Tältä näyttää Atarin uusi lenkkarimallisto Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Atarin uusi lenkkarimallisto

Atari x Cariuma

Legendaarisen videopelifirma Atarin tuotemerkkiä on lätkäisty aina t-paidoista hotelleihin, mutta nyt se löytyy myös lenkkarimallistosta.

on nimittäin lyöttäytynyt yhteen kestävän kehityksen jalkineisiin erikoistuneen Cariuman kanssa ja julkaisseet Atari -aiheisen malliston 50-vuotisen taipaleen johdosta.

Malleja on saatavilla kahta eriä OCA Low ja Caitba Pro. Molemmista on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja. Jokaista ostettua kenkäparia vastaan istuttaa kaksi puuta Brasilian sademetsiin.

Voit tutustua tuotteisiin tarkemmin täältä.

Kommentoi

Nintendon historiasta kertova viisiosainen dokumenttisarja tulossa ensi kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon historiasta kertova viisiosainen dokumenttisarja tulossa ensi kuussa

Deadlinen mukaan Nintendon historiasta kertova dokumentti Playing with Power: The Nintendo Story julkaistaan ensi kuussa -suoratoistopalveluun.

Kyseessä on viisiosiainen dokumentti, jossa käydään yhtiön historiaa läpi jopa 1800-luvun loppupuolelta asti. Sarjan ohjauksesta vastaa Jeremy Snead ja kertojan äänessä kuullaan Taru Sormusten Herrasta -elokuvista tuttu Sean Astin.

Playing with Power: The Nintendo Story -sarjan tulee julki Crackleen ensimmäinen maaliskuuta. Palvelu ei valitettavasti ole ainakaan Suomesta asti katsottavissa, joten voidaan vaan toivoa että dokumenttisarja tulisi muuallekin levitykseen.


Kommentoi

Uusi Atari VCS -konsoli ilmestyy marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Atari VCS -konsoli ilmestyy marraskuussa

Atari VCS

Atari on herättämässä henkiin ikonisen Atari VCS -konsolinsa uudella versiolla marraskuussa. Uusi versio on :n ja konsolin hybridi, jolla voi pelata niin klassisia retropelejä kuin modernejakin pelejä.

Sisäänrakennetun 100 pelin lisäksi VCS:n kauppapaikalta voi ostaa lukuisia pelejä sekä ohjelmia musiikin kuunteluun, videoiden katselemiseen ja verkkosivujen selaamiseen.

Tekniikaltaan konsoli sisältää AMD Ryzen prosessorin ja AMD Radeon -näytönohjaimen sekä 8GB muistia. Tehojen pitäisi riittää 4K -laatuun :n kera.

Atari VCS

Yhteyksiä varten konsolista löytyy USB, HDMI ja Ethernet liittimet sekä langaton verkkoyhteys ja Bluetooth. Konsolin mukana tulee sekä klassinen joystick, että moderni ohjain.

Erikoisen konsolista tekee myös se, että se toimii myös :nä, eli siihen voi asentaa esimerkiksi tai Linux -käyttöjärjestelmän. Itse VCS:n käyttöjärjestelmä pohjautuu Linuxiin.

Atari VCS -konsolin voi ennakkotilata firman omilta sivuilta. Parhaillaan paketille kertyy hintaa 390 dollaria. Vielä ei ole varmuutta tuleeko konsoli myyntiin Euroopassa.

Kommentoi