Tältä kotimainen Control -peli näyttäisi PS1 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä kotimainen Control -peli näyttäisi PS1 -konsolilla

Control

Kuten monet suositut modernit pelit aiemmin, nyt myös kotimainen on saanut PS1-versionnin pelivideon muodossa.

Tällä kertaa kuitenkin videon on tuottanut fanien sijasta itse kehittäjä Entertainment. Video toimi firman aprillipilana ja siinä luvattiin pelin olevan oikeasti pelattavissa alkuperäisellä PlayStation -konsolilla.

Aiemmin mm. The Last of Us sekä Death Stranding -pelit ovat saaneet fanien toimesta PS1-versionnit. Myös 3: Wild Hunt -pelin kohuttu kylpyammekohtaus on saanut oman PS1-versioinnin.

Kommentoi

The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot ilmestyvät loppuvuodesta Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot ilmestyvät loppuvuodesta

The Witcher 3: Wild Hunt

on ilmoittanut julkaisevansa aiemmin viivästyttämänsä 3: Wild Hunt -hittipelin uuden sukupolven versiot tämän vuoden lopulla.

Kehittäjä ilmoitti julkaisusta Twitter -postauksessa, jossa se kertoo juhlistavansa pelin 7-vuotista taivalta julkaisemalla uudistetut versiot tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä, eli loka-joulukuun aikana.

Vuoden 2020 lopulla peli ilmoitettiin saavan oman versionsa uuden sukupolven ja Xbox Series X sekä S -konsoleille. Sen piti ilmestyä tämän vuoden toisella neljänneksellä, mutta nyt pelillä ei parhaillaan ole tarkkaa julkaisuajankohtaa.

3: Wild Hunt on saatavilla 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi

Tältä Horizon Zero Dawn näyttäisi alkuperäisellä PS1 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Horizon Zero Dawn näyttäisi alkuperäisellä PS1 -konsolilla

Horizon Zero Dawn PS1

Demaket, eli versioinnit miltä nykypelit näyttäisivät vanhoilla konsoleilla ovat olleet suosiossa viime aikoina. Nyt Horizon Zero Dawn -pelistä on saatu versiointi, miltä se näyttäisi alkuperäisellä PlayStation -konsolilla.

Versioinnin taustalla on tubettaja nimeltään ZeoNyph ja siinä nähdään kaikki aina PlayStation -latausruudusta lähtien, pelin aloitusvalikkoon ja myös Aloyn kiipeilyä.

Hiljattain demaket ovat olleet suosiossa ja aiemmin uutisoimme miltä Portal näyttäisi Nintendo 64 -pelinä sekä miltä Elden Ring näyttäisi Game Boy -pelinä.

Kommentoi