varmasti monet teistä, eikä ihme! Jos jäit kaipaamaan lisää post-apokalyptista jännitystä telkkarin sammuttua, niin ei hätää – Fallout-pelejä löytyy pilvin pimein! Tässä artikkelissa vinkataan missä järjestyksessä peleihin kannattaa palata tai tutustua ja mitä välttää.

Fallout 3 – Joutomaan sankariksi

heittää sut suoraan post-apokalyptiseen Washington D.C.:hen. Peli alkaa maanalaisesta Vaultista, aivan kuten sarjan hahmon Lucynkin kohdalla. Luvassa on tehtävä selvittää kadonnut isä. Pelillä on selkeä pääjuttu, ja vaikeusastetta voi säätää omien taitojen mukaan. Täydellinen hyppypaikka Fallout-maailmaan tutustumiseen!

Fallout 4 – Tervetuloa Commonwealthiin

vie sinut puolestaan post-apokalyptiseen Bostoniin. Herättyäsi Vault-Tecin pakasteesta löydät itsesi autiomaasta, joka muistuttaa vahvasti sarjan miljöötä. Peli tarjoaa valtavan maailman tutkittavaksi, ja pääjuttu ohjaa sinua matkalla, jos haluat. Fallout 4 on toinen loistava aloituspeli Fallout-sarjan ensikertalaisille.

Fallout: New Vegas – Erilainen reissu Vegasiin

on myös todella suosittu peli, mutta se on enemmänkin perinteinen roolipeli, jossa pitää vähän suunnitella tekemisiään. Jos kaipaat kuitenkin avointa pelimaailmaa ja kiehtovaa tarinaa New California Republicissa, tämä Fallout-peli on sinua varten.

Fallout ja Fallout 2 – Alkuperäiset legendat

Fallout-faneille on olemassa myös klassiset Fallout ja . Nämä pelit tarjoavat syvällisen roolipelaamiskokemuksen, mutta grafiikka ja pelattavuus saattavat tuntua vähän vanhanaikaisilta verrattuna uudempiin peleihin.

Fallout 76 – Yhdessä tai yksin

heittää sinut suoraan verkkoroolipeliin, jossa tehtävänäsi on jälleenrakentaa post-apokalyptistä West Virginiaa. Voit pelata yksin tai kavereiden kanssa. Aiemmin pelistä puuttui tyystin tarina ja NPC:t, mutta suuren palauteryöpyn jälkeen Bethesda toi nämä toivotut ominaisuudet mukaan. Verkkoroolipeli ei välttämättä sovi kaikille, mutta jos kaipaat seuraa seikkailuun, kannattaa kokeilla tätä!

Fallout Shelter – Mukana kulkeva Vault-seikkailu

Fallout Shelter on mobiilipeli, jossa pelaaja toimii oman maanalaisen Vaultin valvojana. Tehtävänäsi on pitää asukkaat hengissä ja onnellisina. Tämä tarkoittaa kaikenlaista puuhaa resurssien keräämisestä uusien asukkaiden houkuttelemiseen ja Vaultissa piilevien uhkien torjuntaan. Fallout Shelter on helppo oppia ja pelata pätkissä, joten se on täydellinen valinta Fallout-maailman tunnelman kokemiseen vaikka työmatkalla!

Fallout: Brotherhood of Steel ja Fallout Tactics – Spin-off taktikointia

Fallout: Brotherhood of Steel ja Fallout Tactics sijoittuvat myös Fallout-universumiin, mutta ne ovat hieman erilaisia pelejä. Brotherhood of Steel on toimintapainotteinen ja Tactics on vuoropohjainen strategiapeli. Nämä pelit saattavat kiinnostaa, jos kaipaat vaihtelua, mutta eivät välttämättä tarjoa sitä autenttisinta Fallout-roolipelaamista.

Etsitpä sitten tuttua maailmanloppua tai syvällistä roolipelaamista, Fallout-peleistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kaiva siis Pip-Boy taskustasi ja suuntaa kohti seikkailuja!